270

БАЧКАТОР

преди 1 година

Кризата ще се усети по наесен. Сега е лято. Дано Г. Донев да оправи бакиите с газта на умнокрасивитетът. Истинския проблем не е парното, а заводите. Всичките им пещи са на газ.

269

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 289 "при обикновенните българи да видиш дали няма криза" Тия по морето и по балкана някакви "необикновени българи" ли са?

268

Анонимен

преди 1 година

Да бе няма *** при обикновенните българи да видиш дали няма криза и дали няма да се задълбочи Тия като влязат във властта и започнат да си получават големите заплати и бонуси за тях няма криза няма и да има Самозабравят се

267

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 287 "Едвам се добрах до морето от ърафик. Каква криза. Всички луксозни хотели са пълни. На Созопол почти не се намират свободни легла." Ненененененнее. Ти НЕ РАЗБИРАШ! Русофилите казват, че хората нямат какво да ядат, че студуват, че няма работа! Това, което описваш не пасва на ТЯХНАТА реалност, следователно е измислица.

266

Анонимен

преди 1 година

Едвам се добрах до морето от ърафик. Каква криза. Всички луксозни хотели са пълни. На Созопол почти не се намират свободни легла. Българина бяга в Гърция. ГРОБ-ДПС, през което време имаше най голям световен икономически възход и най много народ напусна страната, криза ги гони в момента.

265

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 285 И сега се усеща криза "от самото начало" при новите хубостници на Гълъба. Чудя се, какво ли общото между тия неща, хмммммм?

264

Анонимен

преди 1 година

Че има криза при вашето управление се чувстваше от самото начало. Не ми е ясно, защо вие не сте го видяли. Не просто криза, ГОЛЯМА криза имаше при вас. Повсеместна криза. Животът ни се влоши.

263

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 280 "оку Що ПП ни казаха , като няма хляб яжте пасти." А през това време тия, които създадоха кризата, обясняват каква голяма криза имало :)))) Но вместо да се коментира източника, ние се занимаваме с това кой какво бил казал. Точно както ви иска ДС :))))

262

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 279 "И един мой познат с няколко стотин хиляди евро в банката , без деца , дето пътува с градския транспорт , живее в къщата на баща си и харчи 1000 лв на месец , каза че няма никаква криза." Тоя човек е ужаса на русофилите: има пари, не се срамува да живее рационално, не мизерства, явно и работи добре, за да има толкова пари ... нищо чудно, че за него криза няма.

261

Анонимен

преди 1 година

Усеща се яко, други лета съм изкарвал с не по вече от 2000 паунда отпуската у кенефо, това лято ми излезе около 4500. Да лъжат там простолюдието че нямало криза, има я и то много яка.

260

Ралица

преди 1 година

ЛОРЕР СПРИ ДА ЛЪЖЕШ ШАРАНИТЕ СЕ ИЗДАВИХА ВЪВ ВАШИТЕ КРИЗИ С ТВОЕТО БОГАТСВО ВСИЧКО СИ Е СУПЕР НО ДА СПРЕШ ГАЗА ЕДНОЛИЧНО НА ЦЯЛА ДЪРЖАВА И ДА ПЛЕЩИШ НЕБИВАЛИЦИ ТОВА КАК СЕ НАРИЧА САБОТАЖ ГЕШЕВ ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВА НЕЗНАМ ЗАЩО СПИ ЛОРЕР ВИЕ ОТКЪДЕ ДОЙДОХТЕ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ БОЖКОВИСТИ ПРОКОПИТА БАЙДАНОВЦИ КРАЖБИ НЕВИЖДАНИ БЪЛГАРИЯ Е БОГАТА ДЪРЖАВА ЩОМ ПЪПЪ НАПРАВИ БЪРЗИ МИЛИОНИ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР

259

Анонимен

преди 1 година

Току Що ПП ни казаха , като няма хляб яжте пасти.

258

Анонимен

преди 1 година

И един мой познат с няколко стотин хиляди евро в банката , без деца , дето пътува с градския транспорт , живее в къщата на баща си и харчи 1000 лв на месец , каза че няма никаква криза.

257

Силва

преди 1 година

Ама наистина Лореров,каква криза,какви 5 лева?!Прекрасно си живеем,даже и изрезки събирам,да доказвам колко добре си живеем при вас, и как се адаптираме към вашия свят с други измерения.Що не се гръмнете бе негодници .Кого лъжете бе,кого манипулирате?! Марш бе ейййй , печени мошеници ,7 месеца ви гледаме сеира какви Бо..Клу...Ци сте

256

Анонимен

преди 1 година

На кого да вярваме, на Лорер, който казва че криза няма, или на Крум Занков, който твърди, че криза има и то голяма?

255

Анонимен

преди 1 година

До АК-47 "На тези самовлюбени и нахални некадърници от Провалихме промяната, няма ли кой да ги посъветва да си затварят устата" Тях не ги ли доведе ЛИЧНО Радев?

254

ЛЕЙДИ ЕЛИЗАБЕТА

преди 1 година

Охооо, уачап, уачап, уачап, БЕЙБИ, уачап, ръфайте се ОТ ГЕРБ И ПП Кифлите, Лена, Десислава, ръ, ръ, ръфайте се кифлите за пари и власт, но В ПАРЛАМЕНТ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ.

253

АК-47

преди 1 година

На тези самовлюбени и нахални некадърници от Провалихме промяната, няма ли кой да ги посъветва да си затварят устата. Ако всичко беше наред, както те бълнуват, нямаше да бъдат изритани от властта. Естествено, че за тях няма никакви кризи, те са си подсигурили и внуците. Такова подло, скандално и неадекватно управление отдавна не е имало.

252

Хемус

преди 1 година

Винаги имаите едно на ум,когато дружите с евреи

251

Xaxa

преди 1 година

Така беше и с бг-моряците на твоето корабче, нали циoниcте? Крихте истината, лъжехте и мажехте. Накрая се разбра защо - за да не ти оркраднат укрите кораба, беше готов да жерваш българите като пушечно месо, б.о.к-л.y.k!