36

Истината

преди 1 година

Аз съм 100% сигурен, че ако крайцера Москва не беше потънал заради невниманието на рразсеяния руски матрос, Нанси Пелоси в никакъв случай нямаше да посмее да кацне в Тайван. Заради този нелеп инцидент в Черно море някои хора си помислиха че САЩ са много силни и не им дреме нито от руските, нито от китайските закани.

35

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че ни Китай може да помогне на Русия, ни обратното. Бабата фърчи къде си иска и отстрани се чува само квичене като чуят сирената на CVN-76

34

Анонимен

преди 1 година

С тази провокация бабата им показа все още кой е шефа..

33

Активист БСП(к)

преди 1 година

Не знам дали Си Зинпин ще може да преодолее този срам на световната сцена. Започвам дори да се съмнявам че ще го преизберат наесен защото в последните две години натвори още един куп глупости.

32

Анонимен

преди 1 година

Доста сте елементарни. С тази провокация направиха услуга на Русия и на Китай. Сега още по бързо ще намират общи точки за работа срещу САЩ. Ясно се видя, че американците са безцеремонни и не зачитат никакви закони. Ясно е, че която и от двете държави падне Китай или Русия другата ще бъде наред. Е по тази причина двете ще си партнират. Ако Китай за сега спазваше някакъв привиден неутралитет, то вече няма да е така.

31

Горню

преди 1 година

До долню. Прочети коментара на "демократ". Може и да разбереш нещо, не с долнята си глава.

30

Бай Дън

преди 1 година

До Роже Вадим. Бабе, бабе, ама се оказа с по-големи топки от чайниците.

29

Демократ

преди 1 година

До 28. Колко сте жалки и смешни такива комплексари с коментарите си за възрастта и на тази бабка, и на дядо Байдън. Щото със зомбираните си съветски мозъци не може да разберете, че в демократичните държави няма особено значение дали президент е някой 40 годишен мачо или 100 годишен дядка - политиката им е една и съща. За разлика от диктаторските режими, където като си замине вождът и всичко се обръща с главата надолу.

28

Анонимен

преди 1 година

До Колкото и да не им, колкото и да са кухи касскетите, Тайван е с автономия от червенушките, само за това се борят хората. Благодарение на автономията, Тайван ползва редица облаги, няма санкции и тн. Мечо пух иска хем Х до края, хем душата в рая. Е нестава, ако е част от Китай--> влиза в сила всичко валидно за Чайна, ако е автономия--> продължават както досега.

27

Анонимен

преди 1 година

И Китай се пенеше пенеше а тя като отиде и Китай млъкна. Путин и той - вчера заплашваше с ядрена война днес след като Китай се на.ака казва на Шрьодер че иска мирни преговори. Смях в залата

26

Анонимен

преди 1 година

Колко памперса смени бабката по време на посещението?

25

Роже Вадим

преди 1 година

Няма никаква прилика между "Бабет отива на война" и "Бабето отива на война"!

24

Топалов

преди 1 година

Всъщност Нанси Пелоси е жена , родена през 1940 г т.е. вярно е , че е на 82 години, но е ЖЕНА. съпругът и е мъж - Пол Пелоси .Въпросът ми към авторката на материала петя славова е: наистина ли е трудно да се различи жена от мъж. Нанси е женско име, също както петя -толкова ли е трудно да се проумее ?

23

Жалко ...

преди 1 година

че не я думна дракона с една ракета във въздуха тая дърта рептилка ...

22

Анонимен

преди 1 година

Баси склерозите!? Защо не си почива на тая възраст, а забърква конфликти по света

21

Колкото и да не им

преди 1 година

се нрави на Кирчовците и разни други Харвардски възпитаници и *** на Американски задни части, Тайван е Китайски и това е черно на бяло признато и от САЩ. И фактът че САЩ демонстрират такова пренебрежение към международното право и закони не говори добре за тях. Ще ги ударят техноте камъни по главата скоро.

20

полковник Колев

преди 1 година

Тая да се омита по бързо докато не са и подпалили гащите - може и да си почине в родината на дедите и - Израел

19

Краварската баба

преди 1 година

Да бара. Цял живот конфликти и раздори сее.

18

До Шанхайското комюн

преди 1 година

Много минуси си събрал. Баш демократите и Американофилите газ пикаят, когато някой ги обори с реално факти. Хаха

17

чичо Кирчо

преди 1 година

Айде мЕтайте Сарматите и да идват ядрените слънца!!