38

СЛУГИ НА МАФИЯТА

преди 1 година

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ МОДЕЛЪТ РАДЕВ ОБРА БЪДЕЩЕТО НА НАРОДА СИ НА ДЕЦАТА НИ- ГРОЗНИ КРАДЦИ

37

Аз промяната

преди 1 година

39 КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ СТОМАНЕНИ БОРДЮРИ И 39 *** КАЖИ НА ФИРМИТЕ ДА КУПЯТ 39 ИМА ЛИ ВЕЧНИ БОРДЮРИ 39 ТВОЕТО МИСЛЕНЕ ПРОГРЕСИВНО ЛИ Е ЩОМ КОПНЕЕШ ПО БОРДЮРИТЕ НА СОЦ ДЕТО СТОЕЛИ 50 ГОД ДА СЕ СМЕЯ ЛИ ДА ПЛАЧА ЛИ

36

ГНУСНИ КРАДЦИ

преди 1 година

МОДЕЛЪТ РАДЕВ И ОЛИГАРХИЯТА ОБРАХА БЪЛГАРИЯ И ОСТАВИХА НАРОДЪТ БЕЗ ПЪТИЩА И ЗА ТОВА ЛИ Е ВИНОВЕН БОРИСОВ- ВИДЯХТЕ ЛИ ГИ...

35

Аз промяната

преди 1 година

31 КиРО АКО НЕ БЕШЕ БКП С КОЙ ЩЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА 31 БКП ГЕЧЕВ И СИЕ ДЕТО ФАЛИРАХА НЯКОЛКО ПЪТИ БЪЛГАРИЯ БИЛИ БЕЛИ И ПРИ ТЯХ НЯМАЛО СХЕМИ Я СТИГА ЛЪЖИ 31 СКОРО ЩЕ ИЗЛЯЗАТ СХЕМИТЕ НА БЕЛИТЕ

34

-

преди 1 година

12 години "развивахте" инфрастуктурата итака я развихте, че я НЯМА! Сега искате да продължите с "развиването" й по същия калпав начин- "Да, ама Не!" . Обикновен пример - вадят се здрави тежки бордюри от соц време издържали 50 години без да мръднат и се слагат паянтови бордюри които едва издържат 5 години и после пак и пак .... Е, не благодаря за такава "развита" от такива "строители" инфрастуктура! Герберунгелския манталитет ще ви се избие от главите, ако трябва и с превъзпитателен бой!

33

...

преди 1 година

Хе хе! Пари искат! Ами искайте си! И аз искам ама няма! И да ви кажа преди да искате пари, ОСОБЕНО за пътища, то поне малко от малко да се бяхте справили със стоителството на пътищата! Щото тука май май пъно строитество НЯМА! Има едно усфояване на едни пари само! Който не вярва нека да попътува малко из БГ да види как са пътищата по таз територия!

32

Анонимен

преди 1 година

Тракия - нагъна се след 2г. Хемус, не вълни а бабуни, подскачаш и си удряш главата. Витиня - вечният ремонт от поне 7г. Е772, чак ми е жал - липсващата маркировка е направо дар божи срванено с участъците останали така от бай тошово време.

31

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 година

Здраствуйте Паляци!С прискърбие ви съобщавам,че съм наредил на НСО да боядисат в бяло джипът на Банкянецът,тъй кат се видя,че освен да перя юмруци и да се прегръщам с Баджанаци,за друго не ставам!Ех как сладко си живурках при Поженкаря,как си плюех от сутрин до вечер,а дръжавката си цъкаше кат швейцарец?Ама кво да прая кат Митрофанката *** ръчкаше да съборя ГЕРБ!Не и хареславо че е партия за граждани и за Европа!Виж викаше ми тя,ако Я прекръстят на ГАРБ,тоест за Азиатско развитие,би било ХАРАШО!!

30

Анонимен

преди 1 година

Шкафчето се топи и Бебетата на Гроздан ревнаха.

29

Анонимен

преди 1 година

Защо да са корумпирани тези практики? Хората си искат просто заплатите.Ако ти си работил по рдин проект, завършил си го, а шайката на Петков и Василев е дошла и ти е откраднала заработеното ти няма ли да протестираш?

