36

Анонимен

преди 1 година

оппаааа... Фигуранта на Путин се задейства...

35

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Кики, Коко, Корни и Ристу, а преди тях ГР0б, ПоГребаха България ЗаВинаги! Пак Гласувайте за Тях!

34

така пише

преди 1 година

Гълъб бил приятел на Решетников?!!!

33

Ралица

преди 1 година

Маргаритов че то положението си е точно такова извънредно държавата ни е разрушена но нали Радев лансира тези Подмяната с патерицата бкп с чалгарите с дб вече две години тези управляват и България е разрушена ЖАДНИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ХОРА ПРАВЯТ СИ КОМИСИОН И ЗА ТЯХ НЯМА ЗАКОН МАФИЯ

32

пуйката

преди 1 година

И какво разбира този под извънредна ситуация?Ако е извънредно положение няма Народно събрание,което да го обяви чрез решение,така че президента едва ли би водил разговори от сорта дали баба ми има чадър.Вероятно Нинова ще го впише като гражданска квота в листите,ако е бил заместник министър от нейната квота,но каква гаранция е това,че ще стане депутат и то при избори с толкова много неизвестни.

31

пуйката

преди 1 година

Как няма да усеща реваншизъм бивш заместник министър?Ако го бяха оставили щеше да усеща позитивни емоции.Какъв късмет след повече от седем години като шеф на КЗП да стане заместник министър на Нинова,а Слави да бутне кабинета.

30

Анонимен

преди 1 година

До Спеца Радев и "антикорупционен подход"? Ще се скъсам от смях. Радев е представител на Путин, а путинизма е олицетворението на корупцията в България.

29

Спеца

преди 1 година

От действията на Радев личи , че нещо се е случило , за да изостави своя антикорупционен поход и социалните си ангажименти!Намирисва на сделка с Борисов и Гешев , вероятно го купиха , както обича да го прави бате ви Бойко!Радев , Радев , нали се клехте в името и интереса на народа!Откъде домъкнахте тия харвардски гамени и съсипахте държавата за няколко месеца!Бате Ви Бойко е бита карта , трябваше да заложите на Нинова , но ....Вие се хвърлихте към парите на ГЕРБ!

28

Майтап ама не точно

преди 1 година

Някои от нас си се бъзикаме с тва, че Радев ще ви става диктатор, но тва е защото не живеем в България. Тия, които живеете в България, не се лъжете по шегите ни, щото скоро хич няма да ви е до смях. :)))))

27

Анонимен

преди 1 година

Време е за импийчмънт на резидента. На нови избори дори електората на БКП няма да гласува за него.

26

сина

преди 1 година

Маргаритке, стига рева, кариерата ти приключи. Да си беше стоял в Комисията за защита на потребителите, която всъщност е паразитна организация и няма никакъв ефект от нея.../от бивш колега/

25

Анонимен

преди 1 година

До: номер 26 (Гарван Соколов) Не, оня юнак, Гълъб Донски ни насади на яйца от гугутка!!!

24

ЬЬЬ

преди 1 година

До до всички-Дано да сме живи ,да видим.

23

ААА НЕ МОЖЕ ТАКА

преди 1 година

КОВИД ЩАБА БИЛ ИЗЛИШЕН А УМРЯХА 30000 БЪЛГАРИ ГАЗ ЩАБА БИЛ НЕОБХОДИМ УМРЕЛИ НЕМА ??

22

Гарван Соколов

преди 1 година

Насадиха ни на пачи яйца онези айдуци от промяната, Киро и Асан, то и от нас не очаквайте чудеса, ама онези направо са са уляли

21

Каракочев

преди 1 година

Тази бивша пудра за какво я показват?

20

Анонимен

преди 1 година

Искаме да стоим на студено, но не и да платим евтиния газ в рубли, вместо в евро примерно. Всички си плащат в рубли, на нас само американците не ни дават.

19

ЬЬЬ

преди 1 година

С действията в президентството радев целеустремено върви към утвърждаването на България като президентска република,а той, след още една поправка в конституцията, подобно на путин,да стане пожизнен президент.Време е новото НС да го свали от власт.Той е не само вреден,той е изключително опасен за БЪЛГАРИЯ.

18

Путин

преди 1 година

До 15 "изглежда е по-добре Радев да вземе нещата в свои ръце, да суспендира Конституцията, да разпусне партиите и да управлява еднолично" Е така ви искам! Одобрено! Дай да си стиснем ръцете! :))))

17

Анонимен

преди 1 година

До Д В съвременните диктатури е същото, само че извънредното положение никога не отминава, тъй че диктатора няма нужда да връща властта, а пък ако някой вземе много да пита, го обявяват за "враг на народа" и после всички знаем какво следва :))) Въпроса е Радев ще отвори ли Белене като си влезе във функциите? Не, не АЕЦ Белене.