73

Булгаристан

преди 2 години

Тая *** говори за помирение и обединение а продължава да обижда и напада!

72

Анонимен

преди 2 години

тая мисирка сигурно владее техниката дълбоко гърло

71

Случаен минувач

преди 2 години

Истината е, че навлизаме в трайна политическа криза. Така беше и Италия преди десетина години. То не е нужно човек да е гадач, за да предвиди какво ще стане и след новите избори. Герб ще са първи, но никой няма да иска да се коалира с тях. И оттам ще се завърти една рулетка...И пак няма да се избере стабилно правителство. Дори да се стигне до някакво правителство, то няма да трае повече от 6 месеца. После, през 2023 - нови избори. Може да ги съчетаят с местните избори. Народът е разделен ужасно.

70

Приятен ден

преди 2 години

Атанасова знаеш ли, че селяните само имитират циливизованите хора доживот, що не се върнеш в Дулово!

69

Теодоро

преди 2 години

Време е е цялата ви КЛИКА ФА ВЛЕЗНЕ В ДРАНГОЛНИКА

68

Анонимен

преди 2 години

74 ГЕРБ се оттегли достойно. Повече от година не е във властта. Претърпя безпрецедентна чиска, извършена от хората на черепа : Радев, ПП,ДБ, ИТН. Но за това време управляващите не извършиха обещаните промени. Сега пак ГЕРБ им е виновен?!

67

ами

преди 2 години

ако българите не проумеят , че трябва действително да загърбят партийините различия сме обречени на провал, как могат да го правят това в белите държави или те са по напреднали не само икономически ,а и ментално??? писна ми от партийки и прости депутати , обединявайте се по кадърните и опитните и да вървим напред

66

Браво, Десо,

преди 2 години

А, сега си се сетила за надпартийно обединение.

65

Реалист

преди 2 години

С истерички не искаме да си имаме вземане,даване.

64

Анонимен

преди 2 години

шшшш тая като се изказва в Шопия чак в Пловдив смърди на клоака

63

Вълканов

преди 2 години

Като чуя за НАТО и ЕВРопейския път на развитие ми се повръща. То нали в момента икономиката им зависи от Руския газ, нали чакат на Руското и Украинското зърно. Зимата идва госпожо. Да не се превърне в Сталинград за Европага. Вашата партия е антинародна. Няма да забравя 2010 2013 години , времето на Постната пица на Симеон Дянков. Вие ссте партия на едрия капитал, останете си такава партия. Всякакви други идеологии, прокламирани от ваша страна си е чиста измама.

62

Някой

преди 2 години

"Време е за надпартийно обединение по приоритети" - Да се чете "Време е за надпартийно обединение за да не изпуснем кокала. Майната им на идеите и убежденията, ако трябва ще има пак цирк, като "Цар, Генерал и Комунист" заедно на власт, само и само да не ни пресъхне цицката от която сучем.

61

Заедно

преди 2 години

Крадецът и ограбени, рекетьорът и рекетираните, убийците и наследниците на убитите.....е това не може да стане....Никога.

60

Один

преди 2 години

Десо, ГЕРБ може да седне на масата,ама никой друг не иска да седне срещу него!Що не се коалирате с Цецо Републиканеца?Като ви чета,не знам кой от кого е преписвал......

59

ШофьорОтНСО

преди 2 години

Таз мисирка дърта пак искам да я кърта.

58

До 66

преди 2 години

Настимир е будист, а Асен е масон. Те са секта.

57

анонимен

преди 2 години

Няма как да не се съгласим, че този Настимир Ананиев е възможно най-неприятното същество в парламента. Откъде го изкопаха ПП и защо само те си знаят. Иначе той със своята партийка парламент щяха да видят през крив макарон. И го раздаваше много умен и компетентен по всички въпроси.

56

ИПОН

преди 2 години

Тая да предложи закон за проституцията защото по тая тема е най подготвена.....

55

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 2 години

Следващо правителство от предатели - ГЕРБ + ПП и евентуално, при нужда ДПС, а ако се наложи и БСП - всичките продажници и слуги на ... знаете. Останалите предатели няма да влезнат. След поредния още по огромен провал и довеждането до просеща тояга народа, при нови поредни избори ще дойде Възраждане и едва тогава ще тръгнем напред и нагоре.

54

Анонимен

преди 2 години

На Емили тротинеткаджийката майка и.