49

Анонимен

преди 2 години

Планът за намаляване на потреблението на газ с 15%, щял да помогне за създаването на резерви. Либерастка логика - влизаме в мизерия, за да създадем резерви. Зелената сделка я погребахме. За климата не си спомня даже Грета Тумберг.

48

Анонимен

преди 2 години

Фон дер Урсулката да почва да плете чорапи на европейците докато е време! Нещо извратено има в човек, който обрича народите си на студ и глад. Меркел нямаше да го допусне това. Чакаха да се махне Меркел и потопиха Европа в мрак, студ, мизерия.

47

Анонимен

преди 2 години

Наблюдател,май ти си заврял главата си в задните части на Путин,защото само за него говориш докато ние другите не го и споменаваме.А тези 12 страни защо не си спазват санкциите или само ние сме балъците,които се набутахне със скъпата газ?Те може да имат намалени доставки,но все пак имат и не плащат 30-50% повече като нас.Нас българите и с някакви ваксини набутаха да плащаме като някои бяха с изтекъл срок на годност.Ако си мислят,че сме шаранчета и ще ни източват не са познали.

46

Анонимен

преди 2 години

по изгодно е да купуваме руски газ от посредници по цени на борсата, отколкото от газпром по дългосрочен договор. по изгодно за посредниците.

45

До Наблюдател

преди 2 години

Да те питам като ги разбираш тия работи? По бизнес правилата ли САЩ ни карат да им плащаме милиарди за чертеж на самолет, че и завтарят? Заробващите договори с тецовете им тука и те ли са по тез правила?

44

Българин

преди 2 години

Русофилите са по пристрастени към руските нефт и газ, отколкото наркозависимите към кокаин и хероин. При липсата им изпадат в абстиненция, стават раздразнителни, проявяват вербална агресия и са готови да приложат физическо насилие към всеки, който ги лиши от руските въглеводороди.

43

Наблюдател

преди 2 години

Последният урок, който светът трябва да научи е, че Русия на Путин не живее по правилата на бизнеса, икономическата целесъобразност или простата логика. Невъзможно е да се влезе във връзка с нея като с разумен партньор. Този урок не трябва да се забравя, дори когато след поражението на Русия помирителните гласове в Европа отново ще призовават за добросъседство.

42

Руската мечта

преди 2 години

Седейки до шия в ла*ната, да завлекат там всички останали.

41

Г

преди 2 години

Не стига, че сме най мизерни пък искат едно и също от всички страни. Д.еме му на швабата дали ще има газ. Пуска си тока и се къпе. Аз съде да отиза за взема душ??? А?Скапаняци. Обаче сме страшни *** на ЕС. Всичко правим и сме най ограничени .

40

Истината

преди 2 години

Когато някой има проблеми с всички, големият проблем обикновено е самият той. Когато Русия има проблеми с целия нормален свят значи големият проблем е самата Русия. И този проблем трябва да бъде решен в полза на нормалността.

39

ОТО фон Бисмарк

преди 2 години

Договорите с Русия не струва дори хартията, върху която са написани.

38

Анонимен

преди 2 години

Това е една есесовка,на която й липсва униформата. Руса чума,вместо да си гледа внуците,хукнала да оправя света.

37

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че ЕС има за лидери некадърници като нея.

36

Н2О

преди 2 години

Алоу, акушерката, ти ще видиш Есента кво има да става, пък за Зимамата да не говорим!Откъде въ събраха такъв "***", бе, по конкурс ли въ избираха - т.п, по-т.п, най,най-т.п!?

35

Анонимен

преди 2 години

a za pechalbite ot spekulata s gaz, elenergia?

34

Анонимен

преди 2 години

Те е гинеколошка, не разбира от п ър дене!

33

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТКЪСНАТА ОТ РУСИЯ И БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ.

32

Анонимен

преди 2 години

Ми да ползват газта дето още м. Март гинеколожката Урсула се закани да купи за колективния ЕС.

31

Гретхен харесва това

преди 2 години

Неолибералната власт ше вземе да забрани и 'п'ъ'p'д'e'н'e'т'o', за да се пести газ...?

30

Анонимен

преди 2 години

обикновен гинеколог, нищо ново..............