36

Зозо

преди 1 година

Рундю ще ви оправи всички, дето си го избрахте. Няма да ревете ся :)))))))))))))))))))

35

За кеф на турците

преди 1 година

Ще се изредят всякакви гугутки.!.

34

Анонимен

преди 1 година

Хубави хора. Не са някои честни.

33

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте още за Радев....

32

гунчо

преди 1 година

ПРОФИЛАКТИКА И ОТДИХ ЕАД -СВЪРЗАНИ ФИРМИ

31

селянин

преди 1 година

ами да ни е честито новото правителство ся ако не се оправим не виждам кога

30

Преброен Див Гълъб

преди 1 година

Хубав край.Хубави хора.

29

От Вселената

преди 1 година

Де го хванахте тоя Гълъб бе? Де са му крилата? Па лъжете! В кой гълъбарник фанахте тоя Гълъб? Не ми се вярва да сте го изкарали от зоологическата градина? А де са свраките? Защо не изкарахте от зоологическата градина Лъвовете и Лъвиците, нали герба ни е три Лъва? Нашият герб не е от летящи Гълъби! Ко са прайте на Гарги!

28

Star

преди 1 година

кой е бизнесменът Манол Велев?

27

карачанаков

преди 1 година

Що така бе другарю Радев,що ни лиши от РАДОСТТА на народа.Кой сега ще ни говори за чували,милиарди,купени гласове и т.н.Хората го слушаха в захлас и когато се появеше почваха залагания на колко ракии е.Що пренебрегна дядо Радул,ами Гела,ами дъртата Комита ,ами Стефчо Възхода.Дори Баджанака не взе ей така от кумова срама,ама иначе звучен шамар заби на Корнелата взе и най свидните чеда Крумчо и Веселка.

26

Ъъъъъъ

преди 1 година

какво управление... това е служебен кабинет... с Гумен Русгадев започна практиката служебно правителство да УПРВАЛЯВА... законно ли е изобщо.. какви са правомощията на такъв кабинет... не съм учил за това и не знам... но при всички положения ПРАВИЛНОТО е да има чисто адмибнистративни и тотално орязани управленски...

25

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези неизбрани от никого министри и премиери? Как така ще ни управлява нелегитимна недемократична власт? Някои изобщо познава ли ги тези кои са и за какво се борят? На мене ми приличат на латиноамериканска банда мафиоти. Няма да им платя нито лев за данъци и винетки на тези мафиоти.

24

Анонимен

преди 1 година

Гълъба ще получи добро наследство от промяната. Булгаргаз каза, че газа за август трябва да е 60% по скъп заради евтините кораби на лена и кирчо. За последните два месеца 92% увеличение на кирчовците, а това ще доведе до шоково поскъпване на всички останало. Топлофикациите в момента са задължени да купуват газ на 200 лева и да го продават на 100 и всеки месец трупат по 200 милиона дългове. При тази цена на газа, парното на двустайна панелка трябва да е около 500 лева на месец, а кубик вода 25 лв

23

не вярвам

преди 1 година

на агента на Решетников.

22

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството,че от простите кирчовци минахме на простите гугутки. Да ме извинят гугутките,супер птички са.

21

Някой

преди 1 година

Липсва само професорът по фалитите, Румен Гечев! Той най-добре можеше да продължи политиката на вдигнатия юмрук!

20

За Ка Пе Че

преди 1 година

Заместник командир по политическата част, комунист назначен от комунистическата партия в джуровата армия за да контролира работата на професионалистите офицери-министър Председател???!!! Капата си е капа! Комунистите го плюят, той си мисли, че дъждец го вали!

19

Дин дзън

преди 1 година

Гълъба ще хвърчи по пера ми се струва.

18

Анонимен

преди 1 година

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ АЗ ОТ НИЩО С ТОЯ ГОТИН ПРЕЗИДЕНТ! ВСИЧКО НИ Е ОК! НАПРОЛЕТ КАТО ВИ ПОУПРАВЛЯВАТ ПРОТЕЖЕТАТА МУ, ЩЕ СЕ СЕТТЕ КАК ДА ГЛАСУВАТЕ... ТОЯ НОМЕР С РЕСТАВРАЦИЯТА НА КОМУНИЗМА ГО ИГРАХМЕ ВЕЧЕ. БЪРЗО НИ СЕ ИЗБИ ОТ ГЛАВИТЕ, КОГАТО ДОЛАРА СТАНА 3 000 ЛВ!

17

ИСКАМ

преди 1 година

КОПЕЙКАЕДЖИИТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ, ЯНЕВ -ПРЕМИЕР, РАДЕВ -ПРЕЗИДЕНТ В ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! ВЪН НАТО И ЕС! МАЙ ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ!