72

SHEFA

преди 1 година

СЕГА КАКВО МОДЕРНО ИМЕ ИЗМИСЛИХА ЗА КОГОНАТА?

71

Анонимен

преди 1 година

"Най-болни, най-бедни, най-глупави, най-неваксинирани в Европа. Защо ли така?"Е ти нали си умен и богат? Какво си се загрижил за останалите. Живей си умния живот. Ваксинираните живеят по 1000 години. казаха го по новините.

70

SHEFA

преди 1 година

ТОЕ ПЪТ НЕМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА-СТРЕСИРАТ ХОРАТА 2 ГОДИНИ-АЕ СТИГА

69

Анонимен

преди 1 година

Манете я тая , тя е от флашмоба. Хахаааааа

68

Анонимен

преди 1 година

Елитът на нацията отдавна се изнесе навън. Плявата тук се гордее с глупостта си. Жабата в гьола дори не подозира, че извън гьола има нещо различно и прекрасно.

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 Ти си може би единственият ид и от който твърди,че като почине човек от ковид го пишат друго.Практиката е пълна със случаи на точно обратното.За това и тук процента е толкова висок.Най-фрапиращият случай който показаха и по телевизията беше на момчето което почина след катастрофа,но го писали от ковид защото теста му бил положителен.И в справките на РЗИ си пишеше,че се пишат и тези починали по други причини,но с положителен тест

66

Анонимен

преди 1 година

Най-болни, най-бедни, най-глупави, най-неваксинирани в Европа. Защо ли така?

65

Смях!

преди 1 година

Само пенсионерите успяхте да подплашите, останалите са трезво-мислещи ! Дано си струват парите, за които ви карат да пишете тези глупости, защото в пъкала няма да може да ги харчите !!!

64

Анонимен

преди 1 година

До Реалист Че аз не съм спирал да живея. И преди ваксината, и след ваксината. Ти си зависим от ваксини, не аз. Ти си се крил като мишок и си се маскирал докато не ти дадоха ваксини. Бас държа, че сега ваксиниран, пак се пазиш с маска.

63

Анонимен

преди 1 година

Да спориш с ваксър е все едно да спориш с дърво. Оп, обидих дърветата. Те са по-интелигентни.

62

Реалист

преди 1 година

Нормалните хора отдавна се ваксинирахме, работим, живеем си живота, а малкото маниaци страхуващи се да се ваксинират, по цял ден видят по форумите и повтарят каквото са им внушили 12-те им овчари и пишат минуси и плюсове от различни интернет протокол адреси.

61

Анонимен

преди 1 година

Вакс-култистите, които втора година първосигнално отговарят на всяка критика към магическите отвари с инфантилни писъци "антиваксър", "плоскоземец", "***", се чудят защо "опнонентите" им ги обиждали. Способност за самооценка: вакс-култист, инцидентно колкото на варен морков.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Нормално е ваксърите да са повече от антиваксърите. Все пак плявата, глyпaвитe хора винаги са повече. Овцете винаги са повече от овчарите и кучетата.

59

До 65

преди 1 година

Пука ти и още как!! От сутринта не си спряла да пропагандираш ваксане. Явно това работиш. Ние нормалните работим друго и се включваме тук само по време на почивките си.

58

Анонимен

преди 1 година

Тука един-двама фататични антиваксъри публикуват ежедневно едни и същи лъжи, обиждат опонентите си по един и същи просташки начин, вече месеци наред. Един друг се надъхват. Явно още не са разбрали , че не останаха *** да им се връзват. Или може би още има? Всъщност, не ми пука.

57

Анонимен

преди 1 година

Като гледам женската трролка се е трудила без почивка от сутринта до сега. То не бяха данни, то не бяха цифри.. И всичкото това за жалки стотинки. Всичко е лъжа, не се пъни мамче, не можеш да излъжеш никой!

56

Анонимен

преди 1 година

Към лъжите на ваксисткия култ в Понеделник добавихме интервюто с д-р Фаучи, където той каза, че никога не бил препоръчвал затваряне на каквото и да било. Интервюто се наложи да бъде прекъснато рано, защото внезапно порасналия нос на д-р Фаучи повреди оборудването.

55

Анонимен

преди 1 година

Изпращам един колега на курс в едно училище в Германия. От там искат той да е напълно ваксиниран. Обаждам се на една служителка и я питам дали с две дози Пфайзер ги считат напълно ваксинирани. Тя ми отговаря че да, но и че трябвало и тест, понеже много идвали напълно ваксинирани, а там се разболявали. Не знам дали осъзна каква глупост са изискали. Но това са ваксърите. Говорят само глупости и не могат да го осъзнаят.

54

Анонимен

преди 1 година

По телевизията казаха, че науката е открила, че най-ефикасното средство срещу ковид е яденето на л @ й нa. И още по-добре тези на съседа. Затова отидете при съседа и г помолете за услуга. Имайте доверие на науката и телевизията.

53

Анонимен

преди 1 година

През 2021 година имаме 149 хиляди починали в България при около 108 хиляди през предишните години. Регистрираните починали от Ковид-19 за 2021 година са малко над 23 хиляди. Хората умират от Ковид-19 преди това да се случи от друга болест. Който може да мисли би навързал 2 и 2.