60

Додо

преди 1 година

Хайде вече спрете се, достатъчно регургитация на югославски сквернословия. Писна ни! Ясно ни е какво може да каже един югославски к0пелдак. Въпроса е, какво правим ние, като Българи да прекратим антибългарската истерия на югославяните край Вардар! Уви, по-лошо от нищото! Не само, че не защитаваме Българщината край Вардар, но и продажни, лесно изнудвани от Западния елит анти-политици, като Бойко и Сие продължават да я предават и продават с мълчаливо съгласие със стипулатите на македонизма. Срам!

59

Анонимен

преди 1 година

Че история имат, имат, след 45-та под диктата на сърбия. Преди това македонци няма, има българи. Ако искат с тази история да влизат в европа, да влизат. Претенции за нещо преди това - не. Няма да им ставаме донори на минало, отказвайки се от своето собствено. Ако не им се преговаря с тези условия да стават от масата и обратно към Скопие.

58

Анонимен

преди 1 година

Мякедонците мякат на развлен български диалект, наречен мякедонски. Колкото по-бързо го приемат това, толкова по-бързо ще се оправят... А между другото какво стана? Французите разбраха ли че Напо Бонапартски е от Битоля или още се дърпат?!?

57

Хора

преди 1 година

Защо никой нищо не казва и пише за напрежението в Китайско море днес Китай изкара флота срещу Американските кораби,напрежението е голямо.

56

Анонимен

преди 1 година

Както е казано в македонските исторически летописи, и както пише на един лунен камък взет от мисията на Аполо "само слънцето е по-старо от Македония"!Смешници!

55

Анонимен

преди 1 година

Я па тоя! Пардон, я па тоА!

54

БАТКО БЪЛГАРСКИ

преди 1 година

Какъв език,какви европейци,каква история??? Пийте ги тия хапчета редовно! То бива промити мозъци ама при вас вече и мозъка липсва...

53

Анонимен

преди 1 година

Чекачу те да те тупам.Разбра ли ме?!!

52

Борислав

преди 1 година

Ама вие нямате македонски език бе, вие имате българи-сръбски език и то благодарение на Тито ***.

51

Анонимен

преди 1 година

НА ТОЯ РАЗВАЛЕН И ВМИРИСАН БЪЛГАРСКИ ЛИ МУ ВИКАТЕ ВАШ ЕЗИК БЕ

50

Имате място

преди 1 година

В големите глобални игри на Русия и нейното прокси Сърбия...ако нямате достатъчно акъл да го проумеете!

49

Анонимен

преди 1 година

г-н СеверноМакедонец може ли да прочетете на знамето на Крушвската република какво пише?Братя Миладинови какви са Северно Македонци ли?Защото на корицата на книгата им пише: Български народни песни (събрани от днешна Северна Македноия)

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56Аз съм ходил в Скопие, Битоля и Охрид, има напрежение, но само когато се обърна с гръб :)) Явно са научили от сърбежите, че българин требва да се напада в гърба, че обърне ли се, лошо му се пише на сърбомакешкия питек :)))

47

Анонимен

преди 1 година

Има сила индиецо, това сме ние, затова никога нема да влезете в ЕС, щото сте противни *** :)))

46

saki

преди 1 година

Абе то на тия е ясно че ще ги търпим , но албанците са доста по корави от нас и няма да се церемонят с тази измислена държава. До 10 години ще са мнозиство и ще си наложат волята. Те искат Велика албания не Античка Мацедония.

45

Анонимен

преди 1 година

Нямат си представа, какво причиняват на бъдещите поколения, които ще търсят реализация в лингвистиката например. Ще убеждават лингвистите от целиот свет, дека макеночкоит язьк не е произлезнал от Бугарския.Убеден съм, че ще ги приемат на всички академични форуми с тези анти научни илюзий най малко с ирония, ако въобще ги приемат.Ако ли пък прозре и застане на пътя на научната логика, автоматично става предател на античните маке полит коректни установки и изгой в родината си. Шантава работа.

44

Диваци

преди 1 година

Не ми пречи че са македонци. Пречи ми това че в 21-ви век мразят и подлагат на гонения българите в държавата им. Нищо европейско нямат

43

Анонимен

преди 1 година

Какъв е вашия език, че не разбрах индиецо :))) Азбуката ваша ли е също, Александър ли е измислил :)))

42

Анонимен

преди 1 година

Едно северомаке в Германия ми обясни че по паспорт бил "бугарски граджанин" но по произход "етнички македонац"!

41

убу

преди 1 година

върети, ние ще излизаме и ще се кланим на путин а ердоган ще ни наблюдава изодзад