66

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Ние нищо не построихме, но много откраднахме....

65

Анонимен

преди 1 година

Всичко спря!КОРУПЦИЯ НЯМА!КОГАТО В ЕДНО СЕМЕЙСТВО СИ ЛЯГАТ ГЛАДНИ, НИКОЙ НЕ СЕ ОПЛАКВА ОТ ВКУСА НА ХРАНАТА?

64

до 56

преди 1 година

Какви доказателства търсиш бе празноглавец, не си ли чувал за ГЕШЕВтаря ? Доказателства има, обвинени няма, празната ти тиква не знае кой може да обвинява ?

63

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Парите УСВОИХМЕ, работниците прекарахме.....

62

Анонимен

преди 1 година

Умните и красивите да ходят да коментират в дневник, това е територия на стадото! Или нямаме право на мнение и изява? Ах, какво лицемерие и дискриминация!

61

Анонимен

преди 1 година

До до 56А вие за колко пари строите на километър и какво всъщнист построихте за тези 6 месеца, нищо, нали?Пак ли данни от Гугъл ще ми изкарвате без юродичевка стойност и то на фона, ,е Върховен съд ви анулира политическата проверка на Капитан Андреево. Яко ви поряза мераците вие от Подмяната да седнете на митницата и да крадете нашите пари след като откраднахте тези на строителите!

60

Разочарован

преди 1 година

Добре,че ПРОМЯНАТА свърши,защото нямаше да издържим още много.Лошото е,че дълго време ще се възстановяваме от тези мошеници

59

в сайтовете на

преди 1 година

Днес и Факти се събира най-празноглавата част на овчето стадо ! Не е за вярване, че овцата е толкова ?роста, да не може да разбере кой и открадна парата ? Наскоро от тези пари (откраднатите), Д.Атанасова се сдоби с имот на остров Менорка, затова и гласува "против" да се одобри закон който да разследва имоти на политици, съдии, прокурори в чужбина ! Затова и чекмеджето няма да плати заплатите на тези х*а*п*т*а*л* които днес послушно са налазили площадите !

58

Анонимен

преди 1 година

Ясно е за всички,че дължимото на строителните фирми е потънало безвъзвратно в партийните касички на ПП Подмяната. Оттам са парите за воаяжите на Петков и Бориславова в Солун, Кипър, за скъпите събирания в Боровец, в Кемпински Банко, където стаята започва от 450 лв, за шумно обявенито прощално (слава Богу) парти на Петков.Затова хората трябва да протестират пред къщата на Петков и Василев!

57

Анонимен

преди 1 година

Този от квотата на Кокор ли е?

56

до 56

преди 1 година

Хаха, този, който овладяваше бизнеси е Тиквун. Каква проверка на границата ни имало от Европа - никаква. То се видя. Вижда се и с Лукойл. С Градус и още много и много примери. А за пътищата - дори и да не познаваш хора в този бранш, с които да разговаряш - има достатъчно информация в интернет. Най-малкото можеш да провериш в Западна Европа колко струва километър път, за колко време се прави. А да не говорим за качеството. Ония 12 години зулуми, а на вас ви виновни тия дето са от година.

55

Анонимен

преди 1 година

Връщайте парите на строителите, бе крадци долни!

54

Ghost

преди 1 година

До Анонимен 51: Е две години не ги ли разнищихте тези договори? То не бяха комисии , анализи, работи. Резултат 0???? ПП за които си гласувал определено са НЕКАДЪРНИЦИ! Трагедията е , че българите стават все по - ниско интелегентни и по-ниско интелегентни. Затова и такива субекти като ПП си правят каквотио си искат. А какво стана с милиардите заеми които взимат и пак няма пари? Защо не помислиш и по тази тема. Ти платен ли си за да говориш такива глупости?

53

Анонимен

преди 1 година

Обществена тайна е че обществените пари се крадат в големи количества,примери много, в единия случай обаче има нещо направено, макар и не топ качество, в другия случай получаваме само и единствено много говорене, при това злобно и лицемерно, да и нищо друго!

52

Анонимен

преди 1 година

53 ТИ ИМАШ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА КОЕТО ПИШЕШ КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТЕ Е БЕЛИТЕ ИСКАТ ДА ОВЛАДЕЯТ БИЗНЕСИ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА КАКТО НА ГРАНИЦАТА НАПРИМЕР ЕВРОПА ПРОВЕРЯВА НАШАТА ГРАНИЦА ГОДИНИ НАРЕД А ТЕЗИ БЕЛИТЕ ИСКАТ ИСКАТ ОВЛАДЯВАНЕ

51

Анонимен

преди 1 година

46 А ТЕЗИ КРАЖБИ ТЕЗИ РАЗРУХИ ТЕЗИ КОМИСИОНЕРИ ТЕЗИ САБОТАЖИ ДЕТО СЕГА СА ТУК КАК ДА ГИ ПОДМИНЕМ ПИКАЕЩИТЕ НА ОРЛОВ МОСТ ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИСТИ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ В ПРОПАСТТА СЕГАЕ 46 ТИ ЛИ ЩЕ ПЛАЩАШ ТЕЗИ ГРАБЕЖИ ТИ ЛИ ЩЕ ОТГОВАРЯШ ПЕРСОНАЛНО ЧЕ ПИШЕШ ЛЪЖИ

50

Анонимен

преди 1 година

Обществена тайна е, че всички фирми, които строят и ремонтират пътищата са обвързани с 10-15 човека. Също така, че към 60% от парите са открадвани. Строят скъпо, бавно и некадърно и после им се плаща за ремонт, за ремонта на ремонта и т.н. Защо нито веднъж не се показа някой собственик на такава фирма.

49

Анонимен

преди 1 година

Ама и тоя ли се води красив, ти да видиш ...

48

Валяка

преди 1 година

Тъжно ми става като занареждат било политическо, било поръчково.... а то си е от немотия .... спираш парите за пътищата и за тези които работят по тях тежката работа (а тя не е лека), не само не се индексират а въобще няма заплати.... превръщат се в работещи бедняци и страдат семействата им .... Удържаш със заеми някой месец и после ..... Сит на гладния не вярва и все му е политическо .... е ненаядоха се .... :-(

47

Анонимен

преди 1 година

Работниците са жертва на своите началници,които пестяха от материали,строяха лошо,не им плащаха изработеното,за да има за чекмеджето.Схемата е ясна,но няма кой да ги опандизи всички по веригата,които окраднаха дуржавата и се самозабравиха.