41

Анонимен

преди 2 години

До край, да ама има най луксозния хотел на морето, макар че не приема бежанци. Никой не го казва това, а пък уж е демокрация нали така, край.

40

Анонимен

преди 2 години

Някои хора в Бг са повярвали на комунистическата историография и макетата също си верват че са некакви макета а бг верват че са прабългари некакви велики и те. Жалки надежби.

39

Край

преди 2 години

Как е този посланик Москаленко. Чистокръвен украинец. Само дядо му е бил москал - демек руснак.

38

Анонимен

преди 2 години

След като повечето окраинци се оказва че са руснаци то всичко постепенно ще си дойде на мястото.

37

Анонимен

преди 2 години

Заедно прали пари по ошфорки, сега предател. Зелена ***.

36

Нео

преди 2 години

Подобно на Украйна и България е пълна с предатели, подложки и слагачи!

35

Анонимен

преди 2 години

До Еднакви, Не ми изглеждат еднакви. Зеленски е прекалено нисък.

34

Анонимен

преди 2 години

Самите думички като предател, шпионин и др. подобни са от едно отминало време, от ерата на комунизма и е странно и жалко че пак се върнаха в употреба.

33

Еднакви

преди 2 години

Абе тия всичките еднакви. Да не са братя? Зеленски, Кулеба, Баканов! Очилца и отракано държание.

32

kk

преди 2 години

Зеленият го тресе параноята. А параноята е признак на сериозно прихиатрично отклонение. Явно е наясно, че не го чака нищо добро и милиардите от предателството на родината си, няма да ги харчи. Но нищо чудно и от толкова дрога да е отключил шизофрения. Господ ще го съди

31

Анонимен

преди 2 години

Зеленото джудже, пак се е взел на сериозно. Тюффлек, откраднал парите на украинците. Пандора досие има тоз.

30

ККАКВИ ШПИОНИ СА

преди 2 години

Експерти да проверят за връзка между подставени на власт в Москва и подставени на власт след окупациония преврат в Киев..ОТ МОСКВА НЯМАШЕ НИКАКВА РЕакция за блокиране на преврата от 2014 година извършен с пси активни нарко спец добавки,зомби пиво и черни пси генератири.От Порошенков и Зеленски нямаше никакъв интерес от преговори с НАй важние икономически партнер на Украйна Москва..

29

Анонимен

преди 2 години

Лов на вещици......запада няма ли да се намеси в името на демонокрацията и да защити невинно обвинените...

28

Анонимен

преди 2 години

Когато президентчето ти е надрусан, Бидоня дементен,нищо добро не я очаква Украйна.

27

СПРЕТЕ ВОЙНАТА

преди 2 години

НА практика наркоманизирани водят война срещу НАШИТЕ ВЕЛИКОПРАВОСЛАВНИ БРАТЯ И СЕСТРИ ГОВОРЕЩИ РУСКИ И УКРАИНСКИ ЕЗИЦИ Великославянски ..ОПита на подставени на власт с измама в Киев да бокират лечебното говорене на Руски език води до откат срещу ТЯХ на природата.. АКО Зеленски говореше на Руски литературен НЯМАШЕ ПРИРОДАТА ДА ДОПУСНЕ ВОЙНА .. НАрода на Украйна охранява важен регион от Земята на РУСКИ И УКРАЙНСКИ..

26

мдааа

преди 2 години

Еееех ама тия(азовци, айдарци, зеленски) си стрелят по своите още от 2014 год. то за това и Путин ги разчиства тея нацисти!!!

25

Внимателно

преди 2 години

МНого е важно да се знае кой подставни на власт окупаторите на КИев от 2014 година и кой подстави на власт подставените в Кремъл 1999 година ТОВа всичко се знае перфектнво ..Има записи в реално време ..Знае есе и кои наредиха на Подставените в КРемъл да почнат военен терор срещу най руската република в света Украйна.. България чрез Киевска Русь създаде Руската империя.. въведе кирилицата и православието..

24

Гълъби НЕ оръжие

преди 2 години

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха, а искат да спре войната!!! КОЙТО ИСКА МИР НЕ ПРАЩА ОРЪЖИЕ!!! БЕЗБОЖНИЦИ!!! А най добрата и благородна миротворна помощ за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война. Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре беше тия дето му дърпат конците

23

Митака

преди 2 години

Колко по-бързо падне зеленото злобно човече ,толкова по-добре за света .

22

Анонимен

преди 2 години

Украйна щяла да бъде разделена между Полша, Русия, Унгария и Румъния! Едно, две, три хахахах аха ха ха хаха хах аха ха хаха хах хаа хха ах ахахх ахах ах ах аха хах ха аха аххахах аха ах ха ах ах хахаха ах ахах ха ахха ах аха ха ах!