16

Един Българин

преди 1 година

До Бъларин от ПиринТака е, в Косово бягат богомилите за да са по-далече от централната власт. Сърбежите заграбват половината балкани с помощта на западналите и русия, но реално ги изхвърлят от всякъде. Ако не е русия сега са го закъсали и за това са преносител на руската пропаганда на балканите. И Македония е изконна българска, която комунистите дават на сърбежите, че и дори ги учат че са някакви различни, че имат различен език и въпреки всичко техният диалект е диалект на българския :)

15

Лудост

преди 1 година

Русия ли иска асимилация и смяна на документите на Сърбите в Косово?!

14

Анонимен

преди 1 година

България никога няма да просперира, ако в политиката тук има проруски слуги, като Атака и Възраждане... ДАНС и прокуратурата да се заемат с откриването на всички руски шпиони от български произход, защото и малкото камъче може да преобърне колата.

13

Анонимен

преди 1 година

Косово е мафиотско образувание, това не е дъражава. Не е призната дори от ЕС. Намерили си американците поредното куче да лае срещу Русия. Като България.

12

Бъларин от Пирин

преди 1 година

До 4-ти. Ти май си чел историята на коминтерна, че косово е исконна сръбска територия. Технически погледнато тази област е била повече българска от колкото на сърбите. Да си чул нещо за българският владетел Пресиян?! Косово е българско от средата на IX век до началото на XI век, после от края на XII век до средата на XIII век. Сърбите го владеят има няма 70 години! 80% от черквите са строени от българите. Още от XVI век албанците започват да доминират в Косово. Вземи да четеш повече!

11

Анонимен

преди 1 година

Още от край време Сърбия е любимеца на Москва на Балканите. Сърбия (бившето Юго) е нагледен пример до къде са се докарали следвайки про-руска политика.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако притежавах ядрена ракетка или друга мощна конвенционална нито за миг не бих се и замислил и я бих пуснал в американската база в косово

9

Анонимен

преди 1 година

До 2 косово никога не е било сръбежка земя няма и да бъде само Албанска а Албанците съ илири по скоро бг е турска земя и ще бъде бъди сигурен

8

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия никога няма да престане да провокира и дестабилизира Източна Европа... Киро трябваше да изгони всички останали рaшисти от посолствата...

7

Анонимен

преди 1 година

И сега какво стана? РСМ каза, че Русия цели дестабилизация на Балканите чрез Сърбия, Косово каза същото, ние виждаме от България същото, Румъния така или иначе. Кой остана да мисли обратното?

6

Анонимен

преди 1 година

тази провокация е с американски привкус,трябва да променят подхода,защото вече и на малките деца им е ясно

5

Анонимен

преди 1 година

Не мисля,че е руска пропаганда там.Това е дело на украинската машина за пропаганда с внедрени троянски коне.Няма значение чия е всъщност.Да не обръщат внимание на никаква пропаганда.Те и тук се пробват да ни настройват за война против Сърбия.

4

Анонимен

преди 1 година

Косово е иснонна сръбска територия която търговеца на дрога хашим тачи откьсна от сьрбия

3

Анонимен

преди 1 година

Очакваме в скоро време косовската армия да влезе в Москва )))

2

Анонимен

преди 1 година

Косово е създадено за да може САЩ да разпалва конфликти в Европа когато си пожелае. Трябва да го върнат на Сърбия.

1

Анонимен

преди 1 година

Слугинажът пропагандира.