5

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам какво има да мислим и разсъждаваме от кого да купуваме? Имаме ли от някой друг възможност да внасяме? Има ли друг играч на пазара, за който не сте ни информирали? НЕ? Ами тогава какво има да мислим? Какви търгове ще правим? Нямаме алтернативен доставчик. Пропиляхме цяло лято от Април го мъдрим! Април имахме достави до края на Юли, сега имаме до края на Август и част от Септември! Очевидно, е че няма откъде да дойде газ освен от Русия поне за текущия зимен сезон. Какво не е ясно?

4

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да разчитаме, но докато може трябва да получаваме оттам.

3

Анонимен

преди 1 година

Днес заради цена на газ ни разделяте на русофили и русофоби,а сигурно от утре на тема краставици ще е?Политизирате търговска стока.

2

Анонимен

преди 1 година

Майна не е въпрос дали искаме да купуваме от Газпром. В момента имаме газ за още 26 дни после затваряме предприятия и уволняваме хора, глад, студ итн. Никой не иска да зависим от Русия, но в текущата ситуация НЯМАМЕ КЪДЕ ДА ХОДИМ! И колкото овече опорстваме, толкова по-зле ще става. Дайте да купуваме газ от Русия и да запълваме хранилищата. Нищо не пречи междувременно да разработваме алтернативи на Русия, но В МОМЕНТА ИМАМЕ СПЕШНА НУЖДА ОТ ГАЗ! Не можем да си седим с широко затворени очи вече!

1

Анонимен

преди 1 година

Не говори така, русорoбитe веднага ще те заклеймят.