85

Анонимен

преди 1 година

В Украйна литър бензин е 52 гривни или 2.50 лева за литър. В Русия пък е 48 рубли за литър, което е 1.80 лева за литър. Това са страни във война, а при нас 3.40 за литър.

84

Анонимен

преди 1 година

Оха супер сега ми кажете къде се живее по добре в западна Европа или в Русия а още не дошла зимата

83

Анонимен

преди 1 година

А скачахте преди 2 години по това време. Имаше стачки, блокади, юмруци, олигарски в изгнание. Да, ето го бляскавото бъдеще - вече настояще. Хайде скачайте сега, аа да, сетих се, няма срещу кого да скачата в момента. Блеите народе, връзвайте се на спасители, по-лошо винаги има!

82

33

преди 1 година

Сега е времето 1простият1 народ да разбере какъв президент си избира. Ако върне руската газ със старите цени, ще покаже, че е мъж и управник, милеещ за народа. Аз от сега ви казвам, нищо няма да се промени, ще бъде само лъжене, мазане, бля бля и накрая..... Кировски работи.

81

Анонимен

преди 1 година

Марешки продава по принцип с десетина , двайсет стотинки по евтини горива от останалите бензиностанции. Бензина при него е 3.20, а при шелките е 3.40

80

Анонимен

преди 1 година

Не е само Марешки, всички вериги започват да вдигат цените на метана. До една седмица няма да има бензиностанция с цена под 5 лева за кг.

79

Зозо

преди 1 година

А честито. Другия път пак гласувайте за Кирю и Асан. Боко е хитрец и ако управляваше, нямаше да има проблеми с газа. Веднага щеше да намери "схема" с Ердоган :)))))))))))))

78

чичо

преди 1 година

На тази лудост някои все още и казват промяна!И знаете ли-прави са,промяна и то каква.Дано и наивниците са го разбрали.

77

Анонимен

преди 1 година

Тези дето се отопляват на природен газ ще имат незабравима зима. Ако миналата година са плащали 200 лева за отопление, тази трябва да плащат по 600. Не случайно и Радев бърза да изтегли изборите, че с първите сметки за отопление ще настъпи веселбата. Сега хората не го възприемат сериозно, докато не им дойдат сметките.

76

Ф

преди 1 година

ГЕРБ, Путин и войната са виновни отново. Киро и Радев са невинни икони.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 Вярно ли? Не съм на метан и не знаех, че е толкова страшно. И това увеличение е ПРИ ПРЕМАХНАТ АКЦИЗ НА ГАЗТА И МЕТАНА ЗА АВТОМОБИЛИ от 22.6.2022г. Какво ли щеше да е, ако има и акциз, като преди година, когато цената е била 1.45?

74

Анонимен

преди 1 година

За 2 дни метана при Марешки е поскъпнал с 1.42. От 3.82 за кг, до 5.24 за кг . Евтините кораби на киро и лена ни спасиха.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Грешна ти е сметката. Предното увеличение е 32%, сега искат още 60% върху това. 132*1.60=211.20 . Реалното увеличение от юли насам искат да стане 111.2%. Ако парното ти е било 200лв, трябва да стане към 400лв. Газта за колата, за отопление и тя ще е по 2. И сме още август. До зимата има поне още 2 месеца и 2 увеличения.

72

Анонимен

преди 1 година

СЕГА КАТО НАПРАВИТЕ яНЕВ И КОПЕЙКИН УПРАВЛЯВАЩИ, ПУТИН ЩЕ ПРИЕМЕ РУБЛЕВ - ВЕЛИКИЙ ПРТЕЗИДЕНТ И ЩЕ НИ НАПРАВИ В ЗНАК НА БРАТСКА ОБИЧ ПАРНОТО КАТО ПРИ БАЙ ТОШО -20 ЛВ НА МЕСЕЦ! А АЗ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА ПРЕЗ ЗИМАТА КАТО В 1997 И НАПРОЛЕТ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ РЕСТАВРАЦИЯТА НА РУСКОТОТ РОБСТВО ДАЛИ ЩЕ ГО ИСКАТЕ, КАКТО ТОГАВА!

71

Анонимен

преди 1 година

От сутринта на Марешки цената на метана е 5.24 за килограм. Да 5.24 лева за килограм, при положение, че преди година беше 1.45 . Колко процента е промяната, Колко пъти е повишението.

70

Анонимен

преди 1 година

Ако Костадин Костадинов беше премиер, цените на газа щяха да са като в Сърбия. Тоест 3 Пъти по-ниски от кирчовите

69

Кънчо

преди 1 година

Абе льо*хмани всичкознаещи и коментиращи...къде пак ви се видя бойко и герб. Я ходете при специалисти и си пийте хапчетата, че тва ващо вече е опасна диагноза... Бойко ви се привижда навсякъде. Що не коментирате корабите на киро ? нали цената щеше да е 4 пъти по-ниска ? или пак бойко е виновен, че кирето лъже като *** по спирките ? Къде е евтината "азерска газ" ? мн заблудени хора има...

68

Анонимен

преди 1 година

А така, копувайте руски газ от посредници на високи цени. Догодина ще ви осъди Газпром още да плащате неустойки. От цялата работа печели Русия, но вие заблудените си мислете, че сте сваляте Путин. За пореден път излязохме най-тъпите от всички, но пак се правим на бабаити, въпреки, че всички ни се смеят

67

Анонимен

преди 1 година

До 85 , цените ще започнат да падат в момента в който Радев сключи дългосрочен договор с Газпром. Ако го направи, още от септември очаквайте намаление на цената с 80% минимум.

66

Анонимен

преди 1 година

Както каза Атанасов от ДБ "Вие не трябва да мислите за празния си хладилник, а за евроатлантическите ценности"