68

Анонимен

преди 1 година

"Само че немеца не взима по 3к евро, а средно около 5к...." ----- Средната заплата в Германия за 2022 не е 5,000 Евро, а около 3,800 Евро на месец, даже и това е доста надута за статистиките сума. Не се опитвайте да ментосвате от село Мало Конаре!

67

Анонимен

преди 1 година

До Сандо "от сега мога да ви кажа каква ще е една от новините утре - Русия нападна и унищожи с ракети складове за оръжие" Най-смешното на руската пропаганда е, че всичките им отговори са не просто фантасмагории, а фантасмагории, които са предназначени да "неутрализират" конкретна новина, но понеже не са свързани с реалността и винаги гледат да "надцакат" Запада, говорят неща, които са очевидни абсурди. Класически пример бяха "новините" за НАПЪЛНО "унищожените" украински ВВС. 32 пъти.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 Той е известен проруски пропагандатор в тези форуми.

65

Анонимен

преди 1 година

68 Това създание Боби е обикновен лъжец М270 за които лъже че Украйна имала " десетки" бройки всъщност са САМО ТРИ дадени от UK на ВСУ преди не повече от ДВЕ СЕДМИЦИ! *** мазно лъже и че HIMARS/ M270 " не помагали", аз ще кажа само че откакто тези ракетни установки ( защото те не са РЗСО) ) а именно ракетни установки до 300 км обсег мечкарите и артилерията им понасят ежедневни тежки загуби!

64

Сандо

преди 1 година

от сега мога да ви кажа каква ще е една от новините утре - Русия нападна и унищожи с ракети складове за оръжие и въоръжение.

63

Анонимен

преди 1 година

Прави голем пушек, това се вижда на снимката, само дето при такива системи ефективноста се мери в пари (кинти, валута, кеш), ако една ПВО ракета струва 100 000 дойче марки и свали една руска ракета на стойност 20 000, то тогава руснаците просто ще си ги изстрелва в близост, без ясна цел, само и само да набутват украинците. Тая работа е точно като при санкциите, тия, дето ги въведоха ги заболя най-много.

62

По същество

преди 1 година

Айде... Отиде войната. Отиде и Северния поток. Пак ремонтират нещо. Всеки път Германия като прати нещо, руснаците почват ремонти. Хахахахаха

61

До Анонимен 66

преди 1 година

Само че немеца не взима по 3к евро, а средно около 5к, след данъците около 3к. Огромната застраховка за която говориш е около 1000 евро. А тези по големите градове, които дават по 2к евро за наем са със заплати над 10к евро. Сега сметката как е?

60

Анонимен

преди 1 година

Не знам тея как ще връщат парата ... Ще пращат украинки най вероятно в лас вегас много ги търсят постоянно има билбордове търсещи украинки

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И една система вече даде фира !

58

Проблем

преди 1 година

Русия има производство на оръжие, Украйна не. Украинците са тренирани на съветско оръжие. Цяла източна европа им събира от складовете (в това число България - гаубици, Т62, Су и про.) къде гласно къде и го предава на САЩ а те по някакви техни пътища го доставят в Украйна. Само че съветското оръжие в източна европа привършва. Всичкото е старо и зле поддържано, тъй като сега източна европа се преориентира към оръжие на НАТО. Русия си ползва съветското оръжие и си го произвежда. Украйна - не!

57

Анонимен

преди 1 година

Ей ало "военните експерти", подготовката на оператори за нашите ПВО комплекси ОСА-АК изисква 6 (ШЕСТ) месеца и за това са необходими образовани момчета с добри реакции и зрение. Дори съставянето на разчет да допотопните зенитни 57-мм оръдия, които имаше в БА траеше поне една година. Кой ще ви даде това време сега? Дори не съзнавате колко смешни и жалки сте когато коментирате неща, от които изобщо не разбирате.

56

Gogo

преди 1 година

Това е излязло от употреба в германската армия само да ви кажа... Има 2 картечници с далекобойност 5 километра една ракета му трябва от бомбардировач и е до там.... Това нито има броня нито нищо това неможе да свали даже и хвърчило

55

Пак е нещо де.

преди 1 година

ПВО е доста надградедно. Гепард са малки танкчета предназначението на които е да пазят другите танкове от хеликоптери и дронове. Не са истинско ПВО в смисъл да са против самолети или против масиран артилерийски обстрел, последното от които на украинската армия им е реално най-големия проблем в момента.

54

Анонимен

преди 1 година

"Да им имаме рецесията на германците Ще им паднат заплатите от 3000 на 2900 евро..." ------------- Изключителни тъпaнapи коментират тук. От заплата 3000 Евро, колко чисто взема германеца след данъци? Като сложиш и медицинска осигуровка 12%, колко остава? Наемите на коптopите-апартаменти в големите германски градове са около 2000 Евро. Плюс много по-големи застраховки на колата от България. Като резултат, на германеца не му остава НИЩО за харчене. Не коментирайте неща от село Мало Конаре!

53

Анонимен

преди 1 година

След 1000 дебата Украйна получиха 3 бройя танкчета.

52

Анонимен

преди 1 година

тия петдесет годишни гепардчето, ще успеят ли да стрелят един-два пъти преди да се разпаднат

51

Gogo

преди 1 година

Вие на авганистанците и иракчаните хора ли викате боже мили това са като наште мангасарри пещерняци изостанали в каменната ера. Естествено че Гдрмания ще помага на Украйна

50

Анонимен

преди 1 година

Това оръжие е пълен мор за всякакви руско-фашистки дронове.

49

Анонимен

преди 1 година

Еми студ ще е тая зима в Германия няма спор.