55

Факт

преди 1 година

Косово е черна дупка .

54

Анонимен

преди 1 година

ИСпания също не е признала Косово до сега, като играеше там националния отбор на косово играеше без флаг

53

двоенстандарт

преди 1 година

Косово обяви независимост през 2008 година и е признато от над 100 страни. Сърбия и Русия обаче не признават косовската независимост.***и Украйна не признава "народните републики", ко ши праим ся ?

52

Анонимен

преди 1 година

Време е за нова руска разходка до Берлин

51

Анонимен

преди 1 година

Само морална ще е подкрепата защото Мордор няма армия вече

50

КО НЕ

преди 1 година

До Анонимен 39 Я малко прочети В.Левски,Г.Раковски,Ботев, и всички около БРЦК какво са свършили и недей плямпа глупости...

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45Макетата лека полека излизат от сръбската орбита, все пак са българи, при нас много не вървят бъртвежите на рашките, познаваме ги отлично :))) Сърбите се съмняват вече в рашките камо ли макетата :)))

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 "Русия отдавна не е гарант на България, още откакто й нареди да си онищожи ракетите СС-23. В Русия от поколение и половина армията е учена, че България е враг и подлежи на ликвидиране. Няма какво да си кривим душата" Искаш да кажеш, че за някакво руско оръжие, от "поколение и половина" армията е учена, че "България е враг", така ли? И какво друго ги "учат" в Русия по повод на България? Така или иначе си тръгнал да говориш ИСТИНАТА.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Русия отдавна не е гарант на България, още откакто й нареди да си онищожи ракетите СС-23. В Русия от поколение и половина армията е учена, че България е враг и подлежи на ликвидиране. Няма какво да си кривим душата, а те питам на нас кой ни е гарант? фишеците от Инджирика ли?

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "Сърбия има 3 исторически гаранта - Русия, Франция, Англия. Ти сърбите не ги мисли, а кажи българите кой им е гарант - Турция ли?" ОПППААААА. Ето косвено признание от русофилче, че Русия не е исторически гарант на България и всъщност подкрепя Сърбия срещу нас. Така е, ИСТИНАТА винаги намира начин да излезе, дори от устата на пропагандаторите. :)))))

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 С такъв съюзник като Русия, могат да поискат чак до Плевен.

44

Анонимен

преди 1 година

сърбите по модел на рашките ще демилитаризират Косово и целите Балкани ще станат фронтова линия без изключение

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 Сърбия има 3 исторически гаранта - Русия, Франция, Англия. Ти сърбите не ги мисли, а кажи българите кой им е гарант - Турция ли?

42

Анонимен

преди 1 година

Русия се чуди къде да създаде бъркотия за да лови риба в мътна вода. Един път украинците да *** пребият от бой та да им се развали ко4ината завинаги.

41

Анонимен

преди 1 година

Битата карта просия подкрепя отдавна пре цакалата се сърбия.Голям майтап!

40

Анонимен

преди 1 година

Даже македонците прозряха какво представляват руснаците :))) Сал българските русофили и сърбежите още тънат в средновековно невежество :))))

39

Петия ангел

преди 1 година

Черната ръка пак ще пали война. Скапани масони.

38

Анонимен

преди 1 година

До украинци освободител - имаш предвид 1878г. , но да - има много украинци, финландци и т.н. А руският поп като дойде преди време, започна да се кара, че сме казали, че имало и други, освен руснаци... То бива его и комплекси, но руснаците бият всякакви рекорди.

37

Анонимен

преди 1 година

Те сърбите не знаят, че за рашките са само средство за влияние, също не са били в истински съветски соц, те беха нещо средно между соца и Запада, не са имали дефакто опит с руснаците :))) Като чета по техните форуми, колко обичали руснаците и как никой освен тях не ги е обичал така, направо се хващам за главата, имало и по глупави от нашите русофилчета :)))

36

д-р Селитров

преди 1 година

Вече прозира отчаянието в съчиненията, които пишат рашистанските платени коментатори. Няма нови идеи - само една надрана плоча, но пресоляват коментара с глупости като "русия създаде България", "руски военни самолети кацнаха в Белград" и подобни небивалици. Тъжно е да имаш такива ментални проблеми и да не се лекуваш, а да ги демонстрираш публично...