10

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тошко сега...падна от планетата на...целомъдрените и ни се врича във вечна...целомъдреност. Нямал да разговаря с...грешните,но сигурно ще гласува пак с...тях в един...блок. Еее,на това му се казва целомъдрено...умосъждение.

9

Анонимен

преди 1 година

Тоше няма да сте в парламента ве чуек.

8

Анонимен

преди 1 година

Трите дежурни изречения в речника на Тошко африкански: Тия са некадърници.Само лъжат.Говорят глупости.И още едно: Те са виновни за разпада на коалицията.Става въпрос за бившите им съдружници.А пък те от ИТН били най-умни,най-кадърни и най-честни.Ха,ха,ха!

7

Анонимен

преди 1 година

Итн никога повече в парламента.

6

Анонимен

преди 1 година

Каракачамбо и останалите гейове се чудят с кой да се промъкнат обратно в НС

5

Любомир Иванов

преди 1 година

За вас следващо НС няма да има,ако не сте го разбрали, крайно време е да го разберете , гербаджийски мекерета!

4

Анонимен

преди 1 година

ДЕДОТО С 22 ИМОТА НАЗНАЧИ ЗА СЕКРЕТАР НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ КАБИНЕТ НА МВР- УЧРЕДИТЕЛКАТА НА ПАРТИЯТА НА ЧЕРЕПА БЪЛГАРСКО ЛЯТО- КОЛКО СТРАННА СИМБИОЗА НА МВР СТРУКТУРА С МАФИЯТА

3

Анонимен

преди 1 година

Няма да разговарят, защото вече са се разбрали как да саботират държавата.

2

Времето е наше!

преди 1 година

Тоше след тея излагации с ПП дето ги сътворихте не знам колко гласове ще съберете. Вярно че има бая заблудени хора в нашта държавица ама май тоя път съвсем заслужено ще си сърбате попарата дето надробихте. Най добре си карайте кабеларката със Славчо и не се занимавайте с неща, от които не разбирате. Всяка жаба да си знае гьола дет се вика, а вашият гьол понамирисва малко..

1

Анонимен

преди 1 година

ИТН ще вземе пет процента и по ще и ходят в ролята на мрънкаща малобройна опозиция след това два и накрая няма и един до 3-4парламента ще изчезне.. само че сегашните парламенти не са 4години ами до година макс.