204

...

преди 1 година

... БСП - Безсрамна Соросоидма ***

203

Анонимен

преди 1 година

Нинова нали каза, че демокрацията и е отнела много. Сега защо се съюзява с Демократична Бухалка?

202

Бай ГуЙ

преди 1 година

Никой не е ги е.а.л ко.у.нис.тите като тая ! Ще ги съси.*** !

201

Анонимен

преди 1 година

Във връзка с прогнозите, че БСП ще състави правителство с Третия мандат - на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".

200

хахо

преди 1 година

тая е готова за предаването моето 300 кг тяло

199

БРАВО НИНОВА

преди 1 година

Ти възвърна вярата на народа в ГЕРБ!!!!!!!!!.....МАЙ И ПРЕЗИДЕНТА МИСЛИ СЪЩОТО ..ха,ха,хааа....

198

винбон

преди 1 година

Същите думи вече сме ги чували. От кой ли беше...? А, сетих се. От Бойко суджука. Тогава не повярвах и сега не вярвам и нищо не може да ме убеди да повярвам.

197

Времето е наше!

преди 1 година

Е няма как да каже истината: "Да Радев е прав с Кирчо и Кокорчо разсипахме енергетиката и като цяло потопихме държавата в хаос!" По добре да лъже, да маже, да си мие ръцете с приказки за лошата опозиция и общо взето да си жувурка в нейният си измислен свят, където всички обичат нейното БСП и са щастливи под чехъла й.

196

Анонимен

преди 1 година

Стабилно каширане на комисионни от оръжие, газ , дърва. Като дирек е станала. Не можеш я изкара от кабинета. В понеделник ще се барикадира в МС Ще видите.

195

От Вселената

преди 1 година

Общото между комунистите и мюзюлманите е болезнения стремеж към власт и благосъстояние. Ценностите им обаче са различни. Едните искат пари, власт, жени и то на земята, другите - и на небето! Защо се изкачват на Бузлуджа? Ми и комунистите искат да са като мюзюлманите - сekс да правятна Небето!

194

Анонимен

преди 1 година

Пожелавам ти Корнелия, колкото истини, добрини си направила, тройно да ти се върнат! Колкото лъжи, кражби, мизерии си сътворила десеторно да са ти! Амин!

193

От Вселената

преди 1 година

През 1944г Чужда армия мина и въведе нов ислямски ред - Комуна се нарече и настъпи социално уравнение, нещо като безмозъчно управление! Управление от артисти тъй наречени юдейски комунисти. Те избори правеха и в 100% на народа български гащите сваляха. Юнаците бяха навсякъде горди, с чела вдигнати нагоре лъвски, с гърди мъжки космати, с нозе тресящи Земята, със сила дето на Бузлуджа тресеще скалата Дето стъпеха все Събрания правеха и на софрата пиеха от народа Чорбата!

192

Анонимен

преди 1 година

Една от тримата най голями лъжци в България е Нинова...,наравно в Борисов и Петков

191

Пенсионер

преди 1 година

За нула време 203 коментара.Значи това което казва Нинова не е така.

190

Ужас

преди 1 година

Госпожа Техноимпексова щяла да връща "милионите"? Всички верваме! Когато синчето и се върне от Щатите, или бабите на Бузлуджа решат демографската криза! При тая лъжата придобива невъобразими размери ! Само че Кирчо и Кокорчо май лъжат с по-голям размах от нея!

189

Анонимен

преди 1 година

Самозабравила се чавка, с психопатийни властови мераци. И'диот безнравствен с алчни амбиции нищо друго не си г-жа, пълен шит (бАклук)

188

От Вселената

преди 1 година

Брат на звездите, лунно причастие! Светкавица на фестивал клуб избори! Чалга мория - фен на фъстъка комуна! Ура-подскоци на земно притегляне, пълно слънчево покорно затъмнение. Минзухар на зимата брат, О роза ючбунар в проза. Кино, Семки, Шафран, Боза, Пръц, Пръц, Шистов Гас, Дамска, чанта, Жартиери, Добре, хубави хора, добре. Новият сух Шпек, Шпек, Шпек, Сухо, Добре, Нещо сухо Добре! На Бузлуджа ще ходя да ям бут, пържола, кюфте, а за народа ще купя, ЕДНО НАРОДНО ИЗБОРНО КЮФТЕ, ТУП ТУП ДОБРЕ.

187

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ЩОМ СМЕ ТОЛКОВА СТАБИЛНИ КИРО ДА СЕ ВРЪЩА! МОЖЕ И ТКЗС ДА ВЪРНЕМ.

186

Може, може...

преди 1 година

Може да е стабилна за тебе Корни и за шайката разбойници около теб, но за хората на заплата, пенсионерите и безработните България е в трагично състояние. Мизерия, корупция, престъпност. Ако от комисионните за продаденото оръжие споделяше с ближния като добра християнка(комунист и вяра, а тази не е и комунист, чиста форма на грабител) можеше и други да са добре. Гнусна и душевно *** си ей!

185

КЪШ

преди 1 година

СЪСТОЯНИЕТО НА ПАМЕТНИКЪТ БУЗЛУДЖА Е ВАШЕТО ЛИЦЕ - ПЪЛНА РАЗРУХА!!!