118

Дзвер

преди 1 година

Когато Амнести пише какво са направили руснаците - ау каква точност, чак прецизност, къв смел коментарА сега - купили са ги руснаците. С големи буквиМи дай да закриваме Амнести интернешънъл, а?

117

Анонимен

преди 1 година

КУПИЛИ СА ГИ РУСНААААЦИИИИИИИТЕ!!! А ЗАЩО НЕ СА ГИ КУПИЛИ УКРИТЕ, СЛЕД КАТО СА ИМ ДОШЛИ НА КРАКА??!!!...

116

Анонимен

преди 1 година

в лъвов не са заети граждански обекти от всу а имат своите воени обекти. само в югоисточна укропия защото са руснаци местните жители щяха да срещнат рус армия с хляб и сол но укропите ги взеха за жив щит уви не се получи. в крим народа ги посрещна с цветя зелените човечета.

115

До Учуден

преди 1 година

Лъжеш. Има прекъснати водопроводи, електричество и газопроводи. Обявиха, че в Донецка област няма газоснабдяване и затова има вече задължителна евакуация и хората могат да останат само с подписана декларация, че осъзнават риска. В Николаев ситуацията също е много тежка. Руските лъжи почиват на неинформираност.

114

Нищо ново

преди 1 година

просто поведение на нацисти подкрепяти от ФАЩ за които идбиватето на цивилни не означава нищо

113

Нужно ли ви е това?

преди 1 година

Не.Какво планираше да спретне Киевския режим,да убие половината население на Украйна, след това, с остатъка зомбирани от медиите и НАТОвски инструктори украинци, да настроят едната(западната) част на Европа срещу другата(източната,Русия) част на Европа и да ни спретнат война, нападайки Русия, Русия съответно ще се защити и отговори на агресивните нападки и познайте какво може се случи с Европа и света! Засега ни сринаха икономически с тези налагани санкции срещу Русия и рекетират за пари,оръжие

112

Добро утро

преди 1 година

Това го знаем от март насам.Защо до сега БГ медиите не обявиха тази информация.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен .. И каква ни е нас ползата, че всяват омраза и русофобия и разделение в Европа , каква? Нещо повече , с това разделение и насаждане на омраза, ни сриват икономически държавите, изнудват и рекетират европейските държави за пари и оръжия, вместо да отидат за облагородяване на населените места и подпомагане на населението, за образование и строеж, съзидание, благосъстояние! Да не говорим и за риска от разуха и убийства, риск от конфликт в Европа.

110

юлиян

преди 1 година

Къде по-точно е фокуса.Че могат да хвърлят за''курбан''в месомелачката цивилни.Като че там сигурно няма жени и деца.Герои ли са тези,които се крият зад полите на жените си и не се свенят да подлагат на риск и децата си.ГОЛЯМА слава на ''героите на Украина'',''Азовци'',''Айдарци'',''Кракенци'' и т.н.И на вас ''слава'', ''политкоректни'' носители на ''евроцивилизационния избор''.Достоен и смел,заслужаващ уважение,ход на сайта''ДНЕС'',да се реши да пусне новината.ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА

109

Учуден

преди 1 година

Нещо не схващам. Запорожка АЕЦ окупирана от руснаците продължава да си бълва ток, който украинците продават. В окупираните територии украинската мрежа не е спряла тока. Има десетки и стотици разрушени училища, детски гр., молове, болници, жп, пътища, мостове и т.н., но няма един снаряд или една ракета, която да е ударила газопровод или нефтопровод и те си карат газ за Украйна и за износ. Нали е война. Енергийната инфраструктура защо единствена стои като обетована? Май не воюват Русия и Украйна?

108

Пак по опорката?

преди 1 година

До дядо йоцо гледа: "В Сталинград през 1942г? Сега не сме 1942г. Измисли нещо друго за русофобската опорна точка.

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен96 на теб не ти харесва истината че си руско мразец националист а вие от бг защо се бърката нещата с македония че ви взеха историята че кир.и иметоди са техни това същото в украина и русия укрите немат история

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ... Да, украинците са си на своя територия и повечето от тях, чакат с нетърпение руснаците да ги освободят от чуждия бандитски Киевски режим, който не е украински, а украинците са руснаци по произход и трябва да се върнат при майка си Русия, защото само Русия истински ще се грижи за тях! Вече дори има местни добвоволци , които даваха сигнали на Русия, че искат и техните градове да освободят руснаците, засега украинците мълчат, от страх от Киевския режим, а не от руснаците!

105

Анонимен

преди 1 година

Силно се надявам тази групичка псевдо българи които поддържат руския шовинизъм да са малко маргинално малцинство. Защото иначе държавата България можем да я закриваме.

104

дядо йоцо гледа

преди 1 година

В Сталинград през 1942г., руснята също беше разположила оръжие сред цивилни. В следствие на което загинаха 40 хил. цивилни от бомбите на Луфтвафе.

103

Анонимен

преди 1 година

Време е Киевската хунта да се маха, а Украйна да се върне при майка си Русия, за да не страда повече населението в Украйна! Време е!

102

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Mачкай Вова руснята, украинската земя да стане още по плодородна.

101

РУСИЯ

преди 1 година

НАПРЕД ПО ПЪТЯ КОЙТО ВОДИ НАЗАД И НАДОЛУ!

100

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми коментатори мисля че измествате фокуса. Украинците са си на своя територия и могат където си искат да слагат оръжие. Ако Русия не беше нападнала Украйна никой нямаше сеа да умира.

99

Анонимен

преди 1 година

най накрая в бг озряха и се осъзнаха почти шест месеца излъгахте народа си с новините от украйна