9

Родната милиция

преди 1 година

2020 е съставен акт, а през 2022 чак са установили, че... Това как се нарича, в речника не намирам подходяща дума. На мен на 3-тия ден ми излезе акт за навлизане в забранена улица с безмислен знак, който никой не поглежда.

8

Наблюдаващи

преди 1 година

Не наблюдаващ прокурор, ами всички замесени и участвали сега да станат наблюдаващи и за назидание на другите след тях да не помислят да пускат чадъри над когото и да било

7

Анонимен

преди 1 година

Ей голям страх да признаят че е ченге под прикритие...тяхно момче доносник. И нямаше нужда да прекалява толкова с татуировките и да се прави на бандит. Това го издава повече.

6

Оня

преди 1 година

Е с дядо като неговия - бивш вътрешен министър Атанас Семерджиев, как да го намерят да му връчат постановленията????

5

Това

преди 1 година

Е Герберски поддръжник! Жив пример

4

Анонимен

преди 1 година

Ми това е на Боеко детенцето бе, не го пипайте. Те имат снимки заедно като дедо и внуче, а вие се чудите що ви трепат децата и няма кой да ви пази.

3

Анонимен

преди 1 година

Това чудовище е продукт на собственото ни безхаберие. Никой не му дреме преди това, но когато стане дебело, всички крякат в хор. Два дни. И после пак същата.

2

Анонимен

преди 1 година

сега ще се окаже че е бил и на аплата при тях, в това блато вече нищо не ме учудва. НИЩО. Само че няма един наказан, един в затвора и така продължаваме

1

Веднага

преди 1 година

Полиция и мвр са проядени от корупцията и бандитизъм и са опасни за България, нужни са драстични чистки и реформи.