55

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Колкото повече внос има, толкова повече тези у.р.о.д.и няма да могат да си правят каквото си искат. Безгранично алчни са българските земевладелски мутри. Мутреят в международен план даже. Искат да унищожат конкуренцията отвън, че да пълнят мазните ненаядени търбуси.

54

Анонимен

преди 1 година

Трябва да подкрепим родното производствоВън от България на всички които искат да да заличат собственото производство.

53

Даааа

преди 1 година

По алчен от българския частник няма никъде ! Тези земевладелци заграбили земята българска не искат конкуренция никаква гадовете. Ако може да вдигат цените както си искат и никой да не им пречи мръсниците ненаядени

52

Н.Р.Б !

преди 1 година

Земата, вадата, гората, моретата, плажовете и всички природни ресурси и богатства произлизащи от тях, трябва да са единствено НАЦИОНАЛНА, ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. Задължително трябва да се върне собствеността на НАРОДА от тези частни у.би.й.ци негови.

51

неземеделец

преди 1 година

Ами родни "земеделци" "бизнесмени", ако не можете да работите в условията на пазарна икономика, при това по време на война, време е да се преквалифицирате...

50

Анонимен

преди 1 година

Ти тез ли са русофили

49

Анонимен

преди 1 година

Цената на хляба е висока, заради горивата и тока. Когато поскъпне пшеницата, ще се вдигне още повече.

48

Анонимен

преди 1 година

Земеделците са мафия ,знаете ли че някои от тях спекулативно теглиха кредити и купуваха скъпо зърно и торове за да могат после да ги продават още по-скъпо,само че ИЗНЕНАДКА цената на зърното падна заради вноса и познайте сега -някои и ще фалират ,от алчност ,същото е и с имотния пазар ,затова не купувайте жилища строителите да се удавят в сосбтвената си алчност ,сега като вдигант още лихвите и всички ще се кротнат

47

Анонимен

преди 1 година

Временно има зърно от Украйна. Догодина няма да има. Това все още реколта от изорана и засята земя с торове на старите цени. Да не говорим за обема на реколтата, който е поне 50% по-нисък. Има и стара пшеница от миналата година. Имат и ГМО пшеница. Догодина няма да е същото. Много по-зле ще бъде. Няма да има такъв внос от Украйна.

46

Анонимен

преди 1 година

До колкото знам зърното е с международна цена, както и петрола. Явно просто някой се опитва да прави пари. Покрай войната цените няма да са ниски тая година.

45

Анонимен

преди 1 година

Е да бе, има излишък и цените са мн по-ниски от предходни години, но цената на хляба скача космически ....

44

Анонимен

преди 1 година

Очакваха 1000лв за тон. Бяха направили разчети какви мерцедеси ще се купуват това лято, а сега не могат да преживеят, че няма да е последен модел мерцедеса.

43

Анонимен

преди 1 година

Земеделието в ЕС подлежи на много регулации. Нашите производители нямат право да пръскат с най-евтините пестициди, докато в Украйна имат. Също и труда е по-евтин. Малко тъпо се получи. Казваха им на земеделците: "Сейте сейте.." сега "хоп, то не било нужно да сеете. Намерихме по-евтино."

42

Анонимен

преди 1 година

айде почна се с Кремълската пропаганда как украинското зърно било некачествено. интересно как досега десетилетия подред украинската реколта се доставяше по целия свят, а след февруари 2022 се оказа некачествена, негодна и евтина. Сега очакваме джуджето да направи ЗърноПровод с който да пласира плячкосаното украинско зърно за някакви дребни рублички. Тогава промитите мозъци веднага ще обърнат плочата за да хвалят "съвестското СЕМЕ"

41

Анонимен

преди 1 година

Мултимилионери реват за пари. За какво не им стигат стотинки? За кило сирене ли?

40

Анонимен

преди 1 година

Ще се чудят зърното къде да го хвърлят, но хлябът стана 2 лева. Превъртяха пазара. Сега почва ново ниво.

39

С.

преди 1 година

След като има 2 млн тона пшеница от миналата година защо хлябът поскъпна с толкова много? Скапани спекуланти и липсваща държава...

38

Анонимен

преди 1 година

Значи евтина газ искате, а евтино зърно не искате?

37

Анонимен

преди 1 година

Перехитрили сами себя. Лаком г ъз, кръв с ере.

36

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС, НЕЗАВИСИМО ИНДУСТРИЯ ИЛИ АГРО Е СВИКНАЛ ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО ДА СЕ ОПЛАКВА, ТУ ЧЕ ДАНЪЦИТЕ И ЗАПЛАТИ ВИСОКИ, ТУ ЧЕ НЯМА СУБСИДИИ, ТУ ЧЕ СЛЪНЦЕТО ПЕЧЕ, ТУ ЧЕ СЛЪНЦЕТО НЕ ПЕЧЕ, ТУ ЧЕ НАВОДНЕНИЯ, ТУ ЧЕ СУША...ТОВА ПОКАЗВА САМО, ЧЕ СА СЛАБИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, СВИКНАЛИ НЯКОЙ ДА ГИ ДУНДУРКА КАТО БЕБЧЕ И ДА ИМ ОСИГУРЯВА "ИДЕАЛНИТЕ" УСЛОВИЯ!!! НА ДРУГАРИТЕ ОТ БИЗНЕСА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО, ЧЕ КОМУНИЗЪМА СВЪРШИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВЯТ С UKRAINIAN COMPETITION (УКРАИНСКАТА КОНКУРЕНЦИЯ) САМИ!!!