39

Анонимен

преди 1 година

Нали новите щяха да намалят цената на газа, затова беше сменен Иван Иванов! То какво стана, всеки месец цената расте с минимум 35% нагоре. А зимата и газ няма да има, а ако случайно се договорят някакви количества то те ще са на космически за бизнеса и населението цени! Без най големият доставчик на газ в света Газпром се очаква тежка зима и явно доста от хората явно или не искат или не могат да го осъзнаят! Европа да се моли за силни ветрове и безоблачни дни, за алтернативната енергия!

38

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Българските правителства продължават да стимулират и да пълнят " гушите " на баш комунистите.

37

Този

преди 1 година

е почти връстник на Байдън, явно е много подходящ ! Направете го пожизнен председател на комисията!

36

Анонимен

преди 1 година

От другата седмица в магазина ми започвам да продавам свещи за осветление и газови лампи. Малко е трудно снабдяването с газ за лампите но и спирт става. Този като го видя и много лоши спомени ме налягат. Никога нее работил в полза на хората а на Мутрите. Затова започвам да продавам свещи и лампи щото ще има хора които няма да могат да си плащат тока след като миекащият го вдигне.

35

До 42

преди 1 година

Досегашните ми наблюдение ме карат да направя извода, че за съжаление народът ни си остава наивен, глуповат и се лови най-наивно като шаран , за поредният, и поредният и пак поредният "спасител"!

34

Анонимен

преди 1 година

Нямало незаменими хора - я , този е незаменим. Старите муцуни се завръщат, леко, леко, но сигурно. Избори, игрички, все едни и същи. Така е устроена нашата зла действителност. Ще има нова вълна на заминаващи след изборите. Дано само не се яви някой подлец като Слави да излъже жестоко младите. Те ще са по-внимателни предполагам.

33

Анонимен

преди 1 година

Надявам се скоро да излезем на улицата всички и да обиколим домовете на всички такива като Иванов, които получават заплата по 30 хиляди лева от нашите пари.

32

Анонимен

преди 1 година

ще има ли трусове в цените за който не краде ток, ако може някой да предскаже очакванията

31

Анонимен

преди 1 година

Бебо, защото дядката е толкова подъл, че се слага за високата заплата. Ако някой му беше разбил устата, когато излъчваше народа с измислените от него манипулативни цени, сега нямаше да иска да излезе от дупката

30

каскетя

преди 1 година

ГЕРБ успяха.

29

Анонимен

преди 1 година

След изборите никаква милост към мафията. От първата секунда.

28

Бебо

преди 1 година

Невероятно е, че в държавата няма честни, знаещи и можещи хора, а върнаха на власт един 80-годишен дядка да управлява важна институция! Но дори и да има такива хора, статуквото няма да ги допусне във властта.

27

Анонимен

преди 1 година

Трябва да върнат от есента смъртното наказание в тази държава.

26

Анонимен

преди 1 година

Затова комунистите правихс трудови лагери за семействата на фашистите, защото иначе провокацията им щеше да е безгранична. Провокаторът разбира чак когато му разбиеш устата

25

Киро Х

преди 1 година

Пидисе и сирини. Тоз *** не се научи да приказва нормален български език. Като хващан в гората е.

24

пенсионер-ветеран

преди 1 година

Добре Дошъл Обратно, Наборе! Мафията ПП, БСП, ДБ бива Изблъскана от Държавата, а Киро-*** вече е с Умствено Заболяване и вижда Руски-Агенти, навсякъде!!

23

Mitaka

преди 1 година

КЕВР и уникална може би в света комисия, която разрешава по законен начин вместо да се плаща в България 1000 лв колкото трябва да е при тези цени да бъде "само" 100-200.Това образувание го има от предишни кризи като 2013 и преди това. Ако го нямаш и не действа и тока беше 1000 лв тези нямаше и 6 дена да изкарат, камо ли 6 месеца.Съответно шефа на тази комисия трябва хем да може да смята хем знае какво е ток, и законите за да е законно, което не е разпространено, а в харвард даже хич

22

До Анонимен 16

преди 1 година

Като не ти пука, защо коментираш? И като не гласуваш, после не се чуди кого са ти избрали платените, незнаещите български и другите емигранти.

21

Mitaka

преди 1 година

Всичката им работа е такава, тоя незаконно назначен, айде връща се стария. Вчера обществените поръчки за пътища и те незаконни айде и те спряни.Там ще върнат ли старите обществени поръчки като новите са незаконни?С шефа на БНТ също стория.То нещо законно и ново остана ли?Направо развалиха реномето на Харвард.

20

Анонимен

преди 1 година

От вашето чагъркане щяхме да останем без шеф на енергийния регулатор. Доколко знам Иван Иванов е човек на ДСБ и Костов, а техните наследници са фенове на Рашков.