79

Оф

преди 1 година

До До ЛатернатаИ коя точно история да прочета?!? Путин призна ЛДНР и прати армията в тяхна защита.ако Зе беше решил да нападне ЛДНР, РФ щеше да се намеси, ако беше тръгнал към Крим, пак същото. Война щеше да има, така или иначе.А аз знам и за една друга "агресия" както я наричат - нападението над беззащитната Османска империя от 1878 година. Дай и нея да заклеймим. Или агресията на България срещу Македония в 3 войни. Заклеймете всички, иначе си е просто пропаганда.

78

Анонимен

преди 1 година

Стиг сте ги мислили украинци и руснаци...те ще се оправят, а и има кой да ги мисли. Дайте малко да се съсредоточим върху това, което се случва по нашите земи, защото сме пред умирачка и бе да има война.

77

Анонимен

преди 1 година

Защо не написахте ,че двамата англичани и тоя алжирец ли беше са екзекутирани за военни престъпления. Има цяло видео в Инстаграм с изпълнението на присъдата. Наемниците да му мислят преди да тръгнат визирам от натовските частни военни компании

76

Сега ручат

преди 1 година

Нещата в Западна Украйна се мътят от над 400 години когато са станали евангелисти,католици и униати.Шовинизмът ги тресе от над 100 години. На тая торна почва избуя укровския нацизъм,от който са се стресирали даже немците. Бандеровците са клали и трепали поляци,евреи,***,руснаци. Там остана недоубито гнездо на нацизма след 1945г. Хрушча им даде амнистия след 1955г. и сега руснаците ручат резултата.

75

Латерната

преди 1 година

До До Porednoto kukuГоляма си латерна. Майданските власти решиха вместо да преговарят с антимайданното движение, което провъзгласи 4 народни републики, реши(Заповед на А.Аваков) да създаде доброволчески отряди - до 12 000, които да подпомагат МВР и армията в потушаването на протестите и налагането на реда. Всъщност са 10 000, от типа на Азов, Айдар, Торнадо и т.н. Тези хора са ПРЕСТЪПНИЦИ.А Украйна воюва с РФ чрез мобилизираните си мъже, бащите на новото поколение украинци.

74

До авторката

преди 1 година

А според теб не ли вярно че Азов са терористична организация ? Това че са инквизирали убивали и горяли живи хора включително Деца (прочетете нещо за Алеята на ангелите в Донецк) само защото говорили на руски език, не е терор. Така ли ? Или това че всички азовци са си татуирали свастики (самата им емблема е нацистки символ) ?! Всички документирани зверства на етническа основа от 2014г насам са срещу руснаци и Българи ! Може би са благотворителна организация ? Дари си заплатата на тях тогава ХАЙДЕ

73

Анонимен

преди 1 година

ДНЕС ОЩЕ 250 УКРОГЕРОИ СЕ РАЗХВЪРЧАХА ИЗ ВЪЗДУХА ЗАЕДНО СЪС МАШИНИТЕ СИ 30 БР.

72

Анонимен

преди 1 година

Ако искаш да продадеш война на американец, казваш, че е за свобода и демокрация. Ако искаш да продадеш война на руснак, сазваш, че е против нацизъм..Който знае история!

71

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Украйна ще бъде прочистена от тези националисти и народът ще бъде освободен и в пределите на Руската Федерация. Такава е повелята на времето!

70

Сандо

преди 1 година

смъртната присъда вече беше изпълнена на тези които са участвали безмозочно в Азов - на парчета са вече

69

Porednoto kuku

преди 1 година

До .!.И какво общо имат евреите, кукундрел. Ултрасите, хулиганите и нацитата ги въоръжиха първоначално украинските олигарси. А после държавата ги прие във вътрешни воиски(МВР) и в армията. И ги пратиха в югоизточна Украйна да тормозят местните, за да няма втори Донбас. Включително ортодоксални евреи са се записали в тубата как си пеят "Батько наш Бандера" - песничката, която Азов си пяха в подземията на Азовстал, докато траеше обсадата. Украинският национализъм е срещу всичко руско.

68

Юруууш

преди 1 година

Добре че скоро Русията няма да е на световната карта

67

Fuch this shit

преди 1 година

Терористична държава да обвинява в тероризъм е цинизъм

66

Анонимен

преди 1 година

След изказване на укр. пасланик Мелник в Германия, че Бандера не е убиец но евреи и поляци, а Робин Худ, израелците викнаха, че той бе уволнен!

65

Анонимен

преди 1 година

До 69 То и в нациска Германия е имало евреи предатели, помагали са на нацитата за пари и да оцелеят..има престъпници на всякъде..дори и сред евреите хаха

64

Анонимен

преди 1 година

Най голямото наказание за Азов и, че насат името на море, което избяло се намира в Русия вече..Трябва да се прекръстят хаха

63

Анонимен

преди 1 година

Че то Израел що не помага на Украйна? Точно заради нацистите които Киев създаде и с помощт на ЦРУ подкрепя.

62

Анонимен

преди 1 година

Проблема им е че като народ съществуват от много време, но като самостоятелна държава и нация от 30 години..а сред тях има много етнически руснаци още от СССР. Имат Македонския синдром..

61

Анонимен

преди 1 година

Украинцити започват вече и да си пренаписват историята, в сациалните мрежи казват ниче, че са скандинавци от Северозападна Европа, а не славяни от Източна Европа...

60

Анонимен

преди 1 година

Азов действа само на територията на Украйна и само съд в Украина има право да да го обяви за терористичниа организация.