20

До Майора

преди 1 година

Да прав си, нормален човек едва ли ще си държи пари, кюлчета в шкафа и пистолет отгоре, но охранител на Пашата и на царя, който си вика момичета и е сигурен, че го пазят, като нищо ще си го държи.

19

ГЕШЕВтар, ти

преди 1 година

сериозно ли изговори тези глупости ? Ако е сериозно, значи връзката ти мозък - език е прекъсната и е време след такъв сериозен дефект да имаш доблест и достойнство да освободиш поста ! ГЕШЕВтар бъди човек, не се превръщай в ТИКВА, достойнството е висша човешка добродетел, а парите са ЧЕКМЕДЖЕПОЗОР !

18

Анонимен

преди 1 година

TЪПAK!!! Аз нямам никакъв финансов ресурс! Имам само кредити и неплатени данъци и сметки, щото от два месеца не сме си получавали заплатите от пътностроителните мутренски фирми на Бойко Борисов!!!И СЕ РАДВАМ ЧЕ ЗАКРИХА СПЕЦПРОКУРАТУРАТА!!! БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРИЛ ПЕТКОВ!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Значи Гешака знае кой в коя кола се бил качил, кой закрил спец прокуратурата абе изобщо знае всичко само че като го питат за Пеевски изведнъж става невменяем и го играе "ни чул ни видял". В тая държава само народни артисти вееее. Номер едно Тиквата, Номер две Гешака.Егати Циркаджиите.

16

Сата НАТО

преди 1 година

Само не знам какво значи "активна статистика"...Май е поредната подигравка на Стоименов с българите.

15

Анонимен

преди 1 година

От кого сте получили благодарности. От Столипиново ли бе. Те там са твоите поддръжници.

14

L.

преди 1 година

Тоя пак ли взе да звездее?

13

Анонимен

преди 1 година

Време за мъже е, написа Бойко преди ареста на Гешев

12

Анонимен

преди 1 година

Хората с медицински психологически ресурс те изкараха вменяем и ще влезеш в затвора, Каскет. Сънуваш ли майка си

11

Анонимен

преди 1 година

Жал ви е, че не.можахте да ограбите и тях, както ограбихте нас. Война ще има с вас.

10

Майора

преди 1 година

Абе пекаровци , анонимници и сие , що не си седнете на ... *** и спрете да говорите? Кой луд човек ще си държи кюлчета и пари по чекмеджета ? А явно спец прокуратурата дължоко бръкна и засегна интересите на олигарсите , които платиха протесите и унж промяната дойде на власт! Жалко , хак да са ви високите цени на всичко и лъжите на харвардите!

9

Аз промяната

преди 1 година

НАМЕРЕТЕ НЯКОЙ ПО ДОБЪР ПИШЕЩ ЧЕ ТОЗИ ТУК ПОДМЯНАТА НЕ СТРУВА НЯМА ЛИ КОЙ ПО ПО ПИСАЧ ХУДОЖЕСТВЕН ЧЕ ТОЗИ ВЕЧЕ СТАНА БАНАЛЕН ТТТТТ

8

Анонимен

преди 1 година

прати Бойкикев в кв. Левски или Перник, където благодарение на спец. прокуратурата бяха хванати и осъдени особено опасни престъпници.

7

Анонимен

преди 1 година

Нема страшно. Следващия парламент отново ще го върне..

6

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с КТБ, с осемте джуджета и Пепи Еврото, с кюлчетата на Бойко, колко осъди за корупция политици в най- корумпираната държава в Европа другаря Гешев? За сметка на това прокуратурата беше няколко пъти осъдена за тормоз и неправомерни действия. Отдавна трябваше Гешев да хвърли оставката, ако бяхме нормална държава.

5

Пекаров

преди 1 година

Гешефта още не казал мулето на Боко тиквата къде е занесло 60те милиона за пътища, макар че вичики видяхме част от тях по чекмеджетата в Банкя.

4

Тома

преди 1 година

Шефе и аз се праим на луд ама вие се правите много успешно каза каскета на боко тиквата

3

Анонимен

преди 1 година

Главния чадърджист на мафията герб . Мафията герб раздаде без конкурс милиарди държавни пари без конкурс в който пазара да определи цената и кой да спечели сделката с нашите пари . Мафията герб кага ще бъде разследвани за няколкото стотин милиарда наши пари ? Каскета е част от тази мафия . ЕС също . В Брюксел са знаели кви ги върши чекмеджан и 12 години не са спрели парите .

2

Анонимен

преди 1 година

Гешев май ни има за И*Д*И*О*Т*И. Всичко се вижда, оставка Гешев.

1

Анонимен

преди 1 година

Ливното ловно псе на тиквата се оплаква, че му взимат играчката.