23

до 21

преди 1 година

нали си защитник на деморкацията бе, герберски? Аз ти казвам, че те лъжат защитнико на еднокнижника, една проста тиква те лъже, че някой те бил излъгал :) и ти доказах как може да го провериш!

22

до Радослав

преди 1 година

Радо Радооо..ако мислеха нашите кокосови орехи нямаше да има ГЕРБ/ДПС/ИТН в парламента...ама кокосовите орехи ако имат смелостта да направят една проста критична мисъл и цялата банкянска плява умира

21

Анонимен

преди 1 година

Тоа бушмен ще ме кара да седа пред секциите и да питам хората?? Тоа бушмен защо не ходи да търси вода?

20

ДС

преди 1 година

Ако ще гласувам заради самото гласуване не си струва!За да гласуват 20% от хората значи има защо!

19

Радослав

преди 1 година

Драги герберчета: ако машините нагласят изборите имам 3 въпроса към вас: 1. Защо нямаше партия която да има достатъчно гласове да управлява сама? 2. Защо герб бяха 2-ра политическа сила? 3. Защо гласовете на ГЕРБ падат от първото им явяване на избори досега с почти 50% дори и когато те си организираха сами изборите? На тези 3 прости въпроса отговорете и ще разберете, че проблема не е в машините, а в електората! Хората нямат доверие на нито една партия и затова избирателната активност в такава!

18

Анонимен

преди 1 година

До 12, тези "манипулации със софтуера" ги има само в празните глави на такива като теб, с коеф. на интелигентност под 30, и които все търсят конспирация и мистерия във всичко! А иначе ЦИК бяха разпоредили броене на хартиените отрязъци във ВСИЧКИ секции, така че ако някъде имаше разминаване, щеше да се носи по медиите месеци наред

17

Анонимен

преди 1 година

Ти раазписките броят, но не ги сравняват с електронният вот, защото всичко е компроментирано. Само у нас и Венецуела има машини. А Тръмп го избраха по пощата.

16

до 13

преди 1 година

Аз не съм променил, но ние будното общество променихме много неща. Както винаги аз и ти може би живеем в различни реалности, но аз се издигнах с як труд от бедно семейство до средностатически европеец.

15

Анонимен

преди 1 година

Много се плаши българина от машина, ей. Не ги е страх от неграмотни и елементарни политици, но горките машини са страшни.

14

до 12

преди 1 година

разбрал си от откровенни лъжци. Много е лесно да провериш дали лъжат, ако питаш 50 човека, които излизат от секциите за кого гласуваха и го съпоставиш статистиката ще излезе. И ще видиш, че си бил жестоко излъган от гербавите които лъгаха дълги години с протоколите.

13

ми добре

преди 1 година

До до 7 А ти досега като гласува какво промени,м!?

12

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха, ти ли ще ме учиш бе пенкилер! Досега не съм пропуснал избори вкл. и машиният. Като разбрах, какви манипулации стават с тези машини и най-вече със софтуера, бегай. Ние не ядем доматите с колците.

11

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен/ НЕГЛАСУВАШ ЗАЩОТО СИ ДОКАЗАН БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ! всеки негласуващ реално увеличава гласовете на ДПС! ВИНАГИ СЕ ГЛАСУВА И ВИНАГИ СЕ ИЗБИРА НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!

10

до 7

преди 1 година

Това да не гласуваш, не е похвала, това е отказ от единствения ти възможен начин да промениш нещата. Не е отговорното и смелото, а просто приемане на статутковото. Машините работят правилно, а разписките могат да се преброят, дори ако преброиш 100 от тях в различни секции можеш да направиш лесно заключение дали са ОК изборите. Не слушайте гербави калинки как реват, защото много лъжат.

9

Анонимен

преди 1 година

Заради машините НЯМА да ходя да гласувам.

8

Анонимен

преди 1 година

Кога бате Бойко и онзи с лице на г_з Томислав Дончев се очаква да "открият" склад пълен с резервни части? Седмица преди изборите или ако загубят откритието им ще бъде деня след изборите?

7

Анонимен

преди 1 година

До до 2 Не знам,може и да си прав!От 10 години не гласувам,щото се въртят разни червенушки!И Герб са същите!

6

АнонимеН

преди 1 година

ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ МАШИНИ КОИТО ХВАНАХА БЯХА ЗА ДА ПОДМЕНЯТ ПРАВИЛНО НАСТРОЕНИТЕ И ДА НЯМА СЛЕДИ!

5

АнонимеН

преди 1 година

МАШИНИТЕ СА С ИНСТАЛИРАНА ПРОГРАМА КОЯТО Е НАСТРОЕНА ДА ЛЪЖЕ КАКТО СИ ИСКА!!! НА ВСЕКИ 2 ГЛАСА ПУСНАТА ЗА 1 ПАРТИЯ ТЯ КРАДЕ 1 ГЛАС В ПОЛЗА НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ! ИНАЧЕ ИЗДАВА ВЕРНИ РАЗПИСКИ НО СМЯТАНЕТО НА ГЛАСОВЕТЕ Е ТОТАЛНА ИЗМАМА! ИЗБОРИТЕ ТРЯБВА ДА СА НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ А НЕ НА САМИТЕ МАШИНИ ЗА ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕ С МАШИНИТЕ!

4

д

преди 1 година

Машината пуска една листче и брои гласовете. Това е всичко. Който не вярва на машините да брои листите, пак ще му излезе същата сметка. Нали гербавите я опитаха тая работа и пак излязоха загубили