26

Куку

преди 1 година

До От 6 милионаИстината е,че на страната на Вермахта и СС участват близо милион руснаци.Този факт скромно се премълчава от руските историци.

25

Стиви

преди 1 година

По смешен и корумпиран ръководител Русия не е имала никога!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че няма как да бъдат изпълнени някакви измислени условия. Условието е едно - изтегляне на фашисткия нашественик и заплащае на многомилиардни репарации за унищоженията, нанесени от него

23

Анонимен

преди 1 година

Не се ослушвай ами подписвай капитулацията след нея ще има и деколонизация ,иначе след 10на години пак война ще започнете.На света му писна от военнолюбивата Русия.

22

България

преди 1 година

Ще завърши продължаващата промяна, когато всеки български евроатлантик започне да говори на македонски език и да използва латинската азбука.

21

31

преди 1 година

I am worthless pice of shit covered with Channel.

20

Защитниците

преди 1 година

На фашизма смърдят демократично за бурканче кисело зеле.

19

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 8 Може просто да ги избомби , но после НАТО ще избомби Русия и ще се свърши. От ВОСР до сега изстрадалия руски народ бял ден не видя. Управляват ги сътрапи.

18

Така е ..

преди 1 година

През март имало преговори , ама без конкретно споразумение и Украйна не го спазвала.И това го казва Путин , който наруши всички международни мирни споразумения.Половин година държа 110 000 армия на границата с Украйна да ги сплаши и като видя че не става, я нападна. Захарова каза че само луд мозък може да реши че ще има война.И ето че лудия мозък нападна.И Зеленски не е мал , но не е нападал Русия.Рано или късно войната ще свърши и Украйна ще стане член на ЕС и НАТО.Путин губи.

17

От 6 милиона

преди 1 година

Загинали евреи през време на фашистката власт в европа 1.5 милиона са от украинските полицаи.

16

21

преди 1 година

20 години чакаш? Евала на търпението ти. Предците ти чакаха почти 5 века.

15

Анонимен

преди 1 година

Стана ми интересно и гледам на почти всички немски концлагери от Втората световна охраната е украинска да да не е лъжа вижте в нета

14

Анонимен

преди 1 година

До Ха-ха-хаИскаш да кажеш, че Байрактар е от Православна Турция ли? Или Himars са от Правослните САЩ? Хайде преди да се изаакаш, провери на какво място го правиш. Че може да се натъкнеш на магарешки бодил или коприва.

13

По препоръка

преди 1 година

На някакъв наследник на фъшаги, който никога не се е къпал повече от 5 минути в живота си , а понякога споделял 5 минутния душ с приятел, аз ще имам извинение да смърдя на обществени места като истински свободен , цивилизован евровасал. Само някой да посмее да ми намекне, че смърдя веднага го пращам на съд за дискриминация против свободния ми избор на телесна миризма.

12

Баба Радка

преди 1 година

Думам ви, сега да събирате газ в бутилки от мин.вода /20 л/.Че зимата ще се греете на дедовия.

11

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеНА янките да не би да са се разкарали от няколко петролни кладенци в Сирия, дето окупираха? Как ти звучи:" Донбас без руснаци, или негоден за живеене"? Полша също има претенции към Украйна, ако не знаеш! За Унгария и Молдова няма да ти напомням. Брежнев 1964-82 и Хрушчов 1953-64са украинци.

10

Татул

преди 1 година

То нали се надигна, само че хората не са ***. Анлийско-американската хунта се оказа в задънена улица. Крайно време беше някой да им сложи намордника. И руснаците го правят много добре. Да му мислим ние, защото както винаги пак сме на грешната страна.

9

Европеска Мисирка

преди 1 година

Много европески бюрократи са на почивка в България.

8

ха-ха-ха

преди 1 година

Товарищ Путин, докъде стигна гръмко обявената на 24 февруари денацификация и демилитаризация? Май всичко се превърна в една могъща дефекация на великата руска армия в Украйна.

7

Ха-ха-ха

преди 1 година

Велика православна Русия и гениалният Путин молят ислямисти Иран за оръжие, с които са избиват православните си братя!