40

Дърто Мекере

преди 1 година

За 'умрелите политически лидери' или добро, или НИЩО.

39

Kostas Linke

преди 1 година

Много скоро ще има етнически и расови огромни сблъсъци и Мега-Конфликти в Ислямо-Турско-Ромска Германи-я-стан !! АЛЛАХ Акбар ! Слава на Путин и Си Цинпин !

38

Анонимен

преди 1 година

"Обожавам" статии с въпросителна и никога на ги чета. Факт.

37

Анонимен

преди 1 година

Абс. фейк новина. Меркелицата за 20г "забрави" да ъпдейтне таблицата за облагане на доходите на физическите лица, т.е. настоящите работещи плащат по-високи данъци/осигуровки. Сегашната власт също не го направи, поне досега. Хомотът тегне над всички работещи/роби...както винаги. Нема тука Меркел-перкел.

36

Анонимен

преди 1 година

Не предвиди и предателството на зеления..

35

рН

преди 1 година

"Тя можеше да подготви обществото за трудни времена, но не го направи." --- Защото и през ум не й е минавало, че "наследникът" й ще се окаже такъв неграмотен неудачник и за по-малко от година ще разруши всичко което тя е постигнала! Точно като нашия "меринджей" Кирчо Канадчето!

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 войната в Сирия не я започнаха руснаци. Бяха едни други които са предизвикали повечето конфликти.

33

Анонимен

преди 1 година

Проблема на Меркел е че Путин успя да я излъже че Русия не е Съветския съюз. А то ще се окаже нещо по лошо.

32

Ясно е

преди 1 година

Ако запада бяха накарали Украйна да спази Минският договор, да спрът геноцида, убииства та в Донбас и настъплението на фашизма,сега война нямаше да има.

31

Rumyanka Velikova

преди 1 година

Статията е пълна глупост,измислени обвинения към Меркел.За миграцията има вина защото е продукт на Сорос,но за останалото тя не е пророк че да предпазва германците,и Русия била единствен доставчик,зависими и дрън-дрън,а от кого Европа да да получава газ и останалото,тя е най-близко ,продаваше евтино,правеше отстъпки,простреляха се сами със санкции,неблагодарниците,кой ги освободи от нацизма за да са това което са,защо се борят срещу Русия?САЩ не са ли агресори,за тях няма санкции.***!

30

До 28

преди 1 година

Ти си написал най-големите глупости!

29

Анонимен

преди 1 година

хахахахаха, сега ще изкарат бабата виновна за провала на това недоносче шмолц..... тя че се провали в натиска си върху киев да изпълни минскитеспоразуменя вярно е, но икономически Германия можеше да задмине Япония идори да се доближи до Китай и САЩ. ФАЩ винаги им е било фикс идея никога да не позволят руските ресурси да се обединят с германския гений..... Признавам им на краварите, майстори са на постановките,но така е когато Германия е все още окупирана страна......

28

Анонимен

преди 1 година

Е тая същата дьрта бишка ни натресе любовника си ром, лежал в затвора Панкрац, мутра от СИК, алчен и безскрупулен крадец и престъпник! И същият тоя ни граби и срами цели 12 години! Да горят в ада и двамата!

27

Съм Юнак на коня

преди 1 година

Баба Меркел била лоша.А дедо Байдън,,Зелените Чорапи,Толупа,*** и Кирчо да не би да са по добри.

26

Анонимен

преди 1 година

16 г Меркел в Европа и 8 г на Обама в Сащ.Наистина бяха твърде много, за да може западния модел да ги понесе.Двамата закриха западната"цивилизация"!

25

Анонимен

преди 1 година

Оф, сега пък са спуснали задача на мисирkите да плюят Меркел. Грешката на Меркел е че не се противопостави твърдо на САЩ и да защити немския и европейския интерес. Германците има да си мечтаят за времето на Меркел, особено като започнат да плащат сметката за ток и газ в следващите години.

24

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

В цялата си кариера меркелисата е работила за русия. След незаконния анекс на крим меркел попречи на ефективните санкции срещу русия, продължавайки да върти далавера с путин. Закри чистите безвъглеродни ядрени централи за да гори газ внасян от русия и да фунти парникови газове. Допусна вноса на ислямски екстремисти и ги разпространи из цяла европа. Чак сега почва да става ясно че ислямската инфестация беше организирана от русия, а не от америка.Без меркелисата путин нямаше започне война в европа

23

Анонимен

преди 1 година

Германците направо я боготворят, дори и обвиненията към нея са , че като Бог не е използвала уменията си да ги подготвя.Интересно е че и Путин също, много анализатори са на мнение, че ако тя е на власт, Путин не би посмял да нахлуе в Украйна.Е Бог е вече в пенсия, така че оправяйте се сами.

22

...

преди 1 година

... Великият Швабски Ваксинатпр...

21

Анонимен

преди 1 година

Лансира НПО-та на Сорос и пусна африканци, талибани и араби в християнска Европа ! Само това и гарантира вечен Ад, без право на Чистилището !