241

Иво

преди 1 година

То не се върти около земята, а около Усрайната и македония. А другите държави получават светлина покрай *** и макетата.

240

абе

преди 1 година

те трева пасат....поредната баламурщина!

239

карачанаков

преди 1 година

Щом Путин вярва те няма начин да не вярват,знаят какво ги чака.А пък в Северна Корея и Венецуела не 35 % а 99,99% вярват че реките не текат от планините надолу,а обратното е така мислят Ким Чен и Мадурака.

238

АТАКИСТ

преди 1 година

40% от американците вярват че предстои зомби апокалипсис

237

Анонимен

преди 1 година

Лъжа, руснаците са един от най образованата нация в света. Не знам защо днес.бг се занимава с глупави статии като тази, явно парата е отлична.

236

Мен

преди 1 година

Ами то вярно. Земята е неподвижна и около нея се въртят луната и слънцето. Те са много по малко от колкото ни лъжат и на много по малко разстояние . Земята е под купола и отвъд познатите ни граници, полюсите има други континенти. Затова и е забранено от обикновени хора да ходят на полюсите. Гледайте документалният филм за генерал Бърд , който е правил експедиция. Земята не е това което ни учат еволюционистите и е много по голяма.. извадете си главите от учебниците на тези дето ви тровят мислете

235

Анонимен

преди 1 година

Статийката е поредната лъжа. Написаното беше от проучване на Европа и САЩ, а тук ни го пробутват за Русия. По-интересното е, че 40% от американците вярват, че земята е плоска. Но какво от това?

234

Пенсионер

преди 1 година

Деветдесет % от младите българи вярват на бащите си, че при социализма е било по добре.

233

88

преди 1 година

100% от "журналистите" в Dnes.bg вярват, че са журналисти

232

Анонимен

преди 1 година

То на 3 бутилка с водка това е най-малкото в което вярваш!

231

Рус нак

преди 1 година

Не, слънцето се върти около другаря Путин !

230

От Вселената

преди 1 година

Така е: През деня Слънцето се върти около Земята, а през нощта Луната се върти около Земята. За да видиш че земята се върти около Слънцето, трябва да се качиш на Слънцето. За да видиш, че Земята се върти около Луната трябва да си на Луната. Та извода е следния: През деня си Правиме Водката, а през нощта си оправяме Жопката! Имаше една песен "Айде Опа, Жoпa Трешчить"!

229

От Вселената

преди 1 година

Така е: През деня Слънцето се върти около Земята, а през нощта Луната се върти около Земята. За да видиш че земята се върти около Слънцето, трябва да се качиш на Слънцето. За да видиш, че Земята се върти около Луната трябва да си на Луната. Та извода е следния: През деня си Правиме Водката, а през нощта си оправяме Жопката! Имаше една песен "Айде Опа, *** Трешчить"!

228

Анонимен

преди 1 година

В САЩ са най-умни и най-красиви. Дума да няма.

227

Анонимен

преди 1 година

куха пропаганда !

226

Анонимен

преди 1 година

Aко това е верно - ужас лошо ни чака от тая земя( северната , сибирската , уралската и т.н.) докато не се разселят или сами се избият!!!

225

Киро - атлантик..??

преди 1 година

Колкото Петко Петков не е бил заедно с Хаджигенов в ДС - кръжока на Петър Берон....Досиетата говорят

224

ехееее

преди 1 година

Споко, процентите в Кравария са доста повече.

223

Анонимен

преди 1 година

То и ние смятахме, че двамата харвардци Кирчо и Кокорчо ще изведат държавата от 30-годишната икономическа криза, а те се оказаха аматьори-авантюристи, които ни оставиха без газ за зимата, показаха абсолютен дефицит на опит и държавническо мислене и заслужено на 7-ия месец бяха бламирани от опозицията. Сега служебният кабинет ще бърше задните части на едните и другите, които ще се пекат на море. Българска идилия в типичен бай Ганюв стил! Такова нещо до преди 13 години го нямаше! Последни в Европа

222

Тъпа пропаганда

преди 1 година

Това важи за американците. Дето пият белина.