59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 "Не знам къде ги гледате тия германци, дет си сменят на всеки 5 години колите, автопаркът тук масово е от 2014-2016" Приятел, 2016 + 5 =2021 Сега сме 2022. Ясно, има вариация по темата, но разбра какво казах, и като гледам при теб е същото. Шкода е Фолксваген, което си е една МНОГО прилична кола в класовете си. Няма нищо общо вече с Вагенчето от зората на 50те години, когато беше просто нешо, с което да се придвижиш. Сериозно големи и комфортни автомобили са.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 Интересно , къде са били германците , когато варварите от САЩ съсипваха държава след държава . Траеха си , защото участваха редом с тях ли ? Кой знае ? С какво стотици хиляди избити мирни жители от Ирак , Афганистан и т.н . са по-малко значими от украинците ,. Защо германското население го проспа това . Казваш нацистки режим .Винаги може да се запознаеш , како е това " нацизъм" . И после лесно може да видиш , има ли нацизъм в Русия . Да на би пък да има в Украйна ...

57

юбералес

преди 1 година

Заради поскъпването на газа, търговския излишък на Германия ще падне от 210млрд. евро за 2021г., до 160млрд. евро за 2022г. .....да ги оплачеш.

56

Теа нямат ли си

преди 1 година

Някой да им каже да си дупчат шелфа или най плодородния район за шистов газ?

55

Анонимен

преди 1 година

шолц е внук нацист а когато нацисти управляват в европа става страшно!

54

Анонимен

преди 1 година

Не знам къде ги гледате тия германци, дет си сменят на всеки 5 години колите, автопаркът тук масово е от 2014-2016, аз тук около мен познавам доста малко хора, които го направиха, броят се на пръстите на едната ми ръка. Чакаха си колите около, 7-8 месеца, разбира се, бензинови, и сега трима от тях реват за старите си дизели, щото им било по-икономично. И си взеха Шкоди, и други подобни, далеч не скъпи коли. В магазина месото от 2.70 сега е 6 евро, млякото от 80 цента е на 1.15...нз, нз.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58 Германия се намира в това положение, защото разсъждава като нормална държава - т.е. такава, която смята, че варварщини, каквито вършат руските терористи в момента, са неуместни в Европа в 21ви век. Никой не може да се пази от ВСИЧКО, и германците също не го правят. Сега Руския нацистки режим им създаде нов проблем, и германците, понеже такъв им е манталитета, ще си го решат, а няма да стоят и да се тръшкат колко било зле положението. Други държави предпочитат да клекнат на Раша.

52

Анонимен

преди 1 година

Само човек, който никога в живота си не е имал досег с хидравлично окачване, говори за "гръмнали сфери", "мноооогоо скъпа поддръжка", "ама че тва ако вземе да се строши...". и т.н. Посмяхме се тук с приятелите :))))))Другият с С6- да не се доказа, щото дизайна му е отвратителен, въпреки прекрасната возия, и му сложиха двигател за колело, на цената на истински. А да не говорим, че след ХМ, няма истински Ситроен. В немското мобиле се беше напълнило по едно време с С6 със моторшаден.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 Ами каква е реалността в момента в Германия ? Призиви за икономии , за студуване , няма газ = няма работа и т.н. Отделно , кой нормален човек ще тръгне да се отказва от почти всички енергоизточници едновременно . Видяхме миналата зима в САЩ - не може да се разчита на ВЕИ-та да спасяват хората при екстремно ниските температури . А е лесно за проумяване - има една " зелена мафия" , която върти десетки милиарди евро /долара и промива умовете на лековерните хора

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 Мен Ц6 адски ме кефеше. Напълно в унисон с филосфията на марката да правят изчанчени модели с авангарден дизайн. Даже още не съм се отказал напълно да си купя един ей така, за гаража, ама засега ми са много 3 коли. Иначе, ако не си близо до КАЧЕСТВЕН сервиз на Ситроен, НЕ си купувай такава кола.

49

Анонимен

преди 1 година

Мерцедеси карат - Хитлер , Бойко , Ким чен ун и мутрите . А българина дава 5 бона за трошка втора употреба от Германия която кара по 20 години и нагоре . Всяка година дава по два бона на Путин за бензин и за 20 години става 40 бона на Путин и 5 бона на Германеца . Е как германците да спечелят война срещу Русия ? Заради б.ай Г.аньо не могат :)

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 оооооо мизерстват и там хора . Никой не знае , как ще го завърти животът

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 Откъде ви идва това нагло самочувствие да коментирате как на Запад били глупави, а вие все умните? Нещо в реалността ви не ви ли подсказва, че ЖЕСТОКО грешите?

46

Анонимен

преди 1 година

С6 не се доказа като истински Ситроен? Може би защото цената му беше колкото на S-klasse? Или дори отгоре. Не ме разбирай погрешно, хидропневматичното окачване е добро, само че за маркуче от 2 лв, оставаш на пътя...сферите са допълнение... Благодаря.

45

Анонимен

преди 1 година

До До анонимен 44/47 Спряха го, щото системата е скъпа и щото се измислиха същото толкова добри, но без сложната поддръжка, затова. Идеята беше, че тия излитания кой какво бил измислил си имат контекст, а ти напълно го забрави, та реших да ти го припомня. И спрете с тия "руски суровини" защото ставате смешни. Ако със суровини се правеше качествен живот руснаците щяха да са върха, вместо това те кретат на опашката на развитите държави.

44

Анонимен

преди 1 година

Германците явно са открили нов източник на енергия - отказаха се от въглищата , АЕЦ , сега искат и газа да махнат . Как може такива хора/политици да управляват 80 млн души . С толкова промити мозъци ли са на Запад .

43

Иво

преди 1 година

Като гледам коментарите, масово трябва в България да спре и интернета, не само газът. Да вземат да се съберат всичките тия спорещи на по бира, и скара в кръчмата, и да решат проблемите на маса :))))))

42

Анонимен

преди 1 година

До Mad Men Понеже имам германска рода ... тия хора откакто аз съм в Германия (вече колко станаха, 10 години и отгоре) досега купиха чистак бърсак от шоурума цифром и словом 8 (осем) автомобила (между 3 семейства). Значи, средно сменят на 4-5 години. А пък нека русофила пише за "точките" и за "бедните" европейци. Дано поне на него му става по-добре от това :)))) Защото на европейците не им е известно, че "мизерстват". :)))

41

До анонимен 44

преди 1 година

Никак даже не се и пъна. Спряха го по съвсем други причини, мисля, че ако си пораснал, не е нужно да ти ги обяснявам. От един автомобил се печели основно от следгаранционна поддръжка. Сега си помисли какво искам да ти кажа с това. С5 Х7 беше последният с такова окачване, и макар, че не е екзекутив, е най-доброто след ХМ, СХ, и ДС. С6 беше някаква измислица, която никъде не се доказа като истински Ситроен. Но всичко е правено и с руски суровини. Лоша работа, а?

40

До Анонимен 42

преди 1 година

С6 с избушен преден капак от заминала сфера си е класика! Над 150 кс на предно предаване е т***к. Седиш на едно място, сцепление почти никакво. Не случайно, нагоре са поне 4х4. Това че задното не е за всеки, си е отделен въпрос.