8

?!?

преди 1 година

Тия поне са ясни! За власт са готови да преглътнат всичко. Единственото автентични дясно остана ГЕРБ, колкото и да ги боли много хора.

7

Анонимен

преди 1 година

Рундьо употреби Лодкаря и го остави да потъне в канализацията

6

АнонимеН

преди 1 година

РЕАЛНО ПОДКРЕПЯ ПАРТИЯТА КОЯТО ЩЕ ДОКАРА ТЕЖКАТА ЗИМА!! НЯМА ПО-ПРОДАЖНА ПАРТИЯ ОТ КОСТОВА БЪЛГАРИЯ В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ)

5

Чико от Порто Рико

преди 1 година

Горкият Бойкикев, пак ще обикаля немил-недраг из пособлтва и фондации със скъсаната адвокатска чанта, просейки някой грант, че животът поскъпна доста.

4

Анонимен

преди 1 година

"Страната я очаква тежка зима и тя изисква управляемост, а не следващ етап на политическа криза." Най-добре послушайте дяда си Пyтя!Той е мъдър и тази година навършва 70 години!Отивайте да си играете на избори, а зимата ще дзиндзикате от студ кат ви затегнат газовото кранче!А! И да не забравите да поздравите императора за юбилея!

3

Анонимен

преди 1 година

Христо, моля те излез от политика ве човек. Стига си се занимавал с нашето благоденствие. Благодарим ти. Можеш да си ходиш вече.

2

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се научим, Щото нема има ядене

1

Анонимен

преди 1 година

Ице, ама ПП не искат вече коалиция бе пич. Решиха, че на следващите избори ще са фактор и вече няма да имат нужда нито от вас, нито от БСП, нито от ИТН и сега ще ви поставят такива условия, че коалиция няма да направите. С една дума искат власт. А това, че вие отичате в канала не им пука. Страшни приятели имаш Ицка. Те по-лоши от враговете ти излязоха.