17

БАНко

преди 1 година

САМО В НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА РУСИЯ Е ОТРИЧАЛА ЗА ТОЧНИЯ УДАР СРЕЩУ КОРАБА С АМЕРИКАНСКИ ПУШКАЛА !!! НИКЪДЕ НЕ Е ОТРИЧАНО !!! ПРОЧЕТИ , НАТОВЕЦО ЗЪЛ !!!

16

Анонимен

преди 1 година

Нали отричахте за ударите, бе нагли гнycни руски бедняци??? Нали нямаше удари по Одеса, бе???

15

Анонимен

преди 1 година

До номер 11:Защото ги е страх.И аз познавам украинци,които проклинят Зелето.Приет е закон да се отнема имуществото ако си против киевския режим.После защо нямало простести...жив фашизъм е там!

14

Анонимен

преди 1 година

само бойпо фашискитеурки,от друго не разбират

13

Скоро

преди 1 година

От Англия ще дойдат ракети с поголям обхват и ще четем Пескоф как недоволства и се възмущава. Да,*** пристанища,мостове,вкл в Крим са на прицел. Кой каквото вади от това умира

12

БАНко

преди 1 година

ПУТИН Е ЗАПОВЯДАЛ : ДА НЕ СЕ УНИЩОЖАВА РЕКОЛТАТА , ЗЕЛЬО МИНИРА ПОЛЯТА ; ДА НЕ СЕ ПРЕКЪСВА ЕНЕРГОСНАБДЯВАНЕТО , ЗЕЛЬО ИЗПОЛЗВА ДАЛЕКОПРОВОДИ ЗА ПРИКРИТИЕ ; ДА СЕ ЗАПАЗИ ЖИВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ , ЗЕЛЬО ГИ ВКАРА В АЗОВСТАЛ И АЗОТ ; ДА НЕ СЕ РАЗРУШАВАТ ГРАДОВЕТЕ , ЗЕЛЬО РАЗДАДЕ АВТОМАТИ И ГИ НАРЕДИ ПО. БЛОКОВЕТЕ ; ДА СЕ ОСИГУРИ ИЗНОСА , ЗЕЛЬО НАТОВАРИ КОРАБ С АМЕРИКАНСКИ ПУШКАЛА !!! ПУТИН , КАКВО ЧАКАШ ???

11

Анонимен

преди 1 година

Аха, признавате си значи?!

10

Анонимен

преди 1 година

Нивото на руското участие в Япония ще бъде определено по-късно и ще е значително по-ниско от президент. Руската олимпийска шампионка по фигурно пързаляне на лед Алина Загитова бе в много добри отношения с бившия японски премиер Синдзо Абе. Предлагам нейната кандидатура.

9

Джо

преди 1 година

Ако аз си бачкам, и на 100 метра от мен падат ракети, които обяче унищожават военни цели, пък аз не съм такава, значи няма никакъв проблем, продължавам да си бачкам и игнорирам хвърчащите шрапнели и стряскащия тътен. Работата върви като песен, а шанса да ме улучи някоя хвърчаща ламарина е изключително малък, не виждам причина да се притеснявам за нещо... Евала тавариш

8

Popо

преди 1 година

Добре де, Песков, като сте такива освободители,защо няма масови протести в Киев за сваляне на правителството на Зеленски?!? Познавам доста украинци, но нито един от тях не ми е казал ,че ви иска. Напротив,всички те искат да са възможно най-далеч от вас!

7

Анонимен

преди 1 година

Първите три германски зенитни самоходни артилерийски системи Gepard вече са доставени в Украйна и са предадени за обслужване на втората армия в мире, предаде агенция Униан с позоваване на министъра та отбраната Олексий Резников.Честито и на едните и на другите.

6

Ехооооо

преди 1 година

А.б.е другарю...големи о.т.к.а.ч.а.л.н.и.ци сте. Писна ми от вас, от раша!!! П.ф.ууууууу противна нация

5

АнонимеН

преди 1 година

ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО , ЩЕ СПРЕ САМО АКО БЪДЕ СПРЯНА!

4

Анонимен

преди 1 година

До Германец Най-смещно стана, когато руските нацисти казаха, че те не са нанасяли такъв удар, и "течало разследване" кой ги е направил. КАто се има предвид, че заповедта за такива може да дойде само от руското висше командване, е ясно, че руските терористи вече не се и крият, че лъжат наляво надясно без оглед на обстоятествата. Това може да стане само в дръжава, където лъжата е толкова преобладаваща, че създава паралелна реалност. Дори СССР не беше толкова зле.

3

Анонимен

преди 1 година

А, хич бе, то и война няма, как беше - 'Специална операция'.

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя като е толкова отворен, трябва да го снимат как го ритат надолу по стълбите и го питат защо бърза.

1

Анонимен

преди 1 година

Сибирски изверг!