47

Анонимен

преди 1 година

Руските хибритчици разпространяват лъжи, че ЕС нямал газ и зимата хората в ЕС ще студуват. Но истината приятели мои е, че ЕС замества руската газ с газ от Нигерия и зимата гражданите на ЕС ще се отопляват с нигерийска газ и няма да студуват.

46

Хахаха

преди 1 година

Този е рашистки експерт. А между другото, защо не е осъден за убийството на 12 годишно момиче на пешеходна пътека? Майката на убитата Валя: Обидена съм от депутата Явор Куюмджиев.Той много ме засегна с това, което каза в Здравей, България. Неговите думи бяха: Бързах за работа. Имах важно заседание. Имаше ли знак, нямаше ли, това ще го решим в съда. Дори с лека ръка той се обърна и заяви, че знака не го е видял.

45

Ясен Желязков

преди 1 година

Е, на мен всички зими са ми хем скъпи, хем студени, поне от 1980 насам. Тогава със зор влязохме на 16- ти етаж, последен, ЕПК със второ качество дограма, от която вее такъв вятър, че трупа преспи в хола и кухнята. Не си правя майтап. Наистина се стапят за 3-4 часа, ама е неподправено зимно и незабравимо усещането. До сега живея в този дом. Едната стая я изолирахме здраво и е наистина топла. Ама като отидеш в северната част посред зима и усещаш духа на соца. Лют студ все едно си в хладилник.

44

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Че ни топлат с обещания,а мен, да е жива и здрава комшийката, дека се топлиме ефективно сека зима....

43

Nik

преди 1 година

Тоя пък от де се пръкна, щели да студуват, жилището ми е санирано, вчера пребрах 10 кубика дърва, имам още два от миналата зима. Цял живот на руска газ ли съм се отоплявал, ами не! Скъпо Евтено все ще я изкараме зимата, ще плаши той. Ние виденовата зима оцеляхме, че сега ли няма.

42

Като кучка визитарка

преди 1 година

Тръгнали лидерите на ЕС по целия свят да се молят за газ, но газ няма. Последно щели от Нигерия да карат газ.

41

Анонимен

преди 1 година

Русия доставя близо 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. Дедушка Джо обеща, че ще докара еленджи на европейците да се греят, е не 200 милиарда кубика, ами 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджам също може да достави 7-8 милиарда куб.м. и обещаха на Урсула да "помислят" дали може да се удвои до 2027. Катар и Алжир отказаха - нямат повече капацитети. Тоест ЕС не може да разчите на повече от 20-25 милиарда кубаметра газ, при условие че се откаже от 200 милиарда кубаметра руска газ.

40

Анонимен

преди 1 година

4КДругарЕ, колкото и да ни ви е приятно, в света газ и петрол има и другаде, не само в Мордор. На всичкото отгоре са и по-евтини от тези, с които джуджето изнудвач се опитва да шантажира нормалния свят. Оня ден Германия заяви, че никой не може да я изнудва. Да му мисли raZZia как ще си пълни хазната - ние можем без рашиски газ и петрол, но те не могат без постъпленията от продажбата им, защото тази търговия е основният стълб в икономиката им.

39

наблюдател

преди 1 година

Ей, не остана един да не ни плаши от сутрин до вечер. Голям страх трябва да ни гони. Я не му се връзвайте на тоя пореден шаман, гледайте си живота и хич да не ви пука.

38

Бай Илийчо

преди 1 година

Сопата жа играй ,убаву дъ знайти! Аъъ!

37

Анонимен

преди 1 година

Прав е Кюмюрджиев.

36

Този

преди 1 година

е голям лъжец!

35

Pfu

преди 1 година

Комунист акъл дава. Освен заблудените пенсии червени кой му вярва,нищо че путинооидите му пригласят и припяват за копейки

34

Анонимен

преди 1 година

ЕС няма шанс да оцелее без енергетика. От тук нататък само ще обедняват, и следват бунтова и разпад на социалната система. Единственият възможен изход за елитите да запазят статуквото е въвеждането на фашистка диктатура която да потушава бунтовете.

33

Смешници

преди 1 година

Сами спряха Северен Поток 2, после сами наложиха санкции на турбините за Северен поток 1, после реваха че няма газ, после отмениха санкциите за турбините. Циркаджии!

32

анонимен

преди 1 година

ако зимата бъде скъпа и студена, хората може да решат да се стоплят с крос до парламента и да ползват топлината там и в други правителствени сгради.

31

ЕС

преди 1 година

Деградирал съюз.

30

Анонимен

преди 1 година

Кюмю ржиев знаеш ли за кои ще бъде скъпа и студена. За такива като теб дето чакат на мутрите да ги хранят и отопляват. Аз от малък не чакам на никой. Баща ми мее научил сам да се боря с живота и на никой да не чакам. Това е голям плюс за мен и семейството ми. Научих и децата да не чакат на никой. Орат копат садят гледат животни правят сирене кашкавал масло. От градината берат зеленчуци плодове от телето и прасето им е месото от кокошките яйцата. Отоплението вече съм го осигурил с 10 кубика дърва

29

Анонимен

преди 1 година

Токът за бизнеса поскъпва с над 22%. Разходите за производство растат драстично. Работодателите са принудени да освобождават стоката наета от пазара на труда и да търсят варианти за наемане на по-евтина стока.

28

Гугъл и Амазон

преди 1 година

са едни от най-големите консуматори на енергия. За цифровизацията са необходими огромни количества енергия. Само страни разполагащи с евтина и изобилна енергия ще преминат в следващия технологичен цикъл и ще влязат в цивфровизацията.