9

Анонимен

преди 1 година

Тези депутати са влезли в НС всеки от тях с по 10 000 гласа.Хората са гласували за тях не заради имената им, а заради партията /Кой го знаеше Руди Гела примерно кой е?/. Та в тази връзка отцепниците нямат място в НС. За тях са гласували хора, които сега остават непредставени в НС. За 5 човека напуснали са общо 50000 гласа или човека. Като искат да са независими да се явят на избори,да похарчат пари за срещи,за зали, за билбордове и да си спечелят мандати.

8

Анонимен

преди 1 година

Едно време като са правели преврати първо от предателите дет са им помагали са се отървавали за да не ги предадат и тях.

7

Анонимен

преди 1 година

Предателите никой не ги иска.

6

У бре

преди 1 година

Няма да има убеждения, а Убеждавания! Че иначе - Сбогом депутатство!

5

Анонимен

преди 1 година

"Склонен съм да направя компромис, но само ако ИТН не предложат министри", каза Радулов. Как няма да предложат министри? В коалицията всеки получава министерства. Нали за тези министерства е цялата дандания? Нинова не иска експертен кабинет. Тя иска политици да са министри, за да продължава да гепи комисионни от оръжието. Ще предложат министри и накрая ИТН ще ви покажат, че ИМА ТАКЪВ КОМПОТ.

4

Ха ха

преди 1 година

Ако платят обещаният милион от -пп ще гласуват да не са бьльци да гласуват за празни обещания в светлото бьдеще начертано от партията

3

Анонимен

преди 1 година

Тези само си очерниха имената, но така е - като влезнеш в играта със закърмените с бира и мезе после нямаш избор и правилен ход, все си прецакан.

2

Анонимен

преди 1 година

Вътре, вънка, вътре, вънка... Големо мъндpъcaнье става там, бре!

1

Анонимен

преди 1 година

Борбата с престъността е направена така, че на входа и на изхода да стои Тиквата и да си пълни чекмеджетата. Прокуратурата е само за параван.