147

Анонимен

преди 1 година

Путин запада просто го изтърва , защото това комунистическо ла""но , се прикриваше успешно и се правеше на европеец пред всички а най-вече пред Меркел!Оказва се ---ЧЕ КОМУНИСТА Е КАТО ВЪЛЦИТЕ --КОЗИНАТА И БОЯТА СИ МЕНИ , НО НРАВА --НЕ!!Точно за това страшно харесвам и уважавам А.Тодоров , който е непогрешим в преценката си за тия пропадняци на обществото ни!

146

Анонимен

преди 1 година

човек които не мига около две минути (нормален човек мига 20 -25 пъти в минута ) не може бъде здрав !

145

Анонимен

преди 1 година

На тоя със " екипите" по надолу, Путин ще му връчи раиран.

144

СМЕХ...за 167

преди 1 година

..Абе , аз не съм виждал умен комунист до днес .....а , па , ти не знам...!

143

Анонимен

преди 1 година

ЯВНО ЧЕР"ВЕЙ, ТЕ ВЪВ КРАТУНАТА МУ СА УНИЩОЖИЛИ СЪДЪРЖАНИЕТО ВЪВ НЕЯ. ОБРЪЩА СЕ ДА СЕ РЪКУВА, НЕМА НИКОИ. ТЪРКАЛЯ СЕ ПО СТЪЛБАТА НА САМОЛЕТА. ОТ КОЛЕЛОТО СЕ УТРЕПА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е" ДЯДОТО" ДА СИ ГО ПРИБЕРЕ ПРИ НЕГО.

142

Евроатлантик

преди 1 година

Ами не е! Джуджето Путиккк да се радва, че няма някой по-млад и енеричен президент на САЩ, че малкото току виж виснало обесено на някоя лампа пред Кремъл. Да не говорим, че последните мандати не са силни за САЩ. Обама изпусна Путин, Тръмп хич пък не се и занимаваше и ето ти проблем. Бих казал, че на Путин му остават около 2-3 години живот, докато дойде новия президент на САЩ!

141

Анонимен

преди 1 година

Щом един 80 годишен дядка с деменция преметна Путин да води катастрофална война която го изолира за десетилетия от почти целия свят,смятайте колко е про ст Путин.

140

абе

преди 1 година

и тоз май взел-дал....ама кирчо му вярва сякаш му е втори баща....СЛАВА НА РУСИЯ!

139

реалист

преди 1 година

Путин е виновен :-))) Браво, Вова...мачкай .... "Z"

138

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Комуниста ---НЕ МОЖЕ БЕЗ "ВЕЛИК ВОЖД".....защото самият той е нищожество и требва некой да го води за носа ---като коч за курбан!

137

ЕКИПИТЕ СА ВАЖНИ

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТА ---НЕ РЕШАВА НИЩО В САЩ!!...Могат да турат и кукуригачката Мика Зайкова за Президент и това няма да промени нищо!...ТОВА НЕ Е ДЖУДЖИ ---КОЙТО ДА ИМ КАЗВА , КОЙ КОГА, КЪДЕ И КАК ДА ХОДИ ДА СЕ СВИРА ,ДЕФЕКИРА, УРИНИРА....ПО СТРОГО СЕКРЕТНАТА ЗАПОВЕД НА БАТЮШКАТА ПУТИН---ТОВА КОМУНИСТИТЕ ИМ ХАРЕСВА , ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАТ --ВАЖНИ , ЗНАЧИМИ И ВЕЛИКИ....ХА,ХА,ХААААААА

136

Американ

преди 1 година

Педерпартията си отива и си го знае :-)

135

Иван

преди 1 година

Супер е. Такъв човек трябва да управлява САЩ-умен, способен, решителен, ерудиран... , истински световен лидер, страж на демокрацията и справедливостта. Да, добре стана коментара ама тоя човек май не е Байдън. Яжте ми.... страхливи.... На небето Христос, на Земята Русия!

134

Анонимен

преди 1 година

Байдън може да управлява и още 20г стига само да е жив поради простата причина, че там по важни са екипите зад тях. Така беше и с Рейгън но това не им попречи да разпаднат СССР

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54Рейгън много след президентсването си заболя от алцхаймер. иначе си беше абсолютно в час, твърде добър беше на поста си. Докато този е просто една кукла на конци не е нужно да е с всичкия си. Просто трябва да стои и да помни само това което са му казали. засега това е напълно задоволително за някого. А аз се надявам това мое мнение да си остане публикувано. Днес някой цял ден ме трие. Не му прави чест.

132

Електората

преди 1 година

Му не е по-различен. Или не вярвате?

131

Анонимен

преди 1 година

До Росенплев Аналиев - Че с какво да те запомни - Тя жена ти не може да те запомни с нещо , та ...?!

130

Анонимен

преди 1 година

Това си е проблем , защото вече е забравил какво го е ПРЕДУПРЕДИЛ Си Дзинпин , ще забрави да каже и на баба Нанси , онази пък ще се юрне за Тайван и ще стане една ....?!

129

Манол

преди 1 година

Годен е,как да не е.Според тези които го назначиха.Кукла.

128

Росенплев Аналиев

преди 1 година

Аз съм мудудуХал ама той не ме помни