76

Анонимен

преди 1 година

Не руснаците,а украинците могат да предизвикат взрив.Няколко украински дрона са се разбили там в опит да взривят централата.Спомняте ли си сериала "Братя" където украинската мафия заплашваше да взриви атомната централа?Това вече не е филм,а реалност.Дано се осъзнаят,че техни ще пострадат,а не руснаците и последствията ще са дългосрочни

75

Анонимен

преди 1 година

Значи укрите обстрелват АЕЦ, а руснаците са виновни??? Бaxтu наrлите джypнaля...

74

Анонимен

преди 1 година

Първата победа на политическия фронт за русия вече е фак това е споразумението за износа на пшеница и земеделски култури

73

Анонимен

преди 1 година

Западна пропаганда.Русия обстрелва нон стоп Донецк?!?!?!.Тази новина е същата работа.

72

Анонимен

преди 1 година

Душевно болните ни *** пак се слюнчат безпомощно виждам :)

71

Анонимен

преди 1 година

Под руските сили е централата.Ако стане фал.Със сигурност няма да са руснаците.

70

Анонимен

преди 1 година

Малумна статия без особен успех по направленията предимно обстрел това се казваше и за много други места и леко по леко окраина се топи счупиха *** няма спор такова безмислено самоунищожение света не познава

69

Интерфакс:

преди 1 година

Украински ударни дронове атакуваха в сряда следобед територията на атомната електроцентрала в Енергодар. Ранени са четири работници. Пожарът бързо е потушен, там работят пожарникари. В резултат на удара са нанесени щети на стопански постройки. Всичко с реакторите е наред, радиационният фон е в норма

68

Степа Бандеровски

преди 1 година

Лъжат нацковците ***. Целият свят разбра, че са лъжци. Бой до скъсване, яко ракетки всяка нощ и до последното пушкало.

67

анализатор

преди 1 година

До: номер 73 (Боб) бреееей!!! По какво ги разбра че са украинци??? Носеха украинското знаме ли? Или им видя паспортите? Откъде си сигурен че не са руснаци? Досега курортите бяха пълни с руски туристи! Вярно, сега ги ограничават, но аз имам информация, че в Сърбия например, която е неутрална спрямо войната, приема по равно и украинци и руснаци бежанци!

66

Укро-кайма

преди 1 година

Атомната централа е под контрола на Русия отдавна, за да не могат укрите да я взривят. А сега укро-нацягите я обствелват с дронове камикадзе. Още ли вярвате на нациските глЪворези?

65

Боб

преди 1 година

Миналата седмица бях в Гърция и на плажовете имаше много украински семейства, и бащите на децата (млади мъже) бяха с тях..

64

Bai Dun

преди 1 година

Много яка пропаганда !!! Нищо ,че в нета има кадри на свалени американски дронове камикадзе до АЕЦ ....ще говорим , че руснаците за всичко са виновни !

63

Анонимен

преди 1 година

Кокошките от Днес пак громят Путин и Русия :) Този материал е за кокоши Пулицър!

62

анализатор

преди 1 година

Те че руснаците рискуват да направяг голяма беля е ясно. Но не това е причината.Руснаците нямат нужда нито от атомната електроцентрала, нито имат намерения да я взривят за да изтече радиация.Тайната им цел е да си скрият там бойната техника и амуниции, за да не могат украинците да я унищожат с американските комплекси HIMARS!!!Никой не е толкова луд да гърми по атомна централа - нито руснаците, а още по-малко украинците.

61

vlady

преди 1 година

Авария като в Чернобил изисква бомба със закъснител РБМК. Работещи такива в Украйна няма от 2000г., в Русия са модернизирани с отстраняване на опасните конструктивни недостатъци и постепенно се извеждат от експлоатация при изтичане на ресурса.

60

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ , ЧИСТИ РУСКИТЕ АГЕНТИ, ЧЕ ЩЕ СПИШ В УЧЧАСТЪКА ...

59

ВНИМАНИЕ!

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТНАГЪЛ РУСКИ ОКУПАТОР С ДИРЕКТНА ПРОВОКАЦИЯ! ЩЕ ДОКЛАДВАМ НА ВЛАСТИТЕ1

58

Анонимен

преди 1 година

Ако Укрите твърдят, че Руските загуби са 39 000 , то следва да се чете, като 13 000, ако не и по-малко...

57

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 57: Серийно ги ръсиш п'ростотиите.