88

999

преди 1 година

ЕС изглежда официално ще минава на две скорости,страните от Шенген и всички останали.

87

Анонимен

преди 1 година

До Истината - ех, тоя комплекс за изключителност на руските ***... Посмали малко, че много си личи.

86

Коньошунков

преди 1 година

Спецобосрацията на рашистан върви по план. Потери нет!

85

Боб

преди 1 година

ЕС натискаха и Грузия да конфронтира Русия, но те не се включиха в санкциити. Казаха, че няма да им остане държава да влезе в ЕС ако имо още една война с Русия. ЕС съответно им отказа статус. Само ако се саморазрушиш те приемат в юлЕС Хахаха

84

Анонимен

преди 1 година

Думата слънчака я създаде журналист от вестник днес, който я повтаряше всеки ден, месеци, за да я наложи и да остави важна следа след себе си! А нашите съграждани я употребяват за да са актуални! Много грозна дума! Не я ползвам. Ходя на Слънчев бряг. Опорка е руска дума и мисля че се превежда партенка и се употребява в същия смисъл! Вече никой не казва на фалшиви новини, партенка! Модерно и авторитетно е да кажеш фейк нюз!

83

Истината

преди 1 година

До Истината: Невъзможно е да бъдеш едновременно почтен, интелигентен и либерал! Ако си интелигентен и почтен, никога няма да си либерал! Ако си почтен, но симпатизираш на либералите, то интелигентността ти е под въпрос. А ако си интелигентен и подкрепяш либералите, значи си всичко друго но не и почтен!

82

Малко за политика

преди 1 година

Присъединяването на Украйна и Молдова към ЕС изобщо не е проблем за Русия. Проблем е изграждането на нова желязна завеса. А това не е в интерес на европейските народи, а само в интесес на геостратегическите интереси на Франция, а чрез не я и на САЩ. Точно това казва Лавров. Да се представя включването на Украйна и Молдова в ЕС като някаква загуба за Русия е просто несериозно.

81

Анонимен

преди 1 година

До 87. А не е ли така? И напълно си прав. Изобщо не е смешно.

80

86 каскет смачкан

преди 1 година

дори не си смешен.

79

Анонимен

преди 1 година

За да влезем в ЕС, трябваше да унищожим икономиката си и много други неща. От тази гледна точка Украйна е идеалният кандидат.

78

Демокрацията не е

преди 1 година

за всеки, а за интелигентните др0гаре.

77

Анонимен

преди 1 година

До ха ха ще дават като го нямате вие евроатлантическите

76

ДДРОнег

преди 1 година

За казаното от лавров - "И докато думаше, нищо не каза" :) :) :)

75

Анонимен

преди 1 година

До демокрацията е за......Ти що си мислиш ,че си нормален запада отдавна ясно го е посочил ,че само те са хора другите са *** и трябва да бъдат роби.Всички които живеят в източна Европа са роби на капиталистите от западна и най стряскащото е,че източният роб му харесва да е такъв.

74

интересно ми е

преди 1 година

кой измисли думата - "опорка" - някак просташки ми звучи, кът "слънчака" и подобни слабоумни , но пък популярни изрази с привкус на чалга

73

демокрацията е за

преди 1 година

нормалните хора ......приматаНЕстава за Европа.

72

Анонимен

преди 1 година

Експерименталната колония на фащ,наречена подигравателно от създателите си европейски съюз,събира в себе си държави с разрушени икономики,едните ,затваряйки преговорни "глави" си ликвидират икономиките,а другите ги изчакват да си ги разрушат по време на война,като в добавка загубят и част от населението си!Честито ви новото робство!

71

ми и

преди 1 година

Русия да влезат, ко се дърпат към Азия...

70

ама

преди 1 година

Тоя оправи Русия на другите взе акъл да дава

69

Закон на Мърфи

преди 1 година

До БАЙ ГАНЬОЗа байдЪнЙ ли говориш я заминавай да му смениш памперсите че да изкараш някой долар да си платиш сметките на краварските фирми окупирали енергетиката в България