52

Анонимен

преди 1 година

Никаква конспирация, а здрав разум. Никога не съм се ваксинирала срещу грип, няма да го направя и сега. Имунитетът ми е добър и нямам намерение да го компрометирам.

51

хм

преди 1 година

Когато започна Ковид официално съобщиха , че над 50% карат болестта безсимптомно. Съответно няма как да са 30% ,които не са боледували. Най малката цифра е 50%. Очевадно е как лъжат и си играят с цифрите!!! Между другото аз и цялото ми семейство имаме антитела ,но не сме боледували или ако сме, не сме се усетили болни с абсолютно нищо. Защо тогава да нося тъпата маска и да си бия неизвестни субстанции?!?

50

Абе

преди 1 година

Според тяхната стъкмистика, раздадените пари и купените ваксини България има около 15 милиона население и цялото население се е срещало поне по 2-3 пъти с короната!

49

Няма да стане

преди 1 година

За един ден 37.5 температура. Два парацетамола и на другия ден ден 36.3. Цяла седмица съм тип-топ. За това ли да мося *** на устата? И да се ваксинирам? Няма да стане.

48

Анонимен

преди 1 година

Точно два дена, първият ден лека температура която изчезна мистериозно след около 5 часа, главоболие два дена и това беше при мен, нямах никакви проблеми с гърло и нос. Беше като обикновена настинка поне при мен. Не съм ваксиниран и не смятам да съм.

47

Анонимен

преди 1 година

Е, как, ве, нали болниците беха пълни препълнени със стотици, милиони, трилиони ковиди... Значи требва да сме поне 15 милиона население...

46

…!!

преди 1 година

Айде побързайте, опашката е голяма, не останаха!

45

Анонимен

преди 1 година

Сега нова опорка - 30% или повече не се били срещнали с вируса. Това повече може да е 50%, 70% или 100%. Предишната опорка - 30% били ваксинирани те, сякаш в България живеят 7 милиона, а не сме под 6,5 милиона, от които половината в чужбина и не влизат в сметките.

44

Анонимен

преди 1 година

"д-р Недялко Калъчев, собственик на една от големите вериги лаборатории." ..."Д-р Калъчев поясни, че при тях по-малко от 5% са поставените първи дози ваксина " Вече и в лабораториите ли слагат ваксини ?

43

до 41

преди 1 година

Що трябва да им има нещо?! Супер са си! Това е ваксина, а не змийска отрова. Но иначе... Казваш на жената и дъщерята силикона става. ;)

42

Анонимен

преди 1 година

Тоя врач, т.е. лекар ли е или врачка, т.е. гадател? Кой му каза до седмица кои точно ще боледуват? От някъде план има спуснат или звездите му го говорят? Втръснаха се вече тия плашила всякакви......

41

До 40

преди 1 година

Забелязвам, че тоя пост си го постваш постоянно от около година. Не ти стига мозъка за друга опорка ли?

40

До 38

преди 1 година

Покрай мен няма изтрещяли. Общувам с интелигентни хора.

39

Анонимен

преди 1 година

Около мен с вируса се срещнаха около 12% от хората.

38

До 38

преди 1 година

Що другите дето се ваксаха масово а сега са в по тежко положение как са с умствения капацитет

37

Анонимен

преди 1 година

Имаме над 2 милиона ваксинирани пълнолетни само в България без близо 3 милиона ваксинирани пълнолетни български граждани в чужбина, където живеят и работят от години. На практика няма неваксинирани сред пълнолетните живеещи в България освен в маалите и тук-там някой зомбиран страхуваш се да се ваксинира. Очевидно ваксините работят по-добре от очакваното. При очаквана ефективност от 95% за вариантите преди Омикрон и Делта, ваксините имат и голяма ефективност и срещу Омикрон. Вижда се по статисти

36

Анонимен

преди 1 година

Повечето, които познавам са го изкарали, но не са си правили тест и не влизат в статистиката (имат антитела)

35

Българ, булгар

преди 1 година

Кой не се срещал с коронавируса в Българя?! От две години и повече всеки втори покрай мен е изтрещял тотално. Само се оплакват как са щели да умрат, не излизали от къщите си със седмици, повръщали, инфракти получавали, гълат лекарств като обезумяли, Бил Гейтс бил виновен, че искал да изтреби българите и после коронавирус нямало. Пълен смЕх и трагедия!И далече не става дума само за възрастни хора, което е по-притеснителното. Умственият капацитет на народът ни е в кома.

34

Анонимен

преди 1 година

Как така не са се срещнали, нали беше супер заразен? Цир-ка-джии.

33

До 35

преди 1 година

Искаш да кажеш, че 80% от българите обитаваме гетата? Прав си. Тя България си е едно голямо гето.