28

Анонимен

преди 1 година

Ремонтите да ги плаща БшЖипко Бибитков. Той нали построи стотици хиляди км пътища, които не могат без ремонт на ремонта на ремонта?

27

Анонимен

преди 1 година

Плюйте още по това правителство, плюйте ги. Ето го резултата - изгонени са и отново се връщат старите корумпирани практики.Да ви е честито, новото старо статукво, старата мутренска държава, когато видиш ли било спокойно - ами беше, нямаше пандемия, нито война на близо, затова беше и какво стана, като беше - нищо, останахме си най-бедни. А оня наглец ББ има очи да твърди, че щял пак да ни оправя и има ***, които му вярват - ами ще ни оправи, отЗад

26

Анонимен

преди 1 година

Те точно тези гласуваха за мафията кирчовци, кокорчовци, славуци и сланинови.

25

Аз промяната

преди 1 година

22 ТИ ПЪК КОЙ СИ ЧЕ ЩЕ ПИШЕШ ТОЛКОВА ЛЪЖИ И АЗ 22 ИСКАМ ТАКИВА КАТО ТЕБ *** ДА СПРАТ ДА РУШАТ ДА МРАЗЯТ ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ СА НЯКАКВИ ПОВЕЧЕБЪЛГАРИЯ Е ТОЛКОВА ОКРАДЕНА ОТ КОМСОМОЛЦИТЕ ЧЕ 22 ТВОЯТА ОМРАЗА НЯМА ДА СТИГНЕ В СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОД ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ДЭРЖАВАТА НИ С ОМРАЗА НИЩО НЕ СТАВА 22 И СЕ ОПОМНИ ПОВЕЧЕ РАЗРУШИТЕЛИ *** НЯМА ДА ИМА 22

24

строител

преди 1 година

До: 27 Еми искаме. Ама не ги дават! А не можеме да си ги земеме - сичките са с бронирани джипове, въоръжени и с плешиви тикви, като Славуца, който свали правителството, щото не даваше КПКОНПИ - И той е гребал от качето с меда!!!

23

Аз промяната

преди 1 година

ТЕЗИ ДЕТО ПИШАТ ТЕК СРЕЩУ СТРОИТЕЛИТЕ РАБОТЯТ ЛИ ИЗОБЩО ИЛИ СА ЕДНИ БЕЗДЕЛНИЦИ МАЛКИ ПИШЕЩИ ЛЪЖИ ПО САЙТОВЕТЕ ЗАЩО ВИЕ НЕ ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СТРОИТЕ КАЧЕСТВЕНО ДА ОПОЛЗОТВОРЯВАТЕ ТОЛКОВА МИЛИОНИ

22

...

преди 1 година

Значи първо на първо тез да си искат парите от тиквата! Не за друго ми той раздаваше едни милиарди левове за пътища! Пък накрая ни пътища ни пари! После да ви кажа ако вие сте ремонтирали магистрала такия дето миналата година я ремонтирахте, та мога да ви кажа, че за това и стотинка няма да ви дам! Пак е на вълни и дупки!

21

Анонимен

преди 1 година

Ми, защо не построихте Шипка и Витиня, кое ви попречи?Еконта шеше да прави 4 тунела под Шипка и три моста над Дунав.Къде са?

20

Анонимен

преди 1 година

А еашето дето го построихте за 6 месеца то къде е?Не се руши, защото го мяма, нали?

19

Иван

преди 1 година

Много, много са крали през годините и искат това да продължи вечно! Миналата седмица минах 1000км в Хърватска (държава била във война до 1996г и влязла в ЕС след нас! Безупречни пътища и магистрали, десетки тунели дълги по 4-5-6 км, ние една Витиня не можем да оправим, тунелът под Шипка е по-къс от повечето им тунели. Магистралите ни не струват, а сме усвоили (окрадени) много повече пари от тях. Жалка работа. А сега щели да протестират, та те са за разстрел! Излезте извън Бг и ще видите сами!