16

Боже, Боже

преди 1 година

пак Прокопиев,стига вече бе папагали,защо трябва да повтаряте Пеевски денонощно,как не разбрахте,че той ви го натрапи,просто защото той му пречи,а вие като нямате нищо в кратуните си от повтаряне,ще направите този Прокопиев икона и светец ! Някой замислил ли се е защо сте бедни ? 32 г.и 45 преди тях все комунисти ви управляват които вие избирате не защото ги харесвате,а защото сте манипулирани и вярвате само на обещания без да разбирате разликата между зло и добро ! ПРости сте,затова сте бедни !

15

Диоген

преди 1 година

Ключът между Пътнически Превози(ПП) и Имаше такава надежда(ИТН) е изгубен като изгубена Станка..

14

Анонимен

преди 1 година

Иначе няма проблем че ДБ и БСП са се прегърнали хахахахахахах

13

Не!

преди 1 година

Ключът към ново правителство е тоталното изритване на чалгарската сбирщина на сакатото учиндолско чудовище, което една година се гаври с България и с народа ни! Нито един министър на палачите на Кирил Петков и Асен Василев! Дано поне те покажат чест и човешко достойнство, защото "съпредседателите" на "ДеБеТа-та", както презрително ги нарича Тошко Хаджията приемат подигравките и обидите като ситен дъждец! Позор!

12

емигрант

преди 1 година

Никакъв ключ не може да има с ИТН, най-доброто е тези чалгари вън от НС ! По-добре избори отколкото всякакво споразумение с тези пумпали създадени за да подпират ГЕРБ и ДПС ! Все още има надежда за поумняване на българите !

11

Лили

преди 1 година

Ключът е,че си разигравате схемички и се гаврите с тия ,,умните" (и не само) дето са ви избрали .Ключът е да бъдете изметени от политиката и да работите ,да си вадите хляба с труд ,а не лъжи и крадене

10

Ха ха

преди 1 година

Ице за кво ви е да влизате пак в управлението нали вече похарчихте с другите от клалицията паритеКой ще дава заеми всеки месец няма такива

9

Анонимен

преди 1 година

Совалки в джипове има ли ?

8

Анонимен

преди 1 година

Ключът за бараката е в Прокопиев, стига си лъгал Христо!

7

Анонимен

преди 1 година

Ключът е да закриете парламента и президенството, да започнете да се управлявате с пряка демокрация без народни представители и да обявите с референдум ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ във войната срещу Русия. Иначе все така ще ви управляват тези клоуни, рапъри и чалгари.

6

Ключьт

преди 1 година

Баланс в прибирането според мен ама парите свьршиха за кои по напред

5

Анонимен

преди 1 година

Христо поялника да вземе да се скрие, че много се оказа от шикалкавене!

4

Беновска пипа

преди 1 година

Въпросът е дали ПП предпочитат да правят сега правителство и да търпят истериите на Слави или да отидат на избори и след това да правят правителство в парламент, в които няма да има ИТН.

3

Анонимен

преди 1 година

Сега и с ковида ни плашат затова да нямало избори ... Я да изчезвате веднага!

2

всички факти

преди 1 година

Ключът е другаде .А именно да няма такива партии на нагажачеството като вашата ДБ .Няма ваш Лидер ,който да има собствено независимо мнение. Вашите мнения са :Каквото ви кажат и мислят французи,америкнци ,англичани .

1

Анонимен

преди 1 година

Продажник на Американското посолство, също като създателя ти - демонът Костов.