32

Христо Христов

преди 1 година

До 29"В момента вече някои са сдали багажа, защото украинците ги товарят много с чести стрелби надалеч. Становището за причината е официално на Бундесвера." - аз от десетина години ВИНАГИ съм казвал, че немските оръжия са б'окл'ук, както и всичката им техника от последното десетилетие.

31

Българин

преди 1 година

Следя сводките от фронта. Всеки ден руснаците освобождават нови села. Но Бахмут, Славянск и Краматорск са ги превърнали в крепости украинците. Първият не е толкова голям и хората на Кадиров за седмица две ще се справят вътре. Но другите два града предполагам ще ги чака обсада.

30

Иван

преди 1 година

Вчера излязоха данните за истинския ефект на санкциите над Русия и как икономиката и отива бавно към тотален колапс . Обратно на пропагандата разбира се. Още колко *** ще поддържа лъжата за цъфтяща икономиката? И как ще пропагандира когато руснаците нямат пари за храна? И как се води война когато нямаш пари ? Въпроси, въпроси

29

Станислав

преди 1 година

Въпрос на време е Киевска Рус да освободи Путинландия от Режима

28

до 28 гледна точка

преди 1 година

Ти си се объркал. Китай мълчаливо подкрепя Русия. Индия също. Пакистан също. Само Китай и Индия - са повече от половината население.Между другото Русия и Китай спокойно могат да се опълчат на целия останал свят.

27

Анонимен

преди 1 година

до края на септември цялата Донбаска област ще бъде прочистена от укро фашисти .После вече идва освобождението на Харков и Одеса ,но това е тема за друг разговор.

26

Анонимен

преди 1 година

До 7 Не знам дали технологиите на 90те в някои отношения не са по-добри за тежки условия като война. Пример- преди месец Германия доставя Гепард на Украйна. В момента вече някои са сдали багажа, защото украинците ги товарят много с чести стрелби надалеч. Становището за причината е официално на Бундесвера. Сега сравни с оръдие от 80те, което дъни яко с много месеци, без да се счупи или се оправя с минимални усилия на място. Че и новата технология струва повече и по-бавно се заменя.

25

Гледна точка

преди 1 година

До ха-ха-ха-ха-ха. Нещо тотално си се объркал. Ама така е, когато си безвъзвратно увреден съветски мозък. В ООН 143 страни заклеймиха руската агресия и само четири, повтарям ЧЕТИРИ, я подкрепиха - Сирия, Северна Корея, Еритрея и Никарагуа. Та толкоз за подкрепата, а олигоффрените като теб си пишат глу.пави лъжи.

24

Анонимен

преди 1 година

8 камиона с ракети и рашистите започнаха да плачат, че ги изритали от уж завзетите територии. 0рки. Орда диваци.

23

ПУТИН КЛЕКНА

преди 1 година

Байдън разпореди война в Украйна...изпълних чинно...

22

Реалист

преди 1 година

Да, въпрос на време Украйна да си върне териториите.

21

Анонимен

преди 1 година

Укрите тpeпят рашките като мyфu! Последната рашка ще опере пешкиря!

20

Анонимен

преди 1 година

Браво, братушки. Напред! Евробарометър се изтърва: "Хората, интересуващи се от политика, подкрепят Руската федерация, ДНР и ЛНР". Това казва всичко. Останалите ги съветваме да четат повече книжки

19

до 12

преди 1 година

Иран си им пращат дронове и се правят на ощипани, не ги мисли ***, гледай си зелената друсалка да е добре!

18

Обикновен фашизъм

преди 1 година

Режима в Киев уби вчера над 60 свой граждани воено пленици в затвор в ДНР с американски ракети,само защото са започнали да свидетелстват за убийствата и кланетата на Киев в Донбас и Мариопол.Такова и Хитлер не е правил.

17

Анонимен

преди 1 година

Обичам да си бъбря и да водя леки непринудени разговори с по прости от мен русофилчета, че не ме товарят с мислене!

16

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

БАН ко ОТНОВО сте на ВИСОТА точен сте БЛАГОДАРЯ

15

Анонимен

преди 1 година

Вчера Байдън и Сидзинпин са водили 2 часа приятелски задушевен разговор по телефона! Китай е зад Украйна! СЛАВА УКРАИНЕ!

14

Истината

преди 1 година

До Анонимен...... Спрете да хленчите и първо направите свястна ама руска кола, пералня и хладилник......... Не могат горките. Ако Господ им беше дал залежи от коли, перални и хладилници можеше и да ги добиват с помощта на западните технологии.

13

БАНко

преди 1 година

ТОЧНО И ЯСНО !!!