48

Какви времена бяха..

преди 1 година

А Тато изобщо не се замисляше дали иска да целуне Брежнев..

47

Не смеят

преди 1 година

В момента, в който го направят бисексуален в следващия си филм, аудиторията им рязко ще се свие с 20-50%. Тя темата вече се изчерпа, та вероятно могат да си го позволят.

46

ъммммм...

преди 1 година

бисексуален/а означава привлечен, както към мъже, така и към жени повечето от вас в коментарите не правят разлика с г3й/л3збийка а пък да напишете джендърски истории, трансексуалните са си напълно друга история... повечето бисексуални хора са напълно комфортни с пола си и нямат желание за промяната му

45

До Диана

преди 1 година

Хъм и си права и не си права! също като историята! Само искам да ти припомня, че е имало времена когато е било пълен матриархат! Така, че мисля, че те нещата се повтарят с леки изменения! Един вид през срдновековието е нямало голяма почит към жената, но преди него е било друго а още преди това е било трето! Така, че и си права и не си права!

44

Диана

преди 1 година

До хаха..Това е пълно заблуждение на много мъже - жените нямат нужда от секс физиологически, разберете го най-после! Много жени умират девствени по света в блян за своя принц, който ще ги открие и спаси, но някак все не идва..И те не се чувстват никак ощетени от липсата на секс - дори са доста младолики и запазени..Мъжът може да откачи от липсата на секс!

43

Ми

преди 1 година

бяма да го гледам! Аман от джендърски глупости!

42

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Това е дъното. Дай на жена да напише книга за фантастична поредица и то по заръка на Дрисни. Тимъти Зан (по-добрия автор на поредицата) сигурно вече си е оскубал и малкото останала коса. Повръщам.

41

Диана

преди 1 година

До Анонимен44 - Така е, но сексът е стар проблем на човечеството и е крайно време да стъпи на здрава почва...Неуважението към жената, унижаването й, заробването й, подтискането й, обидите, побоищата - всичко това е било нормално в обществото от много векове..Лицемерието в секса не е от вчера!..Нека видим истината и да решим какво да правим, защото това е ключов проблем в живота на човека..Събират се непознати хора, които може да са много различни и нещастни от тази компания,а не това е целта

40

Анонимен

преди 1 година

Трудно се измислят оригинални герои и истории, давай да прайм *** от съществуващите и да пишем работния ден приключен...

39

хаха

преди 1 година

До Диана .... айде стига с тия "загадъчни" намеци за "екстрите по отношение на секса при жените .... " направо пиши че си слагаш гумения член за да не ти се налага да си търсиш мъж и да приключваме с тая мистерия за "по-стабилните и трайни неща".

38

Диана

преди 1 година

До *** - Потребност е до време - след като не се подклажда от физиологията, скоро отшумява..Разбира се гениалната Природа е направила някои екстри по отношение на секса при жените /като удоволствието/, но те са временни и се заменят лесно с по-стабилни и по-трайни неща, които е по-малко вероятно да ти навлекат проблеми ..

37

Анонимен

преди 1 година

Изпеде..стиха всичко. Тази анархия и свободия, която се прокламира не е свобода. В момента с тази показност се опитват да рекламират да си обратен и едва ли не, който не е - не е модерен. На зле отиват нещата.

36

Анонимен

преди 1 година

А в по следващия роман Оби Уан ще си е сменил пола и ще си пада по малолетни?

35

Диана

преди 1 година

До Диана36 Аз се извинявам за моя телефон, който си редактира както си иска - в постинга ми е написано "самозабравила" вместо," самозабравата", което го прави доста неясен..Става въпрос за състоянието на самозабравата, бягство от реалността, в което жената изпада при оргазъм..

34

сс

преди 1 година

Аман от толерастия

33

MaйMyнaтa

преди 1 година

До Диана....А според мен, потребност е куатроним на употреба. Ама ти отде да помниш, че имаше едно време магаэин ШИР ПОТРЕБА

32

Джедай педераст

преди 1 година

Ком уит ми , май сон !Да те нанижа на розовия лазерен мечуй.!.

31

Толераст

преди 1 година

А защо само бисексуален ... останалите групи "хора" ще останат недоволни.... Веднага да се поправи тази непростима грешка . В следващия роман Оби Би ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е И С НАДНОРМЕНО ТРГЛО И ПО ВЪЗМОЖНОСТ ЧЕРЕН ...... Не може един джедай да се срамува от собственото си тяло. Трябва да е ЕСТЕСТВЕН ... поне 130-150 кг. а учените на BLM отдавна доказаха че родителите му са с Афро корени ..... Ей, писателчетата, коригирайте си пресонажа за да не ходите по съдилищата ....

30

Диана

преди 1 година

До *** - необходимост и потребност са синоними,според мен-значат едно и също..Жените търсят нежност, ласки,обич, грижа,сигурност,комфорт и т.н.Сексът за някои от тях е само път към такива разни неща, към самозабравила и бягството от реалността на оргазма..Е, разбира се след дълго практикуване и сексът става навик,водещи до необходимост,но жената винаги може да намери и други пътища,да каже стоп,докато мъжа- не!

29

...

преди 1 година

Мъка ей! Мъка! Бре то вече е ясно! Да му мислят младите и да се запасяват с вазелинче, че то ....!!!