58

ОНЗИ

преди 1 година

Ей ало вашите действия с руските дипломати СА СРАМ И ПОЗОР БЕ *** Г...П..ВИ !?!?!?! Българите няма да ви простят на изборите - вървете по дяволите душици тесногръди !!!

57

Анонимен

преди 1 година

И за какво ще ги връщате,те са доказани вредители на Българската държава.Хич не ни трябват руснаците.Стига ни руската окопуцаия от 50 години!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Този на колко ракии е? Никва връзка с реалност.а

55

Анонимен

преди 1 година

Ба *** идете у русия да им целувате дирниците та ега се върнат!

54

Анонимен

преди 1 година

Най отличителните черти на фашизма респективно рашизма са: Първо наличието на пожизнен вожд и второ постоянното водене на войни и дрънкането на оръжие. Останалите 12 признака са второстепенни. Русия е перфектната фашистка държава.

53

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...а ти престани с фашизираната си злоба!...Като не можеш да вникваш в коментарите,както веднъж ти обърнах внимание,не се бутай и ти "Барабар Петко с мъжете" !

52

Анонимен

преди 1 година

По всичко личи, че БСП е поела курс към рашизъм и фашизъм в България.

51

white star

преди 1 година

А, да... Ако се опитат да възстановят шпионската мрежа на русия, столетницата отива при слави и тошко. путинистите и честните русофили сред избирателите в българия не са толкова много, въпреки че са много кресливи. А и агентурната мрежа е тръгнала към разпад. Опит за про-руска политика от евентуалното правителство с мандат на бесепе ще доведе партията до маргинализирана лява формация с по-малко влияние от копейкините путинистки мъpши.

50

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Престани с фашизираната си русофилщина.

49

Анонимен

преди 1 година

Сетихте се, че трябва да се върнат, обаче забравяте, че участвахте в управлението, което ги изгони.

48

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...абе не знам дали "лъжите" на "Просия" ще са причина за нейното "изгонване" от Бг,но виждам,че ПО ТРАДИЦИЯ първо България ще бъде ИЗГОНЕНА от БЪЛГАРИЯ..После,"Да заповяда чичо Том"!.. Кравария в момента е в апогея си,но просто й предстои да се срине до перигея.."И нищо ново под Слънцето"..

47

Абе

преди 1 година

... нали просия щеше да си закрива пасольството? :))) Какво стана? :))) Да не би да се усетиха, че са прекалили с блъфовете и няма да има как да си контролират агентурната мрежа и мрежите от тролеи?

46

Анонимен

преди 1 година

Ей заради такива глупости БСП на следващите избори ще е под 4%. БСП ще спасява фашизма в Русия, от такива хора друго не може да се очаква.

45

Анонимен

преди 1 година

Те вече са си в Расия, какво да отменяме. Там нали им харесва повече

44

Анонимен

преди 1 година

бкпбсп вън от следващият парламент

43

Триъгълник !!!!!!

преди 1 година

Болшевиките комунисти са си болшевики-комунисти. Особенно пък в България.Дано никога не вземат власт. Зависи от нас. Отваряйте си очите, а не да се гледаме после умно, умно.....

42

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Лъжите само усложняват положението на просия, защото показват с какви методи си служат слугите й в България. Приближаваме ммомента, в който просия ще бъде изгонена окончателно от България.

41

Риъл Кокър

преди 1 година

руски "ДИПЛОМАТИ" хахаха Димпломатите не са това, което са... седят и гугкат на копейкин и другите руски мазньочи

40

Риъл Кокър

преди 1 година

И този русофил със семейство в Канада.... Как пък един няма във Владивосток

39

ПроСоТо

преди 1 година

за тия,които обявяват "Просията" :..Ама хора,вие от Марс ли падате?..НИЕ ПЪРВИ обявихме Русия за НАШ ВРАГ,не неприятел!!..Първи затворихме въздушното си пространство за тях,ПЪРВИ се хвърлихме да й налагаме санкции,ПЪРВИ изгонихме дипломатите им,едни от първите блокирахме техни авоари !!...Е какво искате?..-Рашъните да наведат глави и да казат:..-"Верно,***,вината е изцяло наша.Молим да ни извините!"..?!..НЕ съм "русофил"!!!..ПростоБЕЗУМИЕТО на нашите политподметки ме вбесява!