23

Анонимен

преди 1 година

Защо самолетът е украински, след като лети за друга държава, а не за Украйна, за Бангладеш ли беше.Тук пак нещо някой яко лъже. Няма смисъл цялото говорене. Нищо вярно не се казва.

22

Булпсихопат

преди 1 година

Другари, и аз съм ***! И аз вярвам на Бойко и на ЕС. Всички евроценни дъгоцветни американски неща са хубави и розови. Всички севернокорейци са лоши а по лоши са руснацитье и най лоши са тия дето не боготворят Байоня дето падна от велио..вуо .. вйло ,а бе колелото! Да живей ЕвроАмериканската мичта. Слаба Укартина. Слаба Зеленина и кукаина! Последното го пиша на украински ,щото много ги уважаам и пудкрепвам.

21

Анонимен

преди 1 година

Не е трябвало да приемат пръчка от Сърбия. Сърбетата като са видели украински самолет са решили да го провредят за да се покажат колко добри слуги на Путин са.

20

Анонимен

преди 1 година

Какъв му е бил курса на полета след като е натоварен в Сърбия с избухливи боеприпаси за оръжия,че още пишат след такъв инцидент измъквали телата на екипа от пилоти сякаш били в някаква взривове-огнеустйчива капсула но не катапултирала понеже тъй била монтирана,а в коя приятелска държава по права въздушна линия е щял да разтовари товара избухлив без да прави заобиколки през гръцко кат за полуотворени въздушни пространства щом за Лавров много прострнствата около Сърбия бяха затворени за прелитане.

19

ПроСоТо

преди 1 година

А!...Аз пък мислех,че последните му думи са били "Мачкай русофилите,Бойко!"..

18

До 16

преди 1 година

Това лявата или дясната мозъчна клетка ти го каза?? мухахаха

17

!

преди 1 година

Другари, аз вярвам на г-н Борисов и ГЕРБ, да аз съм евроатлантиец и русофоб. Да аз като истински десен либерал демократ отричам всякакви изпратени традиции глупостите. Това да вярваш в едно демократично общество като на ЕС и САЩ не те прави глупав а те прави нормално мислехщ евроатлантик. На които си му харесва комунизма да ходи в Северна Корея които си харесва фашизма да ходи в Бразилия. Ние сме избрали да сме част от ЕС и НАТО затова да се държим като част от целия нормален демократичен свят.

16

Анонимен

преди 1 година

Руски ***, преоблечен като сръбски механик. Близко до акъла.

15

Анонимен

преди 1 година

Руски шпионин е подготвил машинката. Да им се върне стократно на рашите! Добре, че ги изгонихме от военнните си заводи. Кой знае колко неща са аврирали.

14

Анонимен

преди 1 година

До !, k.12. Едни от коментиращите са яростни русофоби, други са прости. Ти хем си русофоб, хем си ***. Нещо като активист на ГЕРБ или ПП от някоя селска махала

13

да да ...ама не

преди 1 година

До !болен мозък....атомно оръжие ???

12

Анонимен

преди 1 година

Ако не се беше опитвал да се връща в Сърбия, а директно се беше насочил към Кавала, сега новините щяха да са други... ама е нА.. така е като возиш оръжия наляво-надясно.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако се беше приводнил в плиткото,можеше да оцелеят,а и пожар нямаше да има,че и оръжията щяха да са непокътнати.

10

Клошар

преди 1 година

СЪРБИТЕ СА НАПРАВИЛИ НЕЩО....РУСКИ МЕКЕРЕТА.....

9

sdasdadsa

преди 1 година

Руският ***, много проста порода животно

8

баба мара

преди 1 година

това е поредната провокация на цру никои няма да продава оръжие освенвпк на сащ кои свали самолета за малаизия над украина

7

Тъп

преди 1 година

Украинец, поне това е разбрал. Няколко фашистки, НАТОвски търгавци на оръжие по малко. Хайде наздраве.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами да се лети със стар съветски самолети от 1957 г., който кой знае кога е произведен и как е поддържан...няма какво да се чудим защо се поврежда...Жалко за загиналите.

5

Бррр

преди 1 година

А ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТОЛКОВА СТАР САМАЛЬОТ?? ЖАЛКО ЗА ЕКИПАЖА!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Вова има дистанционно, с което ги пали в полет. Затова и нашите не искат да се качват на МиГ повече.