4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Аз ще ви кажа каква е основната причина. "Самозапалване" на боеприпасите в самолета." --- глуупости! Я кажи кой снаряд гори без да има поне някакъв взрив? А ако имаше взрив директно щеше да разкъса машината още във въздуха, а в случая тя пада цяла и взрив има чак след като удря земята! Отделно, че никой няма да тръгне да се връща 300 километра ако има пожар на борда, за разлика от при отказал двигател.

3

Анонимен

преди 1 година

За либия са носили мещо.

2

Анонимен

преди 1 година

Защото американският собственик и украинският екипаж са контрабандисти на оръжие... Време е Русия да вдигне цената на газта за Сърбия.

1

Анонимен

преди 1 година

Аз ще ви кажа каква е основната причина. "Самозапалване" на боеприпасите в самолета. А, че не са били само мини, това е ясно вече на всички. От свидетелствата на местните за задушлив газ, през "бялото прахообразно вещество", през това, че първите спасителни екипи бяха за ядрено-биологична (най-вероятно и химическа) защита, до версията, че пилотите сравнително бързо може да са се задушили - всичко показва, че на борда е имало МИНИМУМ химически оръжия. Най-вероятна причина: саботаж.