82

Анонимен

преди 1 година

Когато само мъжете пият,има някаква надежда.Но когато и жените на една нация са пропаднали алкохолици,всичко е загубено.

81

Анонимен

преди 1 година

До Алекс - За разлика от СеСеСеРетата, този път рецептата с *** ще е последна диагноза и заминаване на Блатная на майната си. С това всички световни проблеми ще престанат и настъпи Световен ред на световния жiд - мир, просперитет, благоденствие. :)

80

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО не искат ние да сме добре, целта е Русия да е зле. Ще намалим градусите на Глобалното затопляне, в името на загубата на Русия.

79

Чугунолеяр

преди 1 година

Всеки в Западна Европа се е къпал, се къпе и ще се къпе нормално по един и/или два пъти на ден както се къпят оригиналните германци, франсета, а отвъд океана САЩци и канадци, а онези от породата "Честита баня!", ще си останат с неделните изкъпвания из разни хамами, поливащи тела с тасове от водна банка - жестоко. Телляци ще им търкат кирливите гърбове по веднъж седмично. Каква комунистическа идилия. Да не думам за съветчани, дека по деревните хич и не се къпят и вонят от един километър.

78

Алекс

преди 1 година

Най-важното е Русия да фалира.Неизбежно е да се случи.Същата рецепта беше приложена на СССР.

77

дядовия

преди 1 година

Не знам как ще изплува ЕС, но първо ще се размирише като спре да се къпе. Ха, ха...голям прогрес.

76

r3v0lv3r

преди 1 година

Захарова стига обяснява на другите колко са зле, по-скоро мисли как да изработиш мирен договор и да обясниш на руснаците, че 40 хиляди са загинали, за тоя който клати гората.

75

Анонимен

преди 1 година

Пресалкаше Захарова или госпожа Два стакана пак е на линия , смръкнала е белко и вперьод .

74

Зайцев

преди 1 година

До 2,3 години ,Европа ще стане независима от Русия ,и тогава ще питат Путин къде *** гладните и изолираните от света

73

Ами

преди 1 година

Къде е разликата? Ако Европа ду-ха, вие ще надувате! Да не мислите, че живеете на друга планета и ще ви се размине?

72

запомнете едно нещо

преди 1 година

Който е тръгнал да убива и завзема чужди земи ,никой не е свършил добре.Поне в историята няма такъв .Както Путин така и цяла Русия скоро ще си плаща с лихвите .Въпрос на време е.

71

Анонимен

преди 1 година

Русия мисли за ЕС , ха ха, тези нападнаха Украйна и обявиха половината свят за враг , но скоро ще дават фира .

70

до 83

преди 1 година

А да, те онези в Близкия Изток не са хора, какво да ги мислим тях?

69

Анонимен

преди 1 година

"Кой каквото прави, на себе си го прави" е казал народа. Санкции, санкции и после кой ще реве - Европа.

68

Истинският

преди 1 година

ЕС си мисле че са на кино,и като свърши филма всеки ще излезе от киносалона и ще се върне към ежедневието си, така в защото инерцията още ги носи,но когато се усетят каква в действителността ще е вече късно.

67

до 80

преди 1 година

Какво ме интересува близкия изток. Тази война е пред вратата ни и ни касае пряко. Естествено, че ще я отразяват усилено.

66

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще изплува, няма страшно. И не санкциите забиват в задънена улица, а изкуствения дефицит на газ предизвикван нарочно от газпром, което повишава цените.

65

Анонимен

преди 1 година

Ехооо, вируса как е? Вчера слушам имало 200 заразени на 100 000 човека. Алооо това е 0.002 %. За какво говорим изобщо. При сезонния грип нормално е 2 % да е заболеваемостта и не се предвиждат мерки. Та как е тази лъжа? Ще я почвате ли на ново?

64

Демократ

преди 1 година

До дядо щукар. Свали тая ***, че ти притиска главата и от нея излизат глу.пости.

63

Анонимен

преди 1 година

Няма такова ежедневно отразяване на войната в най-марките детайли. То войни има от както съществува света. В 20 век Близкия Изток е вечно във военни конфликти, обаче тази е войната на войните!!! Всеки ден само за нея се пише, писнахте ни вече.