20

Анонимен

преди 1 година

Ние се смеем на ОркКрайна как я ползват за пушечно месо срещу Русия, но по същия начин се използва икономиката на ЕС - като пушечно месо. Карай! Важното е в САЩ да живеят добре. Като зареждате на 4 лева литъра си повтаряйте - важното е в САЩ да са добре! Като купувате олио на 8 лева литъра си повтаряйте - важното е в САЩ да са добре! Като останете зимъска на студено, повтаряйте си - важното е САЩ да са добре! Хахахаха. А, да - пак гласувайте за Кирчо и Кокорчо.

19

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш... Ха честито ви санкции. ес да ветрее таратора..

18

Анонимен

преди 1 година

Хахаха. Петрола скочи, Вовата продава все повече. България за първата половина на годината е платила 3,9млрд долара за петрол - спрямо 1,7млрд долара миналата година за същия период. Наливаме пари във Русия. На чело с гинеколожка - такива резултати, драги ми Смехурко. Чакайте зимата, да видите къде ще ви завре гинеколожката. Хахаха.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Защо ме цитираш, другарю, като това, което си цитирал няма нищо общо с това, което пишеш?

16

до анонимен

преди 1 година

""""Цената ще пада."""" ---- Е, па как немъ да падне, ке падне, бе! Ей, *** на, Дедо Байдън отиде у С.рАабия и цената "падна" ама Нагоре! Кът отиде още един път и направу шъ фръкне Отдоле мъ на Горе! Пък га доди зимата... шъ си спомним времето на Соца - един час светло, два часъ тъмно!

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 "60 долара е на границата на търпимост..." Както казват шопите аз не сакам на мене да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле. Като е 60$ цената за барел, защо тогава в цяла Европа цените на бензина и дизела удариха тавана и не се знае още даже до какви височини ще стигне. Хахахахахахахаха!

14

Анонимен

преди 1 година

Корабособственици казвате, дайбаи бъгавото гугле транслейт!

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Ти май не разбираш какво четеш :))))

12

Анонимен

преди 1 година

Русофобитееее, кво стана нали Саудитска Арабия, като щяла да си увеличи с 50% износа на суров петрол, по "молба" на САЩ и Русия край срива се и укрофашистите ще маршируват марша на победата в МАСКВА! Хохохохохохохохохо!

11

Анонимен

преди 1 година

60 долара е на границата на търпимост за руската петролна индустрия, а те В МОМЕНТА са на тази граница. :)))))

10

Анонимен

преди 1 година

Каква я мислиха ЕС - то и САЩ, а тя каква стана?

9

Истукан

преди 1 година

При тези високи цени на горивата как няма да излязат на огромна печалба. Тяхната печалба на гърба на хората.

8

Анонимен

преди 1 година

До н2о! Ей нема а таковаш Кирчу оти ниа от мааалътъ *** сакаме! Он е куту назе! Баш египтенин е! Ниа на негу са надаме да ни дава паре. Утт заеми! Па виъ ша плаштъте. Кво ни не стига ша си *** береме *** вазе. Така казаа пуу телевизору!

7

...

преди 1 година

Мдаа! бензиностанция на китай! и рашки требе да се научите да миете стъклата на китайските коли! че инак нема бакшиш ей! :) При това бакшиш не повече от 2 юана! :))))

6

Анонимен

преди 1 година

Цената ще пада. Русия прави промоция на Китай, Китай ще иска евтин петрол като монополист купувач. Контрабанден руски петрол ще се търгува по света. Ислямска държава срина цените на петрола чрез контрабанда.

5

н2о

преди 1 година

Докато нашту Кирчо се прави на "баш демократ" и съсипва бизнеса, икономиката и населението с високи цени на горивата, други напротив, хем трупат запаси на ниски цени, хем правят яки "пачки"!

4

Анонимен

преди 1 година

Санкции ли кой е този дето ще се самоубие заради Евро гейците. Русия на ден печели от износа на петрол по 900 милиона долара. Санкции има само за баламите.

3

Анонимен

преди 1 година

Малийййй! Тиа ша печелът! *** ниа ша са заврем некъде си оти ни управлевът "Претаковааме Променътъ". *** кака Коооъъърнела ша упраи рабоатъ! Могу й вервъм!

2

Анонимен

преди 1 година

На нас кво ние ? Кире каза,че Байдън , щял да ни дава американска газ под пазарните цени - даваме го тарикати разбираш ли.

1

аноним

преди 1 година

Ами, умни са