16

Ти къде бля?

преди 1 година

Ами нали и ти беше там? Дори съпредседател на НС. Както винаги комунистите са ни чули, ни видели. Да беше се противопоставил.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Какво са ни дали безплатно русначата и какво са ни плащали.Целуваха се само Брежнев и бай Тошо.

14

Анонимен

преди 1 година

Еха и тези ли ще покажат,че са слуги на Путин.Време е за избори.Да се махнат всички Русофилски партии и ДАНС да работи по-активно.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 Лягахме понякога,да ,ама плащаха и като ни покецваха даже ни даваха почти без пари всичко,че ни и целуваха.А сега не сме мръднали от поза партер...и на всичкото отгоре ни бият по врата нонстоп.

12

vlady

преди 1 година

Лошото, че с Македония в ЕС ще влезе див арнаутски башибозук. И без това има достатъчно диви арнаути, участници в организираната престъпност.

11

Анонимен

преди 1 година

До "българинът е продажник - ходи и в Македония и в Турция да си харчи парите, а и едните и другите са врагове и ненавиждат България,".По-голяма омраза към Българина от тази на родното черноморие не съм виждал никъде. Цените са по 10, качество 10 пъти по-ниско. Онея може да те плщят зад гърба, нашите те посрещат все едно си им изял супата с лъжица и се държат отвратително с теб. Да не говорил за чистотата и т.н.

10

Анонимен

преди 1 година

Отказали БСП да подкрепят отстъпването от българските позиции, ама останаха в един кабинет с националните предатели и са готови да направят още едно правителство с националните предатели. Да ва еа и в социалистите продажни. Мислех че поне *** няма да се продадат за стотинки, а то те първи скочиха - за жълтите.

9

Анонимен

преди 1 година

Тези от БСП са и.ди.оти!!! Нали падането на ветото стана именно И заради тяхната скрита подкрепа, чрез безличното въздържал се!!!! БСП сега реват за нещо, което се прие СЪС подкрепата на БСП....няма такива о.ли.го.фре.ни!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

хайде пак се надупихме, и макетата ни го вкараха.Така ще е докато не излезем по площадите и не ги изметем тая предателска ***.За да се нагушат с европари ни продадоха, но пък ние сме свикнали и си траем не като макетата.

7

Анонимен

преди 1 година

Абе нали сте съдружници с ИТн- в едно правителство сте... лапате заедно там- как така сега Вигенин се разграничава и се прави на интересен и не знаел за протокола?

6

Анонимен

преди 1 година

Ами като не клякахме , а направо лягахме на СССР къде бяхте,а?

5

?!?

преди 1 година

Единственото, което отстъпи в С. Македония е Руският интерес. Това което вие защитавате така открито и сърцато. Пред националният.

4

От БАН

преди 1 година

Аз пък не се опасявах, а знаех че ще клекнем пред ФИРОМ. Ако началника каже ще клякаме и пред Банту, Търкс енд Кайкос или Ботсвана. Ако трябва и ще се дупим, гъзим и чекнем. Ние сме държавата на проститутките, както пееше един настоящ депутат. Хал да вий тази демокрация господа еврокълвачи.

3

Вигенин е гейзер

преди 1 година

И се знае още от времето от когато ходеха заедно със Станишев на джакузи. Освен това *** се интересува единствено от руските интереси ,но не и от българските. А рассиа иска България и Македония да са разделени.

2

Анонимен

преди 1 година

Затвор за ПП и Дб

1

сина

преди 1 година

като сме се продали на ЕС, ще ги слушкаме - каквото каже оня с бабичката от Париж - това ще е, виж че и макетата клекнаха. И ние ще клекнем, няма начин. Киро е по клякането - клекна на украинците, клекна на Хера, кляка на всички, само на Лена й е отзад!