79

АНОНИМЕН

преди 1 година

Всички знаем, кои са виновните "бизнесът" да е на този хал.

78

Модерна Демокрация

преди 1 година

Идеята е да имаш квота от определена сума данъци, които задължително трябва да платиш. Но в отчетния период си сядаш и казваш, за чадърите в МВР данъка ми да не ходи. Или За преторианците на ГЕШЕВ не искам да отиват данъците ми.

77

Модерна Демокрация

преди 1 година

Трябва да станем демокрация, в която се гласува с плащане на данъци - не ти харесва определена политика, не плащаш данък. Харесва ти - плащаш си данък. Само след година с такава система, ще станем световна супер-сила и тотален хегемон.

76

Защо заплати?

преди 1 година

Аз предлагам да спрат да плащат данъци.

75

ГЕРБ некъдирници

преди 1 година

Когато един бизнес не се справя, логично е той да фалира. Това е пазарната логика. Като не могат да си плащат тока, да затварат кепенците и да отиват да работят за някой по-успешен бизнес модел.

74

Топ Журналистика

преди 1 година

Бизнеса е пред дилема - да си плаща разходите като роб на руската рекетьорска машина и да престъпи кодекса на труда и правата на своите служители или да си плаща заплатите и да си намери начин как да оцелее въпреки трудностите.

73

Р. Алибегов

преди 1 година

И аз се чудя кое първо: да пребия клиента или да му "отрежа главата".....

72

Що за дебат.

преди 1 година

Подобна тема няма място в обществения дебат. По принцип е незаконно да не се плащат заплати, закона е категоричен.

71

Христо Христов

преди 1 година

Естествено, че ще платят тока! ВСЕКИ нормален бизнесмен би направил това. 95% от служителите са гласували да се евроинтегрират и споделят ценностите на Брюксел - дайте им шанс за това!

70

ВЕСЕЛИН 7112136860

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕ ОФИЦИАЛНО КЪМ ДОСТОЙНИТЕ РУСКО И КИТАЙСКО ПРАВИТЕЛСТВО,ЗАЯВЯВАЙКИ ,ЧЕ СЕ НАМИРА ПОД ЕВРЕЙСКА ОСМАНСКА ТРИДЕСЕТГОДИШНА ОКУПАЦИЯ И ДА ПОТЪРСИ ВОЕННА ПОМОЩ ЗА ПРОГОНВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКИТЕ,ТУРСКИТЕ,ИСПАНСКИТЕ,НИДЕРЛАНДСКИТЕ ВОЙСКИ НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ.РОДИНАТА НИ БЕ ДОКАРАНА ОТ ЕС,САЩ,ИЗРАЕЛ,ТУРЦИЯ,ГЪРЦИЯ,НАТО ДО ТОТАЛНА ДЕЗИНТЕГРАЦИЯ. РУСКАТА И КИТАЙСКА ДЪРЖАВИ ДА СТАБИЛИЗИРАТ ЗА НУЛЕВО ВРЕМЕ НАШАТА МИЛА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ В ЕДНА ДЪРЖАВА.

69

Всъщност

преди 1 година

"Бизнесът бил пред избор - плаща или тока, или заплатите на служителите" или явно не е пригоден да оперира като печеливш в текущата обстановка и прави каквото прави всеки нормален бизнес - пуска кепенците! Какво ми мрънка "бизнесът" постоянно държавата (с други думи хората от данъците си) да го спасяват.

68

Пепа Кекса

преди 1 година

Служебното правителство ще са само кадри на Политбюро със зелени чорапи. За 2 месеца ще успеят да фалират държавата и да почнат гражданска война: селяни срещу граждани. Войната ще се спечели от селяните които живеят в града.

67

Иванов

преди 1 година

На Путин члена му взел да се свива и изчезнал. И сега си живее без член обаче никой не подозира. Какво повече искате да разберете за величието на Русия?

66

Анонимен

преди 1 година

Основната грешка беше че през декември 2021 световните елити игнорираха искането на Русия за сигурност в Европа. Ако тогава бяха изтеглили НАТО от източна Европа и се бяха изнесли от Украйна, сега нямаше да има никаква криза, никакво обедняване. Но от сега нататък положението на запад ще става все по тежко и населението ще обеднява стремително. И Русия ще си върне цялата Украйна и източна Европа.

65

Анонимен

преди 1 година

Много интересни времена идат, вчера кеширах всички инвестиции които са на печалба и оп изненада някои американски фондове ми донесоха двойна печалба. Нека сега гейропците да чакат какво ще стане и вие чакайте със тях, аз се досещам и затова по-добре да съм подготвен но вие чакайте може и да ви се размине.

64

Анонимен

преди 1 година

Виновна е напоителната система.

63

Смяна на модела

преди 1 година

ЕС замества модела на производство със скъпо платен труд и евтини енергии и ресурси с нов модел - евтина работна ръка и скъпи енергии и ресурси. Това ще навреди на Русия и ще нарани Владимир Путин.

62

Йоско

преди 1 година

Е сега ще стане ясно че никаква държава няма, че всичко е бутафория. Червени бизнесмени некадърни дето само мрънкат. Велев иска вие да му платите тока, а парите ще отидат по сметките на Кремъл.

61

Позор Европа

преди 1 година

Психично болният Главен Прокурор Иван Гешев е изпаднал до състоянието на Рамзан Кадиров да изтезава и убива гейове чрез МВР!

60

роб на влаЗта

преди 1 година

Да плащат тока. Служителите всички на борсата.....