93

Анонимен

преди 1 година

Вече 2 години минаха, откакто вируса е в България, но повечето починали от Ковид-19 ги пишат починали от нещо друго, например пневмония. Това си личи съвсем ясно по статистиката за броя на починалите по причини сравнени с годините преди епидемията.

92

Анонимен

преди 1 година

Странна работа, откакто до май 2021 година всички около мен се ваксинираха, никой повече не се зарази. Преди това трима близки хора починаха - двама през ноември 2020 и един в началото на март 2021, преди да успее да се ваксинира.

91

Анонимен

преди 1 година

"Един от тях е носенето на маски на обществени места. Както и ваксините, които имат силен защитен ефект, тъй като стимулират производството на антитела."_______ Заразявал съм се два пъти. Първия път го прекарах безсимптомно по време на Делта варианта, втория път с температура в рамките на ден и това беше. Втория път беше преди точно две седмици. Нито маски нося, нито съм ваксиниран, нито пък имам намерение да се ваксинирам.

90

Анонимен

преди 1 година

Как така няма да се разболяват от ковид! Къде дават така? С ПСР тест на разположение всеки болен е болен от ковид!

89

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ами наистина е интересно как хора не се разболяват от Ковид без да досят маски пр. щуротии. За да могат да преодолеят тази особеност по-добре !

88

Анонимен

преди 1 година

МОЯ ПРИЯТЕЛКА ЖИВЕЕШЕ ЗДРАВОСЛОВНО. ИЗМИНАВАШЕ ПО 20 КМ НА ДЕН, ХОДЕШЕ НА ПЛАЖ ПО 3 МЕСЕЦА В ГОДИНАТА, НЕ ЯДЕШЕ МЕСО И ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ ОТ БЯЛО БРАШНО. КОНСУМИРАШЕ ПРЕДИ ВСИЧКО РИБА, ЯДКИ, ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ. В ПЪРВАТА КОВИД ЕПИДЕМИЯ ОТИДЕ ДА ЖИВЕЕ НА ВИЛА НА БРЕГА НА МОРЕТО, ДА Е ИЗОЛИРАНА ОТ ВСИЧКИ И ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИ. ПОЧИНА ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ОТ ВИРУСЕН ЕНЦЕФАЛИТ ЗА 2 СЕДМИЦИ. КОЙТО КАКТО ИСКА ДА ГО РАЗБИРА. ЗА МЕН Е БОГ,ЧЕ РЕШАВА. ТОВА Е. КАТО НА РУСКА РУЛЕТКА СМЕ.

87

Майната ви....

преди 1 година

Не пишете простотии. Съпругата ми почина на 68г. от ковид. Беше най здравата в блока. Работохоличка. На мен такива не ми минават. От ковид се умира. Който не вярва да го стигне.

86

селянин

преди 1 година

Я си муам до откат сланина с рикия всеки ден, естествен имунитет баткас. Учени, мучени, теории, меории, страшната работа, падам от стола, изправям се и пак падам. Фактът е един - експериментът с психиката на 99,99% от офцете по земята е успешен. Вече са подготвени следващите фази, тръпнете за жалките си животи и не мислете логично. Само светли дни ни чакат.

85

До 119

преди 1 година

В колоидното сребро има наночастици, чиито размер не мисля, че някой контролира. Според мен употребата му е доста рискована. По същата причина е добре да се приема цинк без наночастици. Това не означава, че в него няма да има, напротив, цинкът съдържа наночастици, но те трябва да са с размер по-малък от нано

84

Анонимен

преди 1 година

Аз също не се разболявам от ковид, след много пъти контакт с болни, включително пряк контакт в едно жилище. Но считам, че причината е в храненето. Аз не консумирам киселинни храни като мляко и млечни, те не присъстват в менюто ми, глутен и захар много минимално. Всъщност откакто спрях млечните не съм имала дори хрема, т.е. повече от пет години. Трудно е при високо ph да се разболееш, дори при контакт с болен, така, че този професор не е на прав път

83

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Статията е доста лъжлива,която е далеч от истината!!!Хората ,които не се разболяват от Кромид,са тези които не носят маски на устата...да ти е ясно,господин умнико!!Познавам няколко овце,които носеха по две маски ,и се разболяха тежко,а тези които не носеха не се разболяха!!Извода е ясен ковидарче.Затвор за теб че пропангандираш лъжи!!

82

до 118

преди 1 година

Ти изобщо разбираш ли какво четеш? Разбираш ли български, разбираш ли условни изречения? От медицинска гледна точка............., АКО е можело да си жив, макар и за година.. Марш обратно в 3ти клас.

81

Анонимен

преди 1 година

Личи си, че интелектуалния елит се е изнесъл от България. 99% от пишещите тук са крещящо неграмотни.

80

анонимен

преди 1 година

Има природни антибиотици, които убиват вируси, бактерии и др. гадости. Това са прополисова тинктура и колоидно сребро. Да , ама тези евтини природни лекарства са крайно неудобни за световната фармация и не очаквайте добро отношение.

79

Анонимен

преди 1 година

Темата, изобщо не е нова. Още в началото преди 2 год. и половина излязоха с парадигмата: от 100, 20 го карат средно и тежко. 1-2 умират,. От останалите 80 някои го изкарват леко, а 20 - изобщо не го усещат. Сигурно е доста генерализирано, но с това излязоха в самото начало.

78

Анонимен

преди 1 година

Това е едно от онези "плъзгащи" въпросчета, с които медиите ви баламосват между проблясъка на критично мислене и нахлузването на маската! Целта е да ви докарат до второто, а пък истински важните въпроси да бъдат отложени, докато не бъде убито във вас и последното огнище на съпротива!!

77

до 111

преди 1 година

А ти не усещаш ли, че преместваш темата на 100%. Кой спори за качество на мед. услуги, заплащане и пр. Или дай да кажем нещо ей така, от глупост.

76

Аз

преди 1 година

Значи все пак след 2 + години си признаха, че съществува такова животно "клетъчен имунитет", ама ние да продължим с "тъпите" въпроси.... Що тъй ако си изкарал подобен вирус преди време, тоя имунитет ще помогне, ама ако си си бил една ваксина, преболедувал си и т.н., това не помага, а трябват още ваксинки? Много сме неудобни с нашите питанки, ние неверниците българи!

75

до 109

преди 1 година

По тая логика хората умират от смърт. Вашата "логика" е тип, "да, ама.." От човешка гледна точка, а и от медицинска, няма значение на колко години си бил, ако е можело да си жив, макар и за година повече. Науката се нарича "управление на риска"". И, да, вашата "логика" е наистина сбъркана.

74

Муахаха

преди 1 година

щото Вируса е Фалшив! НеСъществува!!