52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65. Точно така. Тръмп издигна оградата между САЩ и Мексико, защото му писна американците да бягат на юг. В този ртед на мисли - добре, че беше Берлинската стена, че иначе целия соцлагер щеше да се напълни със западногерманци, които се избиваха да избягат на изток.

51

Щом урко-радиото

преди 1 година

говори за 70%,значи са поне 99%! Укро-пропагандата отдавна се оля!

50

Радослав

преди 1 година

До 65: има, за да спира цоцалистите от Мексико да ходят в лошата Америка, затова оградата е правена за да държи чуждите навън, а не като цоцалистическите огради първо тел, после мини, после ограда. (правена с цел да задържи робите в цоца)! Правиш ли разлика или и това ти е сложно след промивката от Масква? Колко американски граничаря са избягали в Мексико и колко граничаря дезертираха през Берлинската стена? Сега стана ли ти ясно драга/драго цоцалистче?

49

Анонимен

преди 1 година

До Радославабе то май и между САЩ и мексико има ограда, ама защо ли?

48

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ Е ТЕРОРИСТИЧНА дЪРЖАВА !

47

Striker

преди 1 година

Само 70%?! Много малко бе, байно! Ш-ун=дин каза поне с 80%, хахаха!

46

карачанаков

преди 1 година

В Русия ,Северна Корея,Венецуела а при соца и във всички подопечни на Русия ако имаше някъде избори всичко завършваше с победа 99,9% ,така че тези 70 % са твърде малко да не се изхвърлят чак толкова

45

Анонимен

преди 1 година

Само 70%??? Останалите 30 сигурно ще ги пишат нацисти и профилактично ще ги разстрелят, че да оправдаят свинщината си в последните месеци.

44

Радослав

преди 1 година

Драги фенове на цоца: я вижте колко милиона са се евакуирали от Източна Германия през прекрасния ви цоц и колко са избягали от Западна Германия в цоца? А от Северна Корея колко бягат и после сравнете колко са избягали от Южна Корея в Северна? Само на цоца му се е налагало да прави ограда за да задържи робите при себе си, от хубаво ще да е било!

43

Анонимен

преди 1 година

ЗКАК СТЕ МИ ОМРЪЗНАЛИ ВСИЧКИ УМНИЦИ ВЪВ ФОРУМА !

42

защо окупационните

преди 1 година

власти , *** тия слуги америка май забравиха,че в Донецк и Луганск живеят не кравари и нацисти а чисти руснаци а народа определя как и с кого да живее . така че глас народен глас божи

41

Анонимен

преди 1 година

мишоци сте в бг журналияа ви лъже вие се хванахте като риба балъци

40

Анонимен

преди 1 година

Само със 70%?! Ами с останалите 30 какво е станало?:((

39

Радослав

преди 1 година

Само на соц държавите им се налага да правят стена, минни полета не за да пазят границата от навлизащи в територията им, а за да задържат поробените в границите на поробените страни. В поробените от Русия страни е толкова отвратително, че хората са рискували да стъпят на мина или да ги разстрелят, но все пак е имало вероятност да оцелеят и затова са бягали както могат!

38

Радослав

преди 1 година

Всички в Източна Европа знаят как се провежда референдум под руска окупация. Танкове и войници наглеждат поробения народ като отива към урните дали ще гласуват правилно, после се обявява резултата спуснат от Москва и когато поробителя се премести започват въстанията за национално освобождение както беше в Прага, Унгария, България и всички останали соц държави. Ако пък се остави местните да пазят границите, граничарите започват да бягат докато са на пост и се налага да се прави стена.

37

do 49

преди 1 година

До Анонимен веднага отговарям, ако идат в русия няма да получават от руското посолство в БГ копейките си за тролете по форумите, които получават от тук иначе е ясно че и тук и там ще живуркат в същата мизерия духовна и материялнта, това са просто плъхове

36

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо всички които толкова харесват Русия и Путин все още са в България. Предлагам ви да идете и да се насладите на руската демокрация от първо лице, че тук няма как да стане. България не е била и няма и да стане 16 та република. Пък и там ще продължите да правите същото - да сте абсолютно безполезни дървени философи.

35

Анонимен

преди 1 година

Няма вече Холандия това първо и второ там няма демокрация а слободия така че не ми ги давай за пример.

34

Анонимен

преди 1 година

"Окупационните власти на Донецката народна република"... много ми харесва - хем е народна, хем република, хем окупирана. Такова живoтно има само в " русcкий мир"

33

Анонимен

преди 1 година

Какво е това ДНР, нещо общо с ДНК има ли?