224

Анонимен

преди 1 година

Укрите така са ударили моста, че руснаците са се стреснали. Е така се удря мост, дамм...

223

Анонимен

преди 1 година

Те, хохлите, само с мостове могат да воюват.

222

Анонимен

преди 1 година

Толкова милиарди долари, толкова бойна техника и само големи щети на един мост..

221

Сата НАТО

преди 1 година

Общото е, че моите искания случайно съвпадат с тези на НАТО. Ако и когато Украйна се задъха, идва НАТО.

220

Пак по опорката?

преди 1 година

До Сата НАТО: А това, какво искаш, какво общо има с темата. Чете ли статията горе?

219

Сата НАТО

преди 1 година

Руските сбърканяци в Лугандон нито някой ги е питал, нито някой ще ги пита какво искат. Има значение какво искам аз, а аз не искам Просията да си протега пипалата насам.

218

Анонимен

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ВЛАДЕЯТ ПОЛОВИН КРАЙНА, Е АМА МОСТА Е ВАЖЕН. И КЪДЕ Е МОСТА ВЪВ УКРАЙНА ИЛИ ВЪВ РУСИЯ.

217

Питанка

преди 1 година

Само да попитам, това Сата НАТО на райски газ ли е целодневно?

216

Малко за политика

преди 1 година

До Сата НАТО: Това за "да бъде васал на Кадиров" можеше и да не го пишеш, много е плоско. А Донбас и Луганск Украйна вече ги е загубила. Няма връщане назад. Руското население там не иска да живее в една държава с укронацистите. И са прави за себе си. Твърде дълго ги обстрелваха. А според Минските съглашения трябваше да получат автономия. Сега ще се присъединат към Русия.

215

Сата НАТО

преди 1 година

Какви преговори, вие нормални ли сте, бе? Преговори, да се откаже от териториите и да бъде васал на Кадиров? Пхахаха :))) Ми то НАТО още не е започнало, кви преговори, кви пет леа...

214

Малко за политика

преди 1 година

До до Какво следва: Зеленски не може да преговаря. Този представител на Украйна, който занесе в Истанбул подписано предложение за мир, с което Украйна се отказваше от включване във военни блокове и от разползгане на чужди оръжия на нейна територия, след това укронацистите просто са го застреляли. Същото ще стане и със Зеленски, ако сега започне преговори за мир. Просто ще го застрелят. Не му завиждам.

213

Анонимен

преди 1 година

Боби като цитираш получи минус за цитата. Кавичките не помагат защото хората бързат и не ги виждат или не ги проумяват, както и ти не си вземаш поука от грешките, сори.

212

Кога ще свърши

преди 1 година

До Анонимен 226: "На Киев ще се помага докато трябва"? Когато руската армия влезе в Киев вече няма да има нужда да му се помага. Всяка война завършва с мирен договор. Украйна не може да спечели тази война, колкото и да я тъпчат с оръжие. При тези загуби (над 200 военнослужещи на ден според Интерфакс) до края на годината от армията на Киев ще е останала само половината. Тогава кой ще воюва?

211

до Какво следва

преди 1 година

Ами от Кремъл натискат от всички посоки да принудят Зеленски за преговори. То не е газов шантаж, не е покани от Беларус, не са заплахи от рода "още нищо не сме започнали". Но Зеленски нещо не поддава, не е ли странно за страна, която е на границата на поражението.

210

Анонимен

преди 1 година

До Б Значи Украйна не е имала никакъв самолетоносач. Имала е проект за самолетоносач. :)))))

209

Б

преди 1 година

До 225 Да бе същия! Продали са го на Китай

208

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва На Киев ще се помага докато нацисткия режим в Кремъл падне. Колкото се налага - толкова. :))))

207

Анонимен

преди 1 година

До Б "Украйна действително е имала самолетоносач от СССР" Кой бе? Тоя, дето никога не е бил довърше докато е бил в Украйна ли? :)))))))

206

Какво следва

преди 1 година

Ако наистина няма преговори за мир (а това да има преговори е в интерес на украинският народ) или трябва да махнат Зеленски или войната ще свърши когато руската армия влезе в Киев. А в ЕС трябва да си помислят докога си струва да помагат на украинците.

205

Анонимен

преди 1 година

До до 202/213 Даже няма да смееш да се появиш, за да си обереш срама. А усмивката ми няма да е изчезнала при никакви обстоятелства :)))) Русоробите не можете да си представите какво е това да живееш като свободен човек :))